Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vagrant Story Amerika PSN'deki Yerini Alıyor

Ashley Riot karizmatik bir kahramandı

     Square Enix'in en iyi RPG'lerinden birisi olan ve 2000 yılında Playstation 1 için çıkan Vagrant Story sonunda Amerika PSN'deki yerini de alıyor. Bu Salı günü yapılacak güncelleme ile oyun kullanıcılara 5.99 dolardan satılmaya başlanacak.
 
     Vagrant Story daha önce Japonya ve Avrupa'daki PSN Store'larda satışa çıkmıştı. Şimdi de Amerika PSN kullanıcıları oyunu alabilecek.
 
      Kurgusal bir krallık olan Valendia ve hayalet kasaba  Leá Monde'de geçen oyun, Riskbreaker olarak bilinen Ashley Riot'un öyküsünü anlatıyor. Özgün savaş sistemi, mükemmel atmosferi ile çok kaliteli bir RPG olan Vagrant Story'i oynamayan RPG'ciler bu oyuna mutlaka göz atmalılar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN Square Enix PSP PS3 RPG PSN Vagrant Story Ashley Riot
Batman: Arkham City'den Ümük Sıkmalı Görüntüler Fable 3 DLC'sinden Yeni Ödüller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SolidRock

1.3.2011 07:34:20

0
Fallout 3'ün sistemi Vagrant'tan çok farklı, sadece vuruş noktalarını seçiyoruz ortak olarak. Kaldıki Fallout Vagrant'tan daha önce çıkmış bir oyun, 3. oyun da ilk oyunun sistemini 3. boyuta taşımış bir oyun. Vagrant'a gelince PS1'de benim de en beğendiğim ve sayısız kere bitirdiğim mükemmel bir oyun, yıllardır hala devamını beklerim...

haganeno

1.3.2011 03:39:13

0
Bu oyun psx için çıkmış en iyi oyun. Sistemi daha önce karşılaştıklarınıza benzemiyor. Hatta fallout3 de bu oyundan arak bir sistem vardı diye hatırlıyorum. Rpg severler sakın sakın kaçırmayın....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vagrant Story
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız