Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Outer Worlds'ün İlk 20 Dakikası

 
IGN, Obsidian Entertainment'ın tek oyunculu birinci şahıs bilim kurgu rol yapma oyunu The Outer Worlds'ün ilk 20 dakikasını paylaştı.

The Outer Worlds 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC (Windows Store ve Epic Games Store) için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

The Outer Worlds, Obsidian Entertainment ve Private Division'ın sunduğu yeni tek oyunculu bilim kurgu RPG'si. Bir uzay kolonisini keşfederken olmaya karar verdiğiniz karakteriniz, oyuncu tarafından şekillendirilen hikayenin nasıl devam edeceğini belirleyecek. Koloni için yönetimin uyguladığı denklemde planlanmamış değişken sizsiniz.
 
Oyuncu tarafından şekillendirilen hikayeye sahip RPG
Obsidian, geleneğini devam ettiriyor: The Outer Worlds'ü nasıl oynayacağınız size bağlı. Tercihleriniz sadece hikayenin ilerleyişini değil; karakterinizin özelliklerini, yoldaşlarınızın hikayelerini ve oyun sonu senaryolarını da etkiliyor.
 
İyi amaçlı kusurlar
Kendi oyun deneyiminize bağlı olarak isteğe bağlı kusurlara sahip bir karakter oluşturun. Raptidon'lar tarafından sürekli saldırıya mı uğruyorsunuz? Raptiphobia kusuru size korkunç canavarlarla karşılaştığınızda olumsuz bir etki verir ancak anında ek bir karakter avantajı sağlar.
 
Yoldaşlarınıza liderlik edin
Ekibinize katmak isteyeceğiniz bir sürü karakterle karşılaşacaksınız. Benzersiz yeteneklere sahip bu yoldaşların kendilerine ait görevleri, amaçları ve idealleri bulunuyor. Amaçlarına ulaşmalarına yardım etmek veya onları kendi kaderlerine bırakmak size bağlı.
 
Yönetim kolonisini keşfedin
Halcyon, bir şirket yönetiminin sahip olduğu ve işlettiği, galaksinin uç noktasında yer alan bir kolonidir. Uzaylı canavarlar hariç her şeyi onlar kontrol ediyor. Geminizi bulun ve Halcyon kolonisindeki yerleşim yerlerini, uzay istasyonlarını ve diğer farklı mekanları keşfedin. 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Outer Worlds Obsidian Entertainment tek oyunculu birinci şahıs bilim kurgu rol yapma o
Volition En Sonunda Saints Row 2'nin PC Versiyonunu Düzeltiyor Wargroove için Ücretsiz DLC Double Trouble Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Berkayselcuk

16.10.2019 00:07:15

0
Benim kadar basarili olmasini istedigini sanmiyorum bu oyunun dostum 20 dklik videonun tamamini izleyip yazmistim o yorumu. Baska bir cok videosuna da goz attim, izledim. Onceki videolari cok dikkate almamistim cikisina cok var, toparlarlar diye, bu videoda toparladiklarini dusunmeme ragmen hala 80 i zor gececegini dusunuyorum. Mutlaka o karakterlerin yuz animasyonlarina, aksiyonun yavanligina laf edilecektir. Hatta cok fazla bug olacagini da dusunuyorum cikisinda. Ha bana fark eder mi, etmez. Kingdom come deliverance da god of wardan fazla eglendim. Meta puanina belli bir noktaya kadar dikkat etmem.

BSC Misafiri

15.10.2019 18:13:37

0
Çok güzel bir oyun. Şu 20 dakikayı izle de öyle yorum yap böyle bir hikayesi oyun ne zamandır görmedim. 90 olur ortalaması. AI yapay zekası biraz algılama sıkıntısı var sanki
quote:

Orjinalden alıntı: Berkayselcuk 80 i zor gecer ama fallout acligini da dindirir.

Megathrone26

15.10.2019 11:31:52

0
Hala PC de Gamepass için önyüklemeye açılmadı mı?

Berkayselcuk

15.10.2019 10:35:01

+1
80 i zor gecer ama fallout acligini da dindirir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Outer Worlds
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız