Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wargroove için Ücretsiz DLC Double Trouble Duyuruldu

 
Geliştirici Chucklefish, sıra tabanlı taktiksel strateji oyunu Wargroove için ücretsiz indirilebilir içerik Double Trouble'ı duyurdu. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
Double Trouble ilk olarak yeni bir hikaye getirecek ve bu mod kanepe co-op, çevrimici co-op veya tek olarak oynanabilecek. Bunun dışında üç yeni kumandan, yeni arcade görevler, rekabetçi çevrimiçi Quick Play haritalar, açık ve özel çok oyunculu lobiler, yeni Volcano harita teması ve özel Editör araçları için güncellemeler, Phonetic Hero'dan müzikler ve daha fazlasını oyuna getirecek. 
 
İndirilebilir içerik ayrıca özel haritalar, hikaye modu ve ara sahnelerde oyunculara her zamankinden daha fazla kontrol sağlayacak editör araçları ve karakter denge düzenlemeleri içerecek.
 
İndirilebilir içerik ile ilgili tüm detaylara oyunun resmi websitesi üzerinden göz atabilirsiniz.  
 
Wargroove şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. PlayStation 4 ve Switch kutulu versiyonu 29 Ekim'de satışa sunulacak fakat “Double Trouble” kutulu versiyona dahil olmayacak, indirmek gerekecek.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Wargroove Chucklefish sıra tabanlı taktiksel strateji oyunu PS4 Xbox One Switch ve PC
The Outer Worlds'ün İlk 20 Dakikası Gensokyo Night Festival Steam'de Erken Erişime Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wargroove ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız