Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warface Bugün Switch için Çıktı

 
Crytek'in oynaması ücretsiz çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunu Warface bugün itibarıyla Switch için çıktı.

Nintendo eShop'tan indirebilirsiniz.
 
Warface ilk olarak Nisan 2012'de PC için çıktı. 2018'in sonlarında PlayStation 4 ve Xbox One'a da geldi.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Warface, dünya çapında milyonlarca fanı olan heyecan dolu ücretsiz bir MMO birinci şahıs nişancı oyunudur. Dört farklı sınıfla ve devasa özelleştirilebilir mühimmat deposuyla yoğun PvP modları, zorlu PvE görevleri ve baskınları sunar.
 
Yoğun PvP
Düzinelerce haritayla ondan fazla çok oyunculu modlar – zamanla kanıtlanmış klasiklerden yeni deneylere uzanıyorlar ve ayrıca kahramanları ayrıntılı bir dereceli maç sistemiyle benzersiz ödüller bekliyor.
 
Zorlu PvE
Çevrimiçi, heyecanlı PVE görevlerinde arkadaşlarınla oyna ya da farklı zorluk seviyelerinde büyük ölçekli akınlarda kendini dene ve destansı ödüller kazan. 
 
Farklı sınıflar
Nişancı, Sıhhiye, Mühendis ve Keskin nişancı emirlerini bekliyor: Ağır bir makineli tüfekle düşmanlarının savunmalarına saldır, takım arkadaşlarını dirilt, koridorlara mayın döşe ya da kesin atışlarla düşmanlarını yere ser. Nasıl davranacağına burada sen karar veriyorsun! 
 
Devasa özelleştirilebilir mühimmat deposu
Yüzlerce silah emrinde, çeşitli dürbün, kabzalar, ışık koruması ve kamuflajlarla oyun tarzın için en iyi performansı al.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Dishonored ve Wolfenstein Oyunları GOG'a Eklendi Wolcen: Lords of Mayhem, Steam'de En Çok Eş Zamanlı Oyuncuya Sahip 7. Oyun Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız