Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VPL Champions League Şampiyonu Galatasaray Oldu!

 
      2019-2020 FIFA Virtual Pro League turnuvasının şampiyonu Galatasaray Espor oldu. Dün gece Galatasaray Espor ile Göztepe Gaming arasında oynanan büyük final karşılaşmasının sonucunda Galatasaray oynadığı her iki karşılaşmayı da (1-0 / 3-2) galibiyetle sonuçlandırdı ve VPL Champions League 2019-2020 sezonunun şampiyonu olmayı başardı. 
 
     Galatasaray Espor şampiyonluğunu resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Takımın yaptığı duyuru;
 
     "Fifa Pro Clubs (11vs11) takımımız geçtiğimiz sezonun şampiyonu olarak katılım hakkı kazandığı ve kuruculuğunu Totti’nin yaptığı VPL Champions League’de şampiyon oldu. VPL Champions Leauge’de grubunu lider olarak bitirip, final aşamalarını da namağlup olarak tamamladı."  
 
     VPL Champions League, FIFA 20 futbol oyununun 11'e 11 modu olan Pro Clubs modunda oynanıyor. Bu futbol simülasyonunda takımlar her oyuncuyu farklı bir kişinin yönettiği 11'lerle sahaya çıkıyor.     
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 20 Electronic Arts EA Sports Sokak Futbolu 27 Eylül 2019
Daha Fazla Türkçe Oyun için Oyunları Steam'de İstek Listesine Eklemeyi Unutmayın PlatinumGames, The Wonderful 101 Switch Portunu İşaret Ediyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 20
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız