Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valkyria Chronicles 2'ye Ön Alım Kampanyası

 


    Sega, PSP için çıkardığı en önemli RPG yapımlarından biri olma özelliği taşıyan Valkyria Chronicles II için ön alım detaylarını açıkladı.

    Eylül çıkışlı olan oyunun, ön alım extrası olarak 2 özel görev oyunculara veriliyor. Bunların“Exercise vs Class E” ve “Excerise vs Class F.” olacağı belirtildi. 
 
Exercise vs. Class E – Leanbluff Ormanı bölgesinin tamamını kullanarak E sınıfı rakibe karşı savaş egzersizi yapma şansı. Bu mücadeleyi kazanmak için bölgedeki tüm düşmanları yokedin. 
 
Exercise vs. Class F – F sınıfı rakibe karşı defans egzersizi. Görevi kazanmak için taş duvar ile örülü defanslarını delin ve karargahlarını ele geçirin. 
 
     İki görevinde ön alım yapanlar için PlayStation Store'dan temin edilebileceği açıklandı. 3 Eylül'de çıkışını yapacak olan Valkyria Chronicles 2, avuç içi konsollarında güzel bir RPG deneyimi yaşamak isteyenleri hayal kırıklığına uğratmayacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Valkyria Chronicles 2 PSP Sony Sega ön alım
Yeni OddWorld Temmuz Sonunda Açıklanacak. Pokemonlar Gerçek Yaşamda Olsaydı?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valkyria Chronicles 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız