Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valiant Hearts: Coming Home Yeni Platformlar için Duyuruldu

 
 
Yayıncılığını Ubisoft'un ve geliştiriciliğini Old Skull Games ekibinin üstlendiği Valiant Hearts: Coming yeni platformlar için genişlemeye hazırlanıyor. Açıklanan detaylara göre oyun 7 Mart tarihinde yani bugün PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için yayınlanacak. Diğer taraftan Valiant Hearts: The Great War ve Valiant Hearts: Coming Home'u içeren bir koleksiyon da satışa sunulacak.
 
Oyun ilk etapta Netflix abonelerine özel olarak sunuldu 
 
 
 
Valiant Hearts: Coming Home ilk olarak 31 Ocak 2023 tarihinde Netflix abonelerine özel sunuldu ve App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için piyasaya sürüldü. Mobil platformlarda deneyimlenen bu yapım şimdi ise hem PC hem de konsollara doğru genişlemeye hazırlanıyor.
 
Birinci Dünya Savaşı konseptinden ilham alan bu yapımda macera içeriğine doğru adım atabiliyor ve isimsiz bir kahraman olarak devam edebiliyoruz. Bulmacaları çözebileceğimiz, yaralıları iyileştirebileceğimiz ve siperde kalıp hayatta kalmaya çalışabileceğimiz bu yapım savaşın atmosferini doğrudan yansıtıyor.
 
Valiant Hearts: Coming Home, BAFTA Ödüllü Valiant Hearts oyununun ikinci bölümü olarak karşımıza çıkıyor. Devam oyunu içerisinde orijinal oyunun ayak izleri takip ediliyor ve olağanüstü koşullara doğru ilerleyebileceğimiz bir yapı yer alıyor. Sıradan insanların hikayelerini anlatan oyun, oynanması gereken yapımlar arasında bulunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu valiant hearts ubisoft birinci dünya savaşı pc ps3 ps4 xbox 360 xbox one
The Sinking City 2 Duyuruldu: Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor The Alters İlk Günden Xbox Game Pass'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valiant Hearts: The Great War ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız