Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WWE 2K23 Çıkış Tarihi Sızdırıldı

 
 
Ortaya çıkan haberlere göre WWE serisinin yeni oyunu WWE 2K23'ün çıkış tarihi sızdırıldı. Güvenilir kaynak olarak nitelendirilen ALumia_Italia tarafından paylaşılan bir Twitter gönderisine göre WWE 2K23 Cross-Gen Digital Edition'ın çıkış tarihi 17 Mart. Yayınlanan Twitter gönderisi 2K'nın telif hakkı ihlali talebi nedeniyle hızlı bir şekilde kaldırıldı.
 
Resmi çıkış tarihi 28 Ocak'taki bir etkinlikte duyurulacak
 
 
 
WWE 2K23'ün çıkış tarihi resmi duyurudan önce sızdırıldı. Resmi çıkış tarihi Teksas, San Antonio'da gerçekleştirilecek olan Royal Rumble etkinliğinden sonra açıklanacak. Etkinlikte WWE 2K23 oynanabilecek ve yepyeni bir oyun modu tanıtılacak. Etkinlikteki detaylar 31 Ocak Salı gününe kadar ambargolu olacağından 1 Şubat'ta tarihinde bu ayrıntıların paylaşılması bekleniyor.
 
Oyunun hem Playstation hem de Xbox tarafında çıkması bekleniyor. Öte yandan 2K'daki geliştirici ekip WWE 2K23'ün ilerlemesinden gayet memnun olduklarını bildiriyor. Bunun yanı sıra ekip, bu oyunun oyuncular tarafından sevileceğini öne sürüyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming WWE 2K22 2K Games Visual Concepts Amerikan güreşi oyunu
Ubisoft Önümüzdeki Yıl 11 Oyun Yayınlayacak: İşte Liste STALKER 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı: Oldukça İlgi Çekici Görünüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WWE 2K22
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız