Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valheim Satışları Beş Milyonu Aştı

 
Yayıncı Coffee Stain Publishing ve geliştirici Iron Gate AB, Valheim'ın satışlarının beş milyonu geride bıraktığını duyurdu.

2 Şubat'ta Steam'de erken erişime açılan açık dünya co-op hayatta kalma craft oyunu bir ayda beş milyondan fazla satmayı başardı.
 
Coffee Stain Publishing ve Iron Gate AB, oyundan bazı istatistikler paylaştı. Tüm oyuncular Valheim'ı oynamaya 15 bin yıldan fazla zaman ayırmış. Oynanış görüntüleri Twitch üzerinden 35 milyon saatten fazla izlenmiş. Steam'de en iyi kullanıcı incelemeleri alan oyunlar listesinde de 39. sıraya yükseldi.
 
Oyuna 2021 boyunca yeni içerikler gelmeye devam edecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Iron Gate AB Valheim Coffee Stain Publishing Iron Gate AB co-op hayatta kalma oyunu
DOOM 3: VR Edition PlayStation VR için Duyuruldu AMD RX 6700 XT Ekran Kartı 18 Mart'ta $479 Fiyattan Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

4.3.2021 20:51:54

0
Oyun yayıncılarının gücü...

BSC Misafiri

4.3.2021 19:35:57

0
Hayatta kalma oyunlarını seven biriyim bu oyunu ilk çıktığında aldım. Şimdi bence bu oyun neden seviliyor sorusunu ben neden seviyorum, diğer bu tarz oyunlardan ne farklı diyerek cevaplamak istiyorum. Birinci olay craft etme olayıdır. Bu oyunda öncelikle hangi itemi, hangi malzemelerle yapabileceğinizi oyunun başında bilmiyorsunuz. Dolayısıyla bu sizi çevrenizdeki alanı keşfetmeye yeni malzemeleri bulmaya yönlendiriyor ki misal oyundaki ağaç çeşitleri bile farklılık gösteriyor. Keşfedebileceğiniz alan oyunun boyutuna göre çok fazla oyunu aldığınızda bunu anlayacaksınız. Oyunda çeşit çeşit yaratıklarla savaşıyorsunuz bu yaratıklardan da çeşitli malzemeler düşüyor bunlarla da yeni craftlar açılıyor. İşin bir başka boyutu arkadaşlarınızla oynadığınız için rakiplerle oynayıp hileye karşı maruz kalma riskiniz yok. Ve arkadaşlarınızla birlikte birşeyler yapabilmek size keyif veriyor. Bu oyun veya farklı oyunlar oynamak isterseniz steam ID 133406623 ekleyebilirsiniz.

BSC Misafiri

3.3.2021 22:06:15

+1
maşallah. Allah daha fazla artırsın. Gördüğüm en iyi survival oyun. Herkese öneririm. Kesinlikle pişman olmazlar.

BSC Misafiri

3.3.2021 20:40:59

0
Ya aldım ama pişman oldum benim ilgim yok bu tarz oyunlara çok gaza geldim.

BSC Misafiri

3.3.2021 20:28:59

0
Survivor oyun sevenlerin yeni gözdesi başka bir esprisi yok

TheMuyu

3.3.2021 20:00:11

0
hayatta kalma oyunlarını hem sevmem hem de beceremem geçen ben de meraktan aldım ama yarım saat sonra iade ettim. kesinlikle çekmedi beni ama insanlar keyifle oynuyor bu yüzden oyun dünyasında farklı yenilikler her zaman faydalı demekki bu oyun mevcut hayatta kalma oyunlarına yenilik getirmişki bu kadar satıyor

Babblebabble

3.3.2021 19:58:15

0
Elini indie oyunlara sürmeyen birisi olarak affınıza sığınarak soruyorum. Ne var bu oyunda harbiden? Güzel bir hikaye mi var yoksa oynanış falan mı sarıyor nedir?

metOO93

3.3.2021 19:58:08

0
O boyuta dünyaları sığdırmak işte asıl olay. Helal olsun adamlara. İndirim bekletmeden satın aldırıyorlar insana. Türkiye fiyatı da harika.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valheim
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız