Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türkiye Espor Futbol Ligi 1. Sezon Şampiyonu Bursaspor Oldu

 
     Bacar Otomotiv ve Asist Analiz sponsorluğunda düzenlenen Türkiye Espor Futbol Ligi 1. sezonu tamamlandı.
 
     Bursaspor, Türkiye Espor Futbol Ligi'nin ilk sezonunda şampiyonluğa ulaştı. FIFA 20'de 11 sanal futbolcuyu 11 kişinin kontrol ettiği oyunda, yeşil-beyazlılar zafer elde etmeyi başardı. FIFA 20'de ikinci sezon 21 Mayıs tarihinde başlayacak. Transferler ise 20 Mayıs'ta sona erecek.
 
 
 
     Türkiye Espor Futbol Ligi'nde Trabzonspor, Antalyaspor, Beşiktaş Esports, MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği, Bursaspor, Çaykur Rizespor, Kayserispor, Giresunspor, Kocaelispor, Sakaryaspor, Samsunspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve İstanbulspor gibi profesyonel futbol kulüplerinin espor oyuncuları mücadele ediliyor. Bu takımlar PS4 platformunda EA Sports FIFA 2020 oyunu içerisinde bulunan Pro Clubs oyun modunda mücadele ediyor. Bu oyun modunda takımlar her oyuncuyu farklı bir kişinin yönettiği 11'lerle sahaya çıkıyor. Karşılaşmalar ise Türkiye Espor Futbol Ligi YouTube sayfasından canlı olarak yayınlanıyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 20 Electronic Arts EA Sports Sokak Futbolu 27 Eylül 2019
Terraria: Journey's End Güncellemesi Yayınlandı Haftanın Öne Çıkan Haberleri (11 Mayıs - 17 Mayıs)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 20
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız