Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valkyria Chronicles 3 mü Geliyor?


 
     Valkyria Chronicles kanadında bugün oldukça hareketli anlar yaşanıyor. İkinci oyunun inceleme notları dışında Sega tarafından açılan yeni teaser site, üçüncü oyun için olabilir.
 
     Sega'nın bugün açtığı sitedeki tank ve karakter tasarımlarına baktığımızda üçüncü oyun için olduğunu tahmin edebiliriz. Tabi başka bir sürpriz gelme ihtimali de bulunuyor. Ayrıca bu teaser sitede "16 Eylül'e kadar kapalı" ibaresi dikkat çekiyor. 16 eylül'de de TGS 2010 başlayacak. Kısacası bu yeni projenin Valkyria Chronicles 3 olup olmadığını anlamak için Tokyo Game Show 2010'u beklememiz gerekecek. Açılan bu teaser siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
     İlk oyun PS3, ikinci oyunu ise PSP saflarında görmüştük. Çıkması muhtemel olan üçüncü oyunun platformunu ise şimdiden merak ediyoruz.
 
     Üçüncü oyunu bir kenara bırakıp gelelim batı çıkışını yeni yapacak olan ikinci oyuna. Cuma günü çıkışını yapacak olan ikinci oyun için ilk inceleme notları geldi. Puanlara baktığımızda Sega'nın iyi bir iş çıkarttığını söyleyebiliriz.
 
* D’Toid – 9.5
* Eurogamer – 8
* Gaming Today – 75/100
* IGN – 9
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Valkyria Chronicles 2 PSP Sony Sega
Playstation Plus'un Ekim Takvimi Belli Oldu LotR Online'a Erken Başlamak İsteyen?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valkyria Chronicles 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız