Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türkiye eFutbol Kupası Tamamlandı!

 
     Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Sports tarafından 9-10 Mayıs’ta düzenlenen Türkiye eFutbol Kupası tamamlandı. Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir forma giyemeyen futbolcular, sanal dünyada birbirleriyle karşı karşıya geldi. Karşılaşmalar sonucunda; Kasımpaşa oyuncusu Anıl Koç, Erdoğan Yeşilyurt'un mücadele ettiği Sivasspor takımına karşı final maçlarında galibiyet elde ederek turnuvanın şampiyonu oldu.
 
 
 
     Türkiye eFutbol Turnuvası finali 3 maçlık seri formatında oynandı. 3 maç üzerinden 2 galibiyete ulaşan ismin şampiyon olacağı karşılaşmaların ilkini 4-2 kazanan Anıl Koç, ikinci maçtan da 2-1 galip ayrılarak şampiyon oldu.
 
     Rakibini 2-0 mağlup eden Kasımpaşalı oyuncu, “Hepimiz için çok güzel bir organizasyon oldu. Erdoğan’ı da tebrik ediyorum. Şans benim yanımdaydı. Bu galibiyeti bütün Kasımpaşa taraftarına, semtine armağan etmek istiyorum. Koita’yla hat-trick yaptığımda ona mesaj atıp söyledim. ‘İnşallah finalde kazanırsın’ demişti. Çok güzel bir turnuva oldu. Bir daha yaparsanız, yine gelirim” dedi.
 
Türkiye eFutbol Kupası’nda mücadele eden futbolcular ve takımları;

     Emre Akbaba (Galatasaray), Georges-Kevin N’Koudou (Beşiktaş), Onur Bulut (Aytemiz Alanyaspor), Salih Dursun (Fraport TAV Antalyaspor), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Erdoğan Yeşilyurt (Demir Grup Sivasspor), Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Ulaş Zengin (Gaziantep FK), Arda Kızıldağ (Gençlerbirliği), Soner Aydoğdu (Göztepe), Enver Cenk Şahin (Hes Kablo Kayserispor), Anıl Koç (Kasımpaşa), Selim Ay (İttifak Holding Konyaspor), İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir), Sıtkı Ferdi İmdat (MKE Ankaragücü), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Eren Tozlu (BtcTurk Yeni Malatyaspor) ve Oğuz Yılmaz (Yukatel Denizlispor).
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 20 Electronic Arts EA Sports Sokak Futbolu 27 Eylül 2019
VFŞL 2020 Kış Mevsimi Finali Bugün Oynanacak! John Romero'nun Büyük Büyükannesi Elvira Duarte Empire of Sin'de Oynanabilir Karakter Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 20
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız