Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix, Vagranty Story Sergisi Düzenliyor


      Square Enix'in adını Final Fantasy serisi ile sık sık duyuyoruz. Bu serinin popüler olması ve iyi para getirmesi bunun tek nedeni diyebiliriz; çünkü firmanın diğer kaliteli yapımları resmen unutuldu diyebiliriz. Örneğin Parasite Eve ve Vagrant Story gibi gibi.
 
    Gerçi Parasite Eve: 3rd Birthday gibi serinin ilk iki oyununa kıyasla berbat bir yapımla karşımıza çıkmışlardı. Vagrant Story ise tamamen unutulmuş gibi görünüyor. Berbat bir devam oyunundansa unutulması, hatıralarımızda o mükemmelliği ile yaşamadı daha iyi diyebiliriz.
 
     Square Enix her ne kadar Vagrant Story'nin devam oyunundan hiç bahsetmese de Artnia adlı kafesinde Vagranty Story için bir sergi düzenliyor. Burada oyunun yaratılma aşaması için hazırlanan çizimler de bulunuyormuş. Aşağıda bu sergiden bazı çizimleri görebilirsiniz.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Square Enix Vagrant Story Sergi Exhibit
PS Vita'nın Büyük Duyurusundan Yeni Bilgiler Q Games: Nintendo'nun Süper Bir Oyuna İhtiyacı Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nightmare_00

12.5.2013 13:25:10

+1
Vagrant Story müzikleri ile atmosferi ile ve ayrıntılı oynanış dinamikleri gerçekten bir sanat eseriydi , yıllardır devam oyununu bekliyorum ama bu dönemde çıkarsa da berbat yapılacak diye de çekincelerim var.Sonuçta eski üstadlar Square'den çoktan ayrıldular.Parazit Eve 2 ye söyleyecek sözüm yok şaheser bir yapımdı , son bossu geçene kadar 1 haftam gitmişti:))Bu iki yapım gibi oyunlar o dönemden beri çıkmadı , çıkmayacak gibi de görünüyor..

BlackBeasT

12.5.2013 12:36:56

0
Poligonların sayıldığı PS1'de Parasite Eve ve Vagrant Story gibi kaliteli numunelik oyunların ne devamı geliyor nede örnekleri , Parasite Eve survival horror farklı yaklaşan ve zorlu bossları ilede güzelde stress yaratan ender oyundandı..sıralama 1.RE1-2-3 2.SH1-2-3 3.Parasite Eve 1-2 PS1 ve 2de oyun arşivi nere şimdinin konsolların oyun arşivi Arcade başka casual , yeni konsolar ile Casual-Arcade diye gidecekse PCle yola devam...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vagrant Story
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız