Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unreal Engine 5 ile Geliştirilen Oyunlar

 
 
Son teknolojiye sahip yeni oyun motoru Unreal Engine 5 ilk olarak 2020'de Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü ve kendisini piyasadaki en popüler oyun motorlarından biri olarak kabul ettirmek için büyük adımlar atmaya başladı. Bu gelişmiş oyun motorunda birçok yeni özellik ve geliştiriciler için avantajlar bulunuyor.
 
Unreal Engine 5, Epic Games'in şu anda en yeni motoru olarak karşımıza çıkıyor. UE5, 5 Nisan 2022'de tam sürüm olarak piyasaya sürüldü.
 
Yeni oyun motorunun sağladığı avantajlar nedeniyle birçok geliştirici ekip bu motorda oyun geliştirmeye başladı ve şu anda yapımı devam eden birçok proje yer alıyor. Bu oyunlar hem grafiksel hem de oynanış konusunda ön plana çıkıyor. İşte UE5 ile geliştirilen oyunların listesi:
 
- Senua's Saga: Hellblade II
 
 
 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Ninja Theory tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon macera oyunu Senua's Saga: Hellblade II, Hellblade: Senua's Sacrifice'ın devam oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyun, Unreal Engine 5 oyun motorunu kullanıyor. Microsoft yeni oyun motorunun Hellblade serisini daha önce görülmemiş bir seviyeye taşıyacağını belirtiyor.  
Senua's Saga: Hellblade II, geliştirici Ninja Theory'nin psikolojik korku karanlık Hellblade serisinin en yeni oyunu.
 
Senua's Saga: Hellblade II , Xbox Series X ve S için çıkış yapacak en eski oyunlardan biriydi ve hatta başlangıçta konsol çıkış oyunlarından biri olacağı düşünülüyordu. Ancak bu gerçekleşmedi. Ekip daha sonra bu devam oyununu orijinalinden daha etkileyici hale getirmeye çalıştı.
 
Ninja Theory, ilk Hellblade oyununu piyasaya sürdükten sonra Microsoft tarafından satın alındı. Devam oyunu Xbox Series X ve S konsollarına ve PC'ye gelecek.
 
Ninja Theory'nin karanlık temalı aksiyon macera oyununun devamı İzlanda'da geçiyor ve kahramanın içindeki şeytanlara karşı verdiği savaşta başarılı olduktan sonra geri döndüğünü görüyor.
 
İlk Hellblade oyununda temelde iki oyun sistemi vardı: Keşif - bulmaca çözme ve savaş sistemi. Küçük bütçe ve ekip nedeniyle derin ve geniş çaplı bir oynanış oyuna dahil edilemedi. Ancak dövüş sistemi ve grafikleriyle ön plana çıkmayı başardı.
 
Senua's Saga: Hellblade II'nin teknik olarak tamamen tek oyunculu bir deneyim olmayacağı belirtildi.
 
- Dreamhouse: The Game
 
 
 
Desand Game Studios tarafından geliştirilen ve Vision Edge Entertainment tarafından yayınlanacak olan yıkım simülasyonu oyunu Dreamhouse: The Game, UE5 motoruyla geliştirilen oyunlardan biri. Oluştur, yok et, inşa et. Bir ev inşa etmek, uzmanlık bilgisi gerektiren ve son derece zorlu bir süreçtir. Dreamhouse: The Game'de mükemmel evi yaratmak için gereken tüm incelikleri ve adımları öğrenebilirsiniz.
 
Dreamhouse: The Game, ev temelinden saksı satın almaya kadar bir ev tasarlama ve inşa etme sürecine bakış açısı sunar. Oyuncunun görevi, binayı bitirmek için gerekli tüm detaylara dikkat etmek. Bu ilk bakışta kolay ve sorunsuz gibi görünse de pratikte mülkün işlevselliğini etkileyecek zor ve önemli kararlar alınması gerekecek.
 
Oyunda, hayalindeki evi inşa etmek için yeterli parayı kazanmak olan bir inşaat mühendisi rolünü oynuyorsunuz. Oyunda yıkık bir evin genel tadilatı, ek şeyler gerektiren arazi, ev temellerinin kazılması veya ormanda küçük bir kulübe inşası gibi görevleri kabul ederek para kazanın ve hayalinizi gerçekleştirin.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Çok oyunculu/çevrimiçi işbirliği modu – arkadaşlarınızla işbirliği yapın veya onlarla çevrimiçi rekabet edin.
- VR - Dreamhouse dünyasına dalın. VR'ı beklenmedik bir perspektiften keşfedin
- Fotoğraf modu – evinizi inşa edin, fotoğraflayın, bir albüm/film yapın ve paylaşın.
- Topluluk – yapınızla övünün, lider tablolarındaki kullanıcılarla karşılaştırın.
- Eşsiz mekanikler - gerçek hayatta kullanmak için gerçek nesneleri içe aktarın ve gerçek ev projelerini dışa aktarın
- Farklı çevre - orman, kasaba, köy, plaj ve daha fazlası
 
Her oyuncu, oyundaki grafikleri gerçek dünyadan tanımanın mümkün olmayacağı zamanların ne zaman geleceğini merak etmiştir. Belki de gerçek hayatta gördüklerinizin aynısını oyunda görebileceğiniz veya oyunda yarattığınız şeyleri mağazada satın alabileceğiniz gün gelmiştir.
 
Mükemmel bir yer yaratın. Köpek için kulübe, çalı, set taş, fener ve çit dikin. Mağazadaki mobilyaların evinizde nasıl görüneceğini görmek istiyorsanız, onları Dreamhouse: The Game'den "ödünç alın". Bir resim çekin ve oyuna atın. Bir süre sonra onları inşa ettiğiniz evde göreceksiniz. Belki gerçek hayatta bir ev yapmayı planlıyorsunuz ama bir projeniz yok mu?
Burada oluşturun, dışa aktarın, yazdırın ve işiniz bitti. İlk ev projenizi yeni oluşturdunuz.
 
Müşterileriniz köşe kısımları yaptığını bilmeyeceklerini mi düşünüyorsunuz? Bu işi şansa bırakma. Gelişmiş bir Yapay Zeka algoritması, çalışmanızın her evresini değerlendirecek. Stil (ör. klasik, modern, İskandinav vb.), maliyet, hız ve kesinlik, eylemlerinizin derecesini belirleyecek. Hayalinizdeki evi inşa etmenin kolay olduğunu düşündüyseniz... yanlış düşündünüz.
 
Şimdi kendine bir ev inşa etmek istiyorsun. Sorun değil. Tasarımını gerçek hayatta kopyalayabileceğiniz güzel ve lüks bir ev inşa etmek mi? O zaman gidecek çok yolunuz var. Öncelikle oyunda yeterli miktarda para kazanmanız gerekiyor (istekler, her gün yeni, zaman sınırlı). Ardından tasarım, inşaat, elektrik ve sıhhi tesisatın temellerini öğrenin.
 
Gerçek hayatta olduğu gibi burada da benzer şeyler var. İnşa edilebilecek her şey aynı zamanda yok edilebilir. Berbat bir tasarımcı mısın? Aynı evi birkaç kez inşa edeceğinizi göz önünde bulundurun. Dreamhouse: The Game'de evlerin mükemmelliği her zaman ön plana çıkar. Tabi bunu çıkartmak sizin elinizde. Bu yüzden ilham gücünü kullan ve stilini yansıt. Yanlış kurulumlar, hayalinizdeki evin çökmesine neden olabilecek gerilimlere, sızıntılara, su baskınlarına neden olabilir.
 
- İşletim Sistemi: Windows 7 (32 bit) veya daha yenisi
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafikler: NVIDIA GTX 750 TI / AMD RX 460
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX 10 uyumlu
 
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafikler: NVIDIA GTX 1060 / AMD RX 480
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX 10 uyumlu
 
- Echoes of the End
 
 
 
Hikaye odaklı üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Echoes of the Endi Prime Matter tarafından yayınlanacak ve Unreal Engine 5 motoruyla geliştiriliyor. İzlandalı stüdyo Myrkur Games tarafından geliştirilen oyun, cisimleri kendi avantajına kullanma ve yok etme yeteneğine sahip deneyimli bir dövüşçü olan Ryn'i konu alıyor. Ryn, bu dünyada araştırma yapıyor ve bir amaç uğruna mücadele veriyor.
 
Geliştirici ekip küçük olmasına rağmen oyunun arkasında etkileyici bir teknoloji var.  Özellikle performans konusunda. Myrkur Games, yüksek kaliteli sinematikleri, keşif - bulmaca çözme mekaniklerini ve biraz da dövüş deneyimini oyuna harmanlamak istiyor.
 
Oyunun şu anda çok fazla detayı bulunmuyor. Echoes of the End adının ileride değişme şansı da bulunuyor. Oyun, genel olarak umut vadediyor. Echoes of the End'in şu anda bir çıkış tarihi bulunmuyor. Oyun ayrıca PC ve konsollar için geliştiriliyor.
 
- Stalker 2: Heart of Chernobyl
 
 
 
SC Game World tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak kıyamet sonrası açık dünya hayatta kalma oyunu Stalker 2: Heart of Chernobyl, oyuncuları Doğu Avrupa'ya getiriyor. Stalker 2, oyuncuların gizemli alanları keşfetmelerine olanak tanıyan büyük bir açık dünyaya sahip.
 
STALKER 2 web sitesi oyuncuların aldığı kararların Zone olarak bilinen dünyanın kendisi üzerinde bir etkisi olacağını belirtiyor. Geliştiriciler, oyuncuları bu dünyaya daha iyi adapte etmek için Unreal Engine 5 ve düşmanları yenmeyi daha zor hale getirmek için gelişmiş yapay zeka kullanmayı planlıyor.
 
Tehlikeli düşmanlar, ölümcül anormallikler ve güçlü eserler ile dolu geniş Chornobyl Bölgesi'ni keşfedin. Chornobyl'in kalbine giderken kendi destansı hikayenizi ortaya çıkarın. Sonunda kaderini yaptığın seçimlerle belirlenecek. Bu yüzden seçimlerini akıllıca yap.
 
Chornobyl Exclusion Zone, 2006 yılındaki ikinci büyük patlamadan sonra ciddi bir şekilde değişti. Tehlikeli mutantlar, anormallikler ve savaşan gruplar birbirleriyle mücadele haline girdi. Bu bölgede hayatta kalmak çok zor hale geldi.
 
Bu bölgede inanılmaz değere sahip eserler bulunuyor. Kendilerini riske atan insanlar ve gruplar buradan bir servet kazanmaya veya hatta Chornobyl'in Kalbinde gizlenmiş Gerçeği bulmaya çalışıyor.
 
İz sürücü rolünü üstlenin ve kıyamet sonrası atmosferi farklı açılardan deneyimleyin. İlgi çekici ortamlara sahip 64 km²'lik bu radyoaktif bölgede fotogerçekçi kusursuz açık dünyayı keşfedin. Dallara ayrılan bu destansı hikayede yolunuzu seçin ve kaderinizi kendi seçimlerinizle belirleyin.
 
Kimin arkadaşlığınıza değer ve kimin kurşunu hak ettiğine karar vererek farklı grupların üyeleriyle tanışın. Sizi alt etmeye çalışan ve farklı taktikler izleyen çeşitli düşmanlarla yoğun silahlı çatışmalara girin. Bu oyunda yüzlerce farklı ölümcül kombinasyon oluşturabilir ve sayısız modifikasyona sahip 30'dan fazla silah türü arasından tercih yapabilirsiniz.
 
Farklı davranış modellerine sahip sizi katletmeye çalışacak mutasyona uğramış korkunç yaratıklarla karşılaşmaya hazırlanın. Her mutant, davranışlarını daha az tahmin edilebilir kılan farklı modellemelere sahip. Oyunda büyük gruplar halinde avlanan çok sayıda mutant ve bu mutantların bulunduğu inler yer alır.
 
Bölgenin en değerli eserleri ve sırları en tehlikeli yerlerde saklanıyor. Bölgenin etrafına dağılmış çok değerli eserler için mücadele ederken tehlikeli anormalliklere ve benzersiz mutantlara dikkat edin. Sizden önce pek çok kişinin canını alan bu bölgenin gizemlerini ortaya çıkarmaya cesaret edebilecek misin?
 
Öne çıkan özellikler
 
- FPS, korku ve sürükleyici keşif öğelerinin üzerine inşa edilmiş benzersiz oyun
- Birkaç son ve oğrusal olmayan hikaye
- En son fotogrametrik ve tarama teknolojileri kullanılarak geliştirilen grafikler
- En hırslı oyuncuları bile zorlayacak gelişmiş yapay zeka
- Oyun dünyasını daha önce hiç olmadığı kadar canlı hissettiren yaşam simülasyon sistemi “A-life 2.0”
- Açlık, uyku, kanama ve oyunu zenginleştiren radyasyon efektleri gibi sürükleyici hayatta kalma mekanikleri
- Dinamik gündüz-gece döngüsü ve hava durumu, oyun deneyimine daha da fazla gerçekçilik katacak
- Yaratıcı oyunculara oyun evrenini genişletme ve zenginleştirme özgürlüğü veren mod desteği
- Ücretsiz bir güncelleme olarak yayınlandıktan kısa bir süre sonra eklenecek olan çok oyunculu mod
 
STALKER 2: Heart of Chornobyl, GSC Game World tarafından geliştirilen ve kıyamet sonrası bir dünyayı oyunculara sunacak olan yapım. Benzersiz bir hayatta kalma aksiyon deneyimi sunmak için hazırlanan ödüllü PC oyun serisinin yeni nesil bir devamı.
 
- Birinci şahıs nişancı, sürükleyici keşif ve korku unsurlarını içeren türünün tek örneği oyun deneyimini yaşayın.
- Kıyamet sonrası karanlık bilim kurgu ortamında geçen doğrusal olmayan hikayede önemli bir rol oynayın. Görevin, Bölgenin kaderine karar vermek.
- Unreal Engine 5 tarafından desteklenen grafikler.
- Oyunculara oyun evrenini genişletme ve zenginleştirme özgürlüğü veren resmi mod desteği.
- Çok oyunculu mod, oyun için ücretsiz bir güncelleme olarak oyunun yayınlanmasından hemen sonra geliyor.
 
Dijital sürüm 345 TL
 
- Ön Sipariş Bonusu
- Steam'e Özel İçerik
 
Ön sipariş  + Bonus 449 TL
 
- Ön Sipariş Bonusu
- Steam'e Özel İçerik
- Özel Ekstra Görev
- Dijital Sanat Kitabı
- Resmi Film Müziği
- 1 Kostüm, 3 Silah görünümü
- 2 Kostüm, 3 Silah görünümü
 
Retail
 
- Ön Sipariş Bonusu
- Steam'e Özel İçerik
- Özel Ekstra Görev
- Dijital Sanat Kitabı
- Resmi Film Müziği
- 1 Kostüm, 3 Silah görünümü
- 3 Kostüm, 7 Silah görünümü
- 2 Öykü Genişletmesi
- Sezon Bileti
 
Desteklenen diller:
 
Almanca
Fransızca
İspanyolca
İtalyanca
Lehçe
Çekçe
Türkçe
Sırpça
Brezilya Portekizcesi
İspanyolca
Rusça
Arapça
Basitleştirilmiş Çince
Japonca
Korece
 
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: AMD Ryzen 5 1600X / Intel Core i5-7600K
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafikler: AMD Radeon RX 580 8GB / NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
- Depolama: 150 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: SSD
 
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X / Intel Core i7-9700K
- Bellek: 16 GB RAM
- Grafikler: AMD Radeon RX 5700 XT 8GB / NVIDIA GeForce RTX 2070 SÜPER 8GB / NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11GB
- Depolama: 150 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: SSD
 
- Black Myth: Wukong
 
 
 
Game Science tarafından Unreal Engine 5 ile geliştirilen aksiyon macera oyunu Black Myth: Wukong, oyuncuları farklı bir dünyaya götürüyor. Oyun, 2020 yılında Çinli bağımsız geliştirici Game Science tarafından duyuruldu. Ağustos 2020'de ise yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Fragman, birkaç gün içinde 2 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı ve en çok beklenen oyunlardan biri oldu.
 
Şimdiye kadar bilindiği kadarıyla oyun Ray Tracing (Işın izleme) teknolojisini kullanacak ve NVIDIA'nın DLSS teknolojisini destekleyecek. Oyun, Monkey King ve onun özel yeteneklerine odaklanacak. Toplamda kullanılabilecek 72 yetenek bulunacak.
 
Oyun en az 15 saatlik oynanış sunacak ve oyunun tamamında oyuncuları heyecanlı tutmayı başarmak istiyorlar. Boss'lar dahil olmak üzere 100'ün üzerinde farklı düşman tipine sahip olmayı amaçlıyorlar.
 
Black Myth: Wukong, üçleme olması planlanan Black Myth serisinin ilk oyunu ve her bir oyunda farklı bir Çin masalının işlenmesi düşünülüyor. Game Science'ın kurucularından Feng Ji, Black Myth evreni oluşturmak istediklerini belirtti.
 
Black Myth: Wukong, oyunculara çok daha fazlasını anlatacak. Başrolde bir maymun yer alacak ve canlı bir dünya bulunacak. Oyunda pek çok merak uyandıran karakterler ve diyaloglar yer alacak. Bir yandan da arka planda çeşitli sırlar olacak.
 
Wukong ile oyunda kötü adamları alt etmeye çalışacak ancak bu kötü adamlar kim? Gerçekten kötüler mi? Arkasında sakladıkları bir şey mi var? Neden kahramanımıza karşı çıkıyorlar? Vahşi canavarlar, periler ve çok daha fazlası korkulardan, nefretten ve diğer duygulardan besleniyor.
 
Oyun, yüksek kaliteli grafikleri, ayrıntılı bir dünyayı, sürükleyici savaşları ve hikayeyi oyunculara sunmayı hedefliyor. Doğu'nun fantezi dünyası gizemlerle dolu bir şekilde karşımıza çıkıyor.  
 
- Quantum Error
 
 
 
Quantum Error, Unreal Engine 5'e ile geliştirilen birinci şahıs nişancı unsurlarına sahip bir korku oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyunda oyuncular, Monad Kuantum Araştırma Tesisi kapandıktan sonra bir kurtarma görevine gönderilen Kaptan Jacob Thomas'ın rolünü üstlenir. Bilinmeyen bir varlık tarafından saldırıya uğrar.
 
CA kıyısının 30 mil açığındaki Monad Quantum Araştırma Tesisi, bilinmeyen bir varlık tarafından saldırıya uğradı. Kompleks alevler içinde kaldı ve tam bir karantinaya alındı. Bu durumun ardından yardım için bir çağrı gönderildi. Çağrı San Francisco, CA'da Departmanına yapıldı.
 
İtfaiye Şefi Sturgis aramayı yanıtladı. Kaptan Jacob Thomas olarak oynayacağınız bu oyunda ortağınız Shane Costa ile beraber Monad Tesisine gidersiniz.
 
Göreviniz basit: Yanan kompleksten mümkün olduğunca çok hayat kurtarın ve dışarı çıkın. Ancak bir kurtarma görevi olarak başlayan şey, oraya vardığınızda ve hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anladığınızda hızla karanlığa gömülür.
 
- Ashes of Creation
 
 
 
Intrepid Studios, çevrimiçi rol yapma oyunu Ashes of Creation'ı Unreal Engine 4'ten Unreal Engine 5'e taşıyacağını duyurdu. Duyurunun yanı sıra geçişi ortaya koyan yeni bir video yayınladı. Yaratıcı yönetmen Steven Sharif'in içerisinde yer aldığı video, UE5'te bulunan bazı yeni özellikleri ortaya koyuyor. Ayrıca UE5 ile oluşturulan kış ortamı sergileniyor.
 
Intrepid Studios bu geçişin uzun vadede çok daha verimli olacağını ve oyuncular açısından da sevileceğini bildirdi.
 
Ashes of Creation, MMORPG deneyimine benzersiz bir bakış. Dünya yapısı dinamiktir ve eylemlerinize tepki verecek şekilde inşa edilmiştir. Verra dünyasını şekillendirirken şehirler yükselecek ve düşecek.
 
Verra'nın her yerinde, devasa savaşları deneyimleme, destansı ticaret kervanlarına katılma ve enfes eşyalar yapmak için değerli bileşenler toplama fırsatına sahipsiniz. Sadece oyuncular düşmanınız olmayacak. Toprağın yaratıkları ve çevre size sürekli rahatsızlık verecek. Bu oyunda en iyisi olmak için kaleleri kuşatacak, cesaretinizi sergilemek için diğer loncaları yenecek, başarılı bir tüccar olarak pazarı şekillendirecek ve zanaatkarlık becerilerinizi geliştirerek ün kazanabileceksiniz. Bu senin hikayen, sen anlat.
 
Ashes of Creation, MMORPG deneyimine benzersiz bir bakış sunmayı hedefliyor. Dünya yapısı dinamiktir ve eylemlerinize tepki verecek şekilde inşa edilmiştir. Verra dünyasını şekillendirirken şehirler yükselecek ve düşecek. Nüfuslar bir araya geldikçe ve ihtiyaçları artacak ve böylece görevler ve sırlar ortaya çıkacak. Dünyanın NPC yapısı gerçek zamanlı olarak kurulduğundan, yaratılmış olanı yok etme, yeni gelişmelerin, popülasyonların ve değişimin yolunu açma imkanına sahip olacaksınız. Siyasi çekişme ve entrika, oyun deneyiminizi daha da şekillendirecek. Durağan dünyaların günleri geride kaldı, herkes değişim için burada.
 
- Layers of Fears
 
 
 
Bloober Team, Anshar Studios tarafından geliştirilen ve Bloober Team SA tarafından yayınlanacak olan korku keşif macera oyunu Layers of Fears, Unreal Engine 5 ile geliştirilen bir başka yapım olarak karşımıza çıkıyor. Nesiller boyu devam eden tüyler ürpertici çılgınlıkla yüzleşin. Aklın ötesine takıntılı sanatçılar tarafından oluşturulan bu oyunda tarif edilemez dehşetler yaşayın. Layers of Fears, gizli anlamları olan bir hikayeye adım atmak isteyenler için tüyleri diken diken eden bir yapım.
 
Layers of Fears, geren bir ortama sahip keşif ve sürükleyici hikaye anlatımına odaklanan birinci şahıs korku hikayesi. Şaşırtıcı hikaye ve oyun yönü ile Layers of Fear, Layers of Fear 2 temelleri üzerine inşa edilmiş yeni bir oyun.
 
Unreal Engine 5 teknolojisi ile geliştirilen bu oyun, Ray Tracing, HDR efekti ve 4K çözünürlüğü destekleyecek bunun yanı sıra en sürükleyici korku deneyimini sunmak için Lumen sistemini kullanacak.
 
Layers of Fears, takıntılarının esiri olmuş sanatçıların hikayelerini keşfetmenize olanak tanıyacak. Eksiksiz ve aynı zamanda tahmin edilemez bir yapı sunacak. Kapsamlı hikaye anlatımıyla sizlere bir ışık tutacak ve genişletilmiş olay örgüsü sayesinde enfes bir korku deneyimini bünyesinde barındıracak.
 
- Şaşırtıcı ve yeni bir hikaye kısmı. Yeni içeriklerle beraber Layers of Fear, Layers of Fear 2 temelleri üzerine inşa edildi
- Geren keşif ortamı ve sürükleyici hikaye anlatımına odaklanan birinci şahıs psikolojik korku oyunu
- Unreal Engine 5 teknolojisi ile geliştiriliyor: Ray Tracing, HDR ve 4K çözünürlüğü destekliyor
 
- The Witcher - A New Saga Begins
 
 
 
Geliştirici CD Projekt RED, Unreal Engine 5'te yeni bir The Witcher oyunu geliştirdiğini
duyurdu. Yeni oyun, franchise için yeni bir destan başlatacak.
 
CD Projekt RED, yeni Witcher oyununu Unreal Engine 5 motoruyla geliştiriyor. Bu durum Unreal Engine 5'in teknik geliştirmesini ve gelecekteki potansiyelini açığa çıkaran unsurlardan biri. Aynı zamanda Epic Games ile çok yıllı stratejik ortaklığın bir başlangıcı. CD Projekt RED, UE5'i açık dünya deneyimine uyarlamaya çalışacak. Bunu yaparken Epic Games geliştiricileriyle yakın iş birliği içinde olacak.
 
Unreal Engine 5'in kullanımı ve gelecekteki oyunlar hakkında konuşan CD PROJEKT RED'in CTO'su Pawel Zawodny şunları söyledi: "Bizim şu andaki amacımızdan biri teknolojiye çok daha güçlü bir şekilde odaklanmak. Bu amaçla Epic Games ile işbirliği içerisinde yer alıyoruz. Bu girişimi, klasik bir lisans satın alımı şeklinde düşünmedik. Hem biz hem de Epic bunu uzun vadeli, tatmin edici bir teknoloji ortaklığı olarak görüyoruz.
 
CD PROJEKT RED olarak bir sonraki oyunumuzun teknik yönüne erken aşamada karar vermek hayati önem taşıyor. Bize ait olan REDengine motorunu geliştirmek ve uyarlamak için çok fazla kaynak ve enerji harcadık. Bu iş birliği oldukça heyecan verici. Bu birliktelik bize son teknoloji oyun geliştirme araçlarına ulaşmamızı sağlayacak. Unreal Engine 5 kullanarak oluşturacağımız harika oyunları sabırsızlıkla sizlere sunmayı bekliyoruz.”
 
Oyun ile ilgili diğer haberler
 
Bu yılın Mart ayında CD Projekt RED, The Witcher serisinin bir sonraki oyununun geliştirme aşamasında olduğunu duyurmuştu. Bunun yanı sıra REDengine yerine Unreal Engine 5 motorunun kullanılacağını belirtmişti.
 
CD Projekt Group CEO'su Adam Kicinski, oyundaki ilerlemeden memnun olduğunu ve Unreal Engine 5'in kullanılmasıyla gözle görülür değişikliklerin ve iyileştirmelerin yer aldığını belirtti.
Kicinski ek olarak The Witcher serisinin yeni oyunu üzerinde 100'den fazla çalışanın olduğunu söyledi. CD Projekt RED ekibinin çoğunluğu Cyberpunk 2077 genişlemesine odaklandığından dolayı The Witcher oyunun çıkış yapması biraz zaman alacak.
 
CD Projekt RED, yeni Witcher oyununu Unreal Engine 5 motoruyla geliştiriyor. Bu durum Unreal Engine 5'in teknik geliştirmesini ve gelecekteki potansiyelini açığa çıkaran unsurlardan biri. Aynı zamanda Epic Games ile çok yıllı stratejik ortaklığın bir başlangıcı. CD Projekt RED, UE5'i açık dünya deneyimine uyarlamaya çalışacak. Bunu yaparken Epic Games geliştiricileriyle yakın iş birliği içinde olacak.  
 
- The Day Before
 
 
 
FNTASTIC tarafından geliştirilen ve MYTONA tarafından yayınlanacak olan zombi temalı açık dünya hayatta kalma aksiyon macera oyunu The Day Before, Unreal Engine 5 motoruyla geliştirilen oyunlardan biri. Geliştirici Fntastic geldiğimiz noktada, hayatta kalma MMO oyunu The Day Before'un 1 Mart 2023'e ertelendiğini duyurmuştu. Ayrıca ekip, Unreal Engine 4'ten Unreal Engine 5 motoruna geçiş yapacağını açıklamıştı.
 
The Day Before, PvP ve PvE modlarına sahip olacak ve sizi diğer oyuncularla karşı karşıya getirecek. Bunun yanı sıra hem Ray Tracing hem de DLSS teknolojisini destekleyecek.
The Day Before, yiyecek ve kaynak için birbirlerini öldüren hayatta kalanlarla dolu bir Amerika'da geçecek. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı bu dünyada tek başınıza uyanacak ve hayatta kalmak için cevaplar ve kaynaklar aramaya başlayacaksınız.
 
Oyunda, kaynak bulmak için terk edilmiş araçları, evleri ve gökdelenleri araştıracak, topladıklarınızı kolonide satabilecek ve diğer oyuncularla iletişim kurabileceksiniz. Ayrıca zombiler ve diğer oyunculara karşı savaşıp yeni dünyanın efsanesi olmaya çalışacaksınız.
 
- İşletim Sistemi: 64 bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
- İşlemci: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
- Bellek: 10 GB RAM
- Grafikler: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 75 GB kullanılabilir alan
 
- İşletim Sistemi: 64 bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
- İşlemci: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600
- Bellek: 16 GB RAM
- Grafikler: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 580 4GB
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 75 GB kullanılabilir alan
 
- Kingdom Hearts 4
 
 
 
Kingdom Hearts 4'ün ilk fragmanı UE 4 motoru kullanılarak yapıldı ancak Famitsu'dan (VGC aracılığıyla) gelen bir rapor, oyunun son versiyonunun geliştirilmiş aydınlatmaya ve detay seviyesine sahip olduğunu gösteriyor. Bu da Unreal Engine 5'te çalışacağını gösteriyor.
 
Kingdom Hearts IV ile oyuncular seride daha önce hiç görülmemiş muhteşem ve gerçekçi bir dünyaya adım atacak. Büyük bir şehir olan Quadratum ile tanışacak. Bunun yanı sıra bu garip ve yeni ortamda gizemli yeni bir karakter Strelitzia ile karşılaşacak. Ek olarak Sora'nın tanınan arkadaşları Donald ve Goofy'de oyunda yer alacak.
 
Walt Disney Games direktörü Nana Gadd oyun hakkında şunlar söyledi: "Sora karakteri dünyanın dört bir yanındaki hayranlar tarafından seviliyor. Sora'nın bir sonraki macerası sizleri bekliyor olacak. Sizlere daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz."
 
Kingdom Hearts 4 çıkış tarihi henüz belli değil. Kingdom Hearts 4'ün "erken geliştirme" aşamasında olduğunu biliyoruz. Ayrıca hangi platformlara çıkış yapacağı açıklanmadı. Kingdom Hearts 3'ün 2019'da PS4 ve Xbox One'da piyasaya sürüldüğü ve daha sonra PC ve Nintendo Switch'e geldiği göz önüne alındığında hemen hemen bu platformlara ve yeni nesil konsollara gelebileceğini ön görebiliriz.
 
- Hell is Us
 
 
 
Rogue Factor tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanacak olan tek oyunculu aksiyon macera oyunu Hell is Us UE5 ile geliştirilen yapımlardan bir tanesi. Dünyada cehenneme en yakın olduğumuz şey savaşsa, bunun nedeni Dünya'nın en kötü iblisleri barındırmasıdır: insanoğlu. İç çatışmalarla harap olmuş ve terk edilmiş bir ülkede, geçmişinizin sırlarını keşfedin ve gizemli bir felaketin yansımalarıyla uğraşın.
 
Hell is Us, yoğun yakın dövüş sistemini keşif heyecanıyla birleştiren 3. şahıs aksiyon macera oyunudur. Sorularınıza cevap bulmak için yarı açık bir dünyayı keşfedin ve yolculuğunuz boyunca gizemli yaratıklarla yüzleşin.
 
DÜŞMAN BİR DÜNYA
 
Ülkeyi bölen iç savaşın yanı sıra bölge, hiçbir modern silahın yenemeyeceği doğaüstü yaratıkların ortaya çıkmasına neden olan gizemli bir felaketten muzdarip. Korkunç kimeralarla dolu topraklarda ilerlerken görünüşlerinin gizemini çözmeye çalışacak, farklı bir çağa ait dronunuz ve kılıcınız sizin sadık müttefikleriniz olacak.
 
BENZERSİZ BİR KEŞİF SİSTEMİ
 
Harita yok, pusula yok, görev işareti yok: içgüdüleriniz ile takip etmek maceranın bir parçası. Kendi kararlarınızı vermenize ve keşfederken içgüdülerinize güvenmeniz gerekecek. Yenilikçi oyun ve seviye tasarımı içeren bu benzersiz deneyimin tadını çıkarın. Buluşlarınız yalnızca size aittir.
 
Kılıçlar, mızraklar ve baltalar: Bunlar doğaüstü yaratıklarla savaşmak için özel olarak dövülmüş çok çeşitli silahlar. Bu canavarlarla nasıl savaşacağınızı öğrenmeniz ve hayatta kalmak için drone'nuzu akıllıca kullanmanız gerekecek.
 
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Belirlenecek
- İşlemci: Belirlenecek
- Grafikler: Belirlenecek
- Ses Kartı: Belirlenecek
- Ek Notlar: Lütfen bu bilgilerin son karar olmadığını ve oyunun çıkışına kadar değişebileceğini unutmayın.
 
- Off The Grid
 
 
 
Off The Grid, battle royale formülünü hikaye ilerlemesi ile harmanlamayı amaçlayan Gunzilla Games tarafından geliştirilen üçüncü şahıs nişancı oyunu. Distopik bir gelecekte geçen savaşlarda 150 oyuncu PvP modu birbirleriyle yüzleşebilir aynı zamanda maç devam ederken hikaye odaklı PvE görevlerini üstlenebilir ve oyunun hikayesinin nasıl gelişeceğini kontrol edebilir. Hikayeyi ve oynanışı şekillendirdiğiniz bir siberpunk Battle Royale 2.0 olan Off The Grid'de savaşın sıcaklığına dalın.
 
- Stormgate
 
 
 
Frost Giant Studios tarafından geliştirilen ve aynı stüdyo tarafından yayınlanacak olan gerçek zamanlı strateji macera oyunu Stormgate, UE5 ile geliştiriliyor. Stormgate, insanlık ve uzaylı istilacıların saldırısı arasındaki bir savaşın ortasında geçen, oynaması ücretsiz, gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Campaing modunu tek başına veya co-op olarak oynayabilir, gündelik ve rekabetçi PvP ve eşli oyun modlarına çevrimiçi olarak katılabilirsiniz. RTS'nin geleceğine hoş geldiniz...
 
Stormgate, eski Warcraft? III ve StarCraft? II geliştiricilerinin yer aldığı Frost Giant Studios ekibinin yeni ve gerçek zamanlı strateji oyunu. Bilim kurgunun bulunduğu bu dünyada tek başına veya co-op olarak heyecan verici görevleri yapabilir bunun yanı sıra sürekli gelişen bir hikayeyi deneyimleyebilirsin. Rekabetçi 1v1 modu ile dünyanın dört bir yanındaki rakiplerle savaşın. Co-op  modlarında yapay zekaya meydan okumak için arkadaşlarınızla takım kurun. Hayallerinizdeki oyunu oluşturmak için editörü kullanın.
 
Unreal Engine 5'te geliştirilen Stormgate, 4K'da yüksek çözünürlüklü HD görselleri, çeşitli haritaları ve büyük ölçekli savaşlarda yüzlerce birimi oyunculara sunuyor. Kullanıcı arayüzünün basitliği sayesinde birimleri atayabilirsin. Oynanışı geliştiren RTS sistemi deneyimi daha da geliştirmek için tasarlanmıştır. Stormgate, herkesin beklediği RTS.
 
Destansı hikaye görevleri
 
Dünya'nın hiç şansı yoktu. Hikayemiz, yüzlerce yıl sonra uzaylı istilacıların Fırtına Kapıları'ndan dökülerek bu gezegeni kendilerininmiş gibi göstermeye karar vermelerinden ve bildiğimiz dünyanın sonunu getirmesinden sonra başlıyor. Bu süreçte yine de insanlık hayatta kalıyor.
 
Şeytani Infernals bir kez daha kargaşa çıkarmak için geri dönüyor. Dünya'nın savunucuları dünyayı kurtarmak için cesaretlerini toplamalı ve 20 fit uzunluğundaki makinelere tırmanmalı. Bir taraf seçmek, kaynakları toplamak, üssünüzü oluşturmak ve karar vermek için güçlü orduları komuta etmek size kalmış.
 
Gerçek ve sosyal RTS
 
En sevdiğiniz oyun modu ne olursa olsun, Stormgate'i arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Campaign görevleri co*op şekilde oynanabilir, Stormgate'in açık uçlu co-op modu 3 oyuncuyu destekler ve 1v1 rekabetçi oyuncular bile turnuva sistemi aracılığıyla sosyal bağlantılar kurabilir.
 
Yeni nesil RTS yarışması
 
Stormgate, e-sporların mirasını ileriye taşıyor. Tüm beceri seviyelerindeki oyuncular için gelişmiş eşleştirmenin keyfini çıkarın. Oyunda yeteneklerinizin dünya çapında benzer becerilere sahip rakiplere karşı test edileceği rekabetçi bir 1v1 sistemi yer alır.
 
Rekabet söz konusu olduğunda ortaya siz çıkacaksınız. Kendi turnuvalarınızı oluşturun, halk etkinliklerine katılın veya profesyonel e-spor maçlarına katılmaya hak kazanın, hepsi doğrudan oyun içinden.
 
Oynaması ücretsiz – Kazanmak için asla ödeme yapmayın
 
Stormgate, RTS eğlencesinin keyfini çıkarmanız için ücretsiz olarak sunulur. Daha güçlü olmak veya bir avantaj elde etmek için hiçbir zaman ödeme yapmayacaksınız.
 
Editör modunda yaratıcılığınızı serbest bırakın
 
Güçlü ve kullanıcı dostu düzenleyicimizde kendi özel görevlerinizi ve mini oyunlarınızı oluşturun. Bölgeyi çizin, komut dosyaları oluşturun, birimleri değiştirin ve topluluğun oynaması için haritanızı yayınlayın. Tasarımlarınızı bir sonraki seviyeye taşımak için içeriğiniz hakkında veri toplayın. Bir şeyi eğlenceli hale getirin, dünyayla paylaşın, çabanız ve yaratıcılığınızın karşılığını alın.
 
- Fort Solis
 
 
 
Fallen Leaf, Black Drakkar Games tarafından geliştirilen ve yayıncı ekibin belli olmadığı uzay temalı bilim kurgu psikolojik korku oyunu Fort Solis, Mars'ta uzun bir gece geçireceğiniz tek oyunculu üçüncü şahıs gerilim yapımı. Mühendis Jack Leary, olayların çözüldüğü ve asla hayal bile edemeyeceği bir şekilde kontrolden çıktığı rutin bir alarma yanıt verir.
 
Fort Solis, Mars'ta geçen tek oyunculu bir üçüncü şahıs gerilim deneyimidir. Mühendis Jack Leary, rutin bir onarım işindeyken Fort Solis maden üssünden bir alarm uyarısı alır. Çağrılarına yanıt alamayınca Jack, sorunu kendi başına araştırmaya karar verir. Issız ve terk edilmiş bir istasyonu görmeye gider. Gece uzadıkça olaylar tırmanır, kontrolden çıkar ve gerçekte neler olup bittiğine dair gizem derinleşir. Yüzeyin hem üstünde hem de altında çok çeşitli yerlerde hareket eden Jack, Fort Solis mürettebat üyelerini bulmak ve hikayeyi anlamak için zamana karşı yarışır.
 
Fort Solis, oyunculara hikayeyi sunmak için sinematikler yerine oynanışa önem verir. Oyuncular, hikaye üzerinde sonuçları olan bu sahnelerde söz sahibi olacak ve tüm hikaye anlarına aktif olarak katılabilecek. Bu anlar, genel oyun deneyiminin tamamlanmasına yardımcı olacak.
 
Oyuncu kadrosunun (Roger Clark, Troy Baker, Julia Brown) harika performanslarıyla Fort Solis, oyuncuyu tamamen içine çekmek için tasarlanmış yüksek kaliteli bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyunda kamera açıları ve yükleme süreleri sizin probleminiz olmayacak, oyuncu sadece kendisini hikayeye kaptırmış olacak.
 
Fort Solis oyununun genel tasarımı, birçok bireysel yapıyı kapsar. Her konum hem yüzey hem de alt seviyeleri içerir. Oyuncular, fırtınalar arasında Mars yüzeyinde oynayabilir veya aşağıda, tüm yerleri birbirine bağlayan loş ışıklı bakım tünellerine sığınabilir. Oyuncular deneyimlerini kendileri seçebilir.
 
- ARK 2
 
 
 
Studio Wildcard, Grove Street Games tarafından geliştirilen ve Studio Wildcard tarafından yayınlanacak olan açık dünya çok oyunculu hayatta kalma oyunu Ark 2, ilk olarak The Game Awards 2020'de duyuruldu. ARK serisinin devam oyunda hayatta kalmaya çalışın. Geleceği evcilleştirin. Dinozorlar ve egemenlik için mücadele eden insanlarla dolu ilkel bir dünyada aniden uyandığınızda, tehlikeli karanlık güçlerle yüzleşmek için efsanevi kahramanlarla takım oluşturmalısınız. Dik durun ve ARK 2 ile yeni nesil hayatta kalma deneyimine katılın.
 
ARK serisinin her yönü bu devam oyununda yeniden düşünüldü ve yeniden tasarlandı. İşte ARK 2'nin ilk Erken Erişim sürümünde içereceği yeni özelliklerden bir örnek:
 
Efsanevi ARK kahramanı Santiago Vin Diesel ("Riddick") başrolde olacak. Kızı Meeka'yı korumaya çalışırken çığır açan bir macera yaşayacak. (Auli'i Cravalho ("Moana") tarafından seslendirildi.)
 
Ark 2'de yeni yaratıklar, öğeler, oynanış özellikleri ve haritalar yer alıyor. Kullanıcı tarafından oluşturulan Modlar artık tüm platformlara dağıtılıyor ve resmi olmayan sunucular için de destek sunuluyor.
 
Hedefe kilitleme, atlatma yapma, kombolar, sendeleme, özel saldırılar ve daha fazla özellik oyunda bulunuyor. Dünya istilacı ilkel yaratıklar tarafından istila edildi. Siz de bu gizemli ve kaotik dünyayı keşfedin.
 
Görünümlerini ve işlevlerini kişiselleştirmek için bir dizi farklı model ile silahlarınızı ve araçlarınızı oluşturun. Milyonlarca olası kombinasyon, kendi benzersiz teçhizatınızı oluşturmanıza olanak tanır. Seçtiğiniz belirli malzemeler, dünyanın benzersiz bölgelerinde bulunan çok sayıda kaynak seçeneği ile öğelerinizin görünümünü daha da değiştirecek.
 
Varlığınızdan bağımsız olarak oyun dünyasında her zaman doğal ve doğal olmayan olaylar olacak. Bu durumlarla etkileşime girip girmemeye karar verirken yaptığınız seçimler, ödülü veya zorluğu beraberinde getirecek.
 
Bu dünyada bulunan Aratai, kendi evcilleştirilmiş yaratıklarına binerek sizi avlar ve saldırır.
Hayatta kalanlar, kendi tercih ettikleri bina şablonlarını oluşturup kaydedebilir ve paylaşabilir.
hayvanlar artık görerek, ses duyarak ve koku alarak takip ediyor ve avlanıyor. Görsel kamuflaj ve çevresel öğeler aracılığıyla yırtıcılardan saklanın ve kokunuzu maskelemeyi öğrenin.
 
Oyunda bulunan yeni aktif yetenekler, avantajlar ve pasif yetenek ile devasa bir beceri ağacı bulunuyor. Bu beceri ağacında ilerlemek için temel hedefleri tamamlayın ve benzersiz zorlukların üstesinden gelin. Hem oyundan deneyim puanları hem de bilgi puanları kazanın.
 
Bu dünyada yeşillikler, fırtına bulutları, duman ve daha fazlası bulunuyor. Bu özelliklere karşı çevre ve canlılar tepki veriyor. Aydınlatma sistemleri, hem doğal hem de oyuncu tarafından oluşturulan ortamlarda gerçek zamanlı işleniyor. Ortam aydınlatması ve gölgeler oluşturarak daha fotogerçekçi bir gündüz-gece döngüsü sağlanıyor.
 
- Instinction
 
 
 
Hashbane Interactive tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan aksiyon macera oyunu Instinction, UE5 ile geliştirilen oyunlar arasında yer alıyor. Instinction, hayranlık uyandıran doğal mekanda savaş ve keşif unsuları içeren tarih öncesi bir dönemi temel alan aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bölgedeki tehlikeleri alt edin ve unutulmaz bir yolculuğa çıkın.
 
Ortamların karşılaştığınız yaratıklar kadar tehlikeli ve güzel olabileceği savaş, keşif ve bulmacalarla sinematik hikaye tabanlı bir aksiyon macerasını deneyimleyin. Çevresel bulmacalar, görevleri tamamlamanızı ve uzun zaman önce bilinmeyen bir medeniyet tarafından bırakılan eski eserleri aramanızı sağlayacak. Çarpıcı yerlerde gezinip unutulmaz bir yolculuğa çıkacaksınız.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Layered Narrative: Kendi korkularının esiri olan azimli bir maceracı April Summers'ın keşif hikayesini keşfedin.
- Hayatta Kal ve Keşfet: Çok çeşitli ve aç gözlü tarih öncesi ve soyu tükenmiş yaratıklara karşı oyna. İlerleyin, keşfedin, bulmacaları çözün ve ölümcül engellerle dolu görevleri tamamlayın.
- Çarpıcı Mekanlar: Antik kalıntılar, mağaralar, ormanlar, ovalar ve su altı keşifleriyle dolu, özenle hazırlanmış etkileşimli ortamlara adım atın.
- Kontrolü Elinize Alın: Özelleştirilebilir hud, silahlar ve görünümler, özel öğeler ve koleksiyonlarla anında üçüncü ve birinci kişi arasında geçiş yapın.
 
- İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit
- İşlemci: i3-3220 INTEL veya AMD Eşdeğeri
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GTX 660/GTX 1050 veya AMD Radeon HD 7770
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 45 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: Çıkışa yakın sistem seçenekleri değişebilir
 
- İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
- İşlemci: Intel i5-6600 @ 3.3Ghz (6. Nesil) veya AMD Ryzen 5 1400
- Bellek: 12 GB RAM
- Ekran Kartı: Minimum 4GB VRAM ile NVIDIA GeForce GTX 970 veya AMD Radeon R9 390X
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 45 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: Çıkışa yakın sistem seçenekleri değişebilir
 
- Midnight Society
 
 
 
Ekipten mesaj
 
Midnight Society, yeni bir AAA (büyük çaplı) oyun. Biz, geliştiricilerin artık boş deneyimler yaratmadığı ve oyuncuların bir oyunun başarısında pay sahibi olduğu bir geleceği gören, hırslı bir grubuz. Day Zero Topluluğumuz, büyük bir patlama yaşadı ve 400.000 Founders Access Pass başvurusu, hedeflerimize ulaşmamızı sağladı.
 
Oyun hakkında
 
Midnight Society, topluluk odaklı, çevrimiçi PVP çok oyunculu deneyimini sunmayı hedefliyor. Unreal Engine 5'te sıfırdan oluşturulan, kod adı “Project Moon” olan yeni oyun, Founders Access Pass aracılığıyla Day Zero topluluğuna ve büyük içerik oluşturuculara açık hale getirilecek.
 
GUY BEAHM
 
KURUCU ORTAK
93-94 İki kez Şampiyon
Call of Duty'de oyun geliştiricisi ve Seviye tasarımcısı
4 milyon+ Youtube Abonesi
 
QUINN DELHOYO
 
KURUCU VE YARATICI
Halo'nun Baş Sandbox Tasarımcısı, 14 yıllık AAA oyun geliştirme deneyimi.
Gears of War'da Seviye ve Silah Tasarımcısı
 
SUMIT GUPTA
 
ORTAK KURUCU CEO
Oyun ve e-spor alanlarında birden fazla kâr odaklı işletmenin kurucusu
Kurucu BitRhymes, Bash Gaming, Boom.tv, Yatırımcı/Board G2 Esports
 
ROBERT BOWLING
 
ORTAK KURUCU STÜDYO BAŞKANI
Yaratıcı Lider -  Call of Duty, 15+ yıl AAA oyun geliştirme deneyimi
Stüdyo Başkanı Robotoki, Humble Bundle Yayıncılık Başkanı
 
- Into the Echo
 
 
 
Raava gezegeninde gizemli olaylar yaşanıyor ve gelecek olanla yüzleşmek için hepimizin birlikte çalışması gerekiyor. Raava gezegeninin gizemlerini ortaya çıkarmak için becerilerinizi geliştirin, zanaatınızı ilerletin ve kendinizi geçmişin yankılarına doğru yolculuğa hazırlayın. İster bir zanaatta ustalaşmayı, ister efsanevi bir şifre çözücü olmayı ya da gerçekten savaşmayı seçerseniz, katkınız dünyayı ileriye taşımak için hayati önem taşır.
 
Bir milyon yıl önce, evriminin başlangıç ??aşamalarında Raava, sakinlerine Qen adında benzersiz bir yetenek veren ve görünüşte önemsiz bir kozmik olayla karşı karşıya kaldı. Bazıları tarafından saygı duyulan ve diğerleri tarafından korkulan Qen, Raavai için hayatın bir parçası oldu. Silver Birch döneminin oluşumuna kadar Qen üzerinde hakimiyet için savaşlar yapıldı ve krallıklar yok edildi. Ancak yüzyıllardır süren barış bir kez daha tehdit altında görünüyor. Raava'yı kurtarmak için ayağa kalkacak güçlü kahramanların umudu yok. Sadece biz ölümlüler kaldık ve tek umudumuz farklılıklarımızı bir kenara bırakıp yaklaşan fırtınayı atlatmak için birlikte çalışmak.
 
Raava gezegenini keşfedin ve onun tarihi hakkında her şeyi öğrenin. Haritayı görüntüleyin, oyun dünyası hakkında bilgiler edinin, farklı zaman dilimlerindeki krallıkların tarihini takip edin, senaryoları toplayın, bulmacaları çözün ve çok daha fazlasını yapın...
 
Ekipten mesaj
 
Into The Echo'daki birincil hedefimiz, bizi yeni nesil MMO'lara götüren yeni tür sosyal etkileşimlerin ve oyun mekaniğinin yolunu açmak. Bunu, oyunculara bireysellik duygusu ve oyundaki benzersiz amaçlarını bulmalarına izin vererek yapmayı planlıyoruz. Diğer bir deyişle, tüm oyuncuların aynı şeylerin peşinden gitmesini istemiyoruz. Her oyuncunun yapacaklarının ve isteklerinin farklı olmasını istiyoruz. Böylece oyundaki olaylar bilindik olsa bile her oyuncunun deneyimi benzersiz olabilir.
 
Bunu başarmak için birçok sisteme ihtiyaç duyulsa da bu hedefin kalbindeki temel bileşen, benzersiz ilerleme sistemimizdir. Oyunları yoğun bir şekilde araştırdık. Oyun mekaniği ne kadar ilginç olursa olsun bir oyunun doğrusal bir ilerleme sistemi varsa o zaman her oyuncunun arzusunun aynı olduğunu gördük: XP'yi en üst düzeye çıkarın ve seviye atlayın. Bu sayısal ve doğrusal XP modelini kaldırıyoruz ve onun yerine hub-and-spoke tarzı ilerleme sistemi dediğimiz bir sistem getiriyoruz.
 
Bu noktada bir uyarı eklemek istiyorum. Bu sistem, ekibimiz tarafından aylarca süren araştırma ve gözlemlerin sonucunda ortaya çıkmış olsa da bu kavramı ilk ortaya atan biz olmadığımızı belirtmek istiyoruz. Diğer oyun tasarımcılarının benimsediği benzer yaklaşımları bulabilirsiniz. Yeniliğimiz, konsepti daha da ileriye götürmek.
 
Bu sistemi kullanmanın bazı harika bonusları da var. Tek bir doğrusal ölçek kullanmadığımız için oyuncuların seviye farkını azaltabiliriz. Artık oyunda farklı miktarlarda zaman harcayan oyuncular, birbirleriyle oynayabilecekleri içeriklere sahip olabilir. Bu nedenle oyuncular arkadaşlarıyla oynayabilmeleri için XP'lerini en üst düzeye çıkarmak için algoritmayı optimize etmeye çalışmak yerine oyunda eğlenmeye odaklanabilir.
 
- Legend of Ymir
 
Legend of YMIR, önceki MIR serilerinden farklı olarak karşımıza çıkacak. Bu yeni MMORPG, MIR'in hikayesini bir fantastik bir ortama aktaracak. Ayrıca Legend of YMIR, kuşatma savaşları şeklinde PvP savaşları da içerecek. Legend of YMIR, NFT'lere sahip olacak.
 
Legend of Ymir, MIR hikayesine bağlı kalacak. Legend of Ymir, bir fantezi dünyasında geçiyor ve kuzey Avrupa'yı yeniden yorumluyor. Oyun, önceki seriyi bu kadar popüler yapan, pvp tabanlı oyun içeren aynı özellikleri kullanmayı amaçlıyor. Legend of Ymir sadece Unreal Engine 5'i kullanmakla kalmayacak aynı zamanda MIR serisindeki en son oyunları olan MIR4'e benzer şekilde NFT'leri de kullanmayı planlıyor.
 
Ekip oyunu FHD, QHD ve UHD çözünürlüklerinde sabit kare hızlarında çalıştırmayı amaçlıyor. Yüksek kaliteli bir görsel deneyim oluşturmak için gelişmiş bir doku sistemini, UE5'in Nanite'i ve Lumen'i özelliklerini kullanacak.
 
- Mictlan: An Ancient Mythical Tale
 
 
 
Meta Studios Creative Agency K.K tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan aksiyon macera rol yapma oyunu Mictlan: An Ancient Mythical Tale, UE5 ile geliştirilen bir diğer yapım olarak karşımıza çıkıyor.
 
Mictlan, İspanyolların Meksika'yı fethi sırasında geçen bir aksiyon-macera oyunudur. Geniş bir açık dünyayı keşfedin, eski Mezoamerikan tanrıları kaderinize karışırken ve İspanyol askerleri kafanızı kazığa geçirmek isterken, Ölüm Vadisi olan Mictlan'daki yolculukta nasıl hayatta kalacağınızı öğrenin.
 
Mictlan: An Ancient Mythical Tale, destansı bir fantezi ortamında Mezoamerikan mitolojisini hayata geçirmeyi amaçlıyor.
 
Tanrıların gücünü açığa çıkarmak için destansı bir macerada, sık ve yemyeşil ormanlardan karanlık, efsanevi Mictlan yeraltı dünyasına oradan da Ölüm Vadisi'ne kadar geniş bir açık dünyayı keşfederek zorlu ve tehlikeli bir yolculuğa çıkacaksınız.
 
İspanyolların Meksika'yı fethi sırasında geçen Mictlan'ın hikayesi, Kolomb öncesi Mezoamerikan kültürlerinden, geleneklerinden ve mitlerinden büyük ölçüde ilham alıyor. Sizi bir fantezi dünyasına götüren bu yapımda kendinizi geniş, çeşitli ve karanlık bir açık dünyaya dalmış bulacaksınız. Harika görsel ve hikaye derinliğine sahip ayrıntılı yerleri keşfederken, geri dönüşü olmayan bir geçmişe ait kültürel açıdan zengin bir atmosferi deneyimleyeceksiniz.
 
Ekipten mesaj
 
Oyunumuzun bazı benzersiz yönleriyle gurur duyuyoruz: Mictlan, bir Meksikalı-Amerikalı stüdyo tarafından yaratılan ilk açık dünya video oyunu ve tamamen Mezoamerikan tarihi ve kültürüne dayanan ilk yapım. Oyunumuzla, oyunculara zorlu ve ilgi çekici bir hikaye sunmak ve aynı zamanda binlerce yıllık hikayeleri canlandırarak yerli kültürleri tanıma fırsatı sunmak istiyoruz.
 
Projemizin merkezinde tarihin fanteziyle buluştuğu çeşitli ve zengin bir dünya bulunuyor. Ana hedeflerimizden biri Kolomb öncesi Mezoamerikan kültürlerinin mimarisini ve ikonografisini büyük bir doğrulukla yeniden yaratmak. Bu fantezi ortamında bulunan tüm detayların hepsini oyun içi bilgilerle ve açıklamalarla oyunculara sunmak istiyoruz. Mictlan'ın çarpıcı ortamları, mimari öğeleri, nesneleri ve karakterleri gerçek hayattan kalıntılar, konumlar ve arkeolojik alanlar kullanılarak tasarlanmıştır. Oyuncular gerçek anlamda sürükleyici bir deneyime atılırken aynı zamanda klasik fantezi öğelerinin de keyfini çıkarabilir. Oyun, antik Mezoamerikan tarihinin en önemli ve kanlı anlarını oyunculara sunar.
 
Mictlan'ın kalbinde harika bir hikaye ve uzun süredir kayıp medeniyetlerin yeniden canlanması yatıyor. Amacımız, sadece ilgi çekici ve eğlenceli değil aynı zamanda oyuncuların Meksika ve Mezoamerikan tarihini de tanımasını sağlayan bir oyun yapmak. Böylesine zengin bir mirasa, eski kültüre ve mitlere değer vermek, projemizin temel ilkelerinden biri. Bu nedenle oyunumuza, Meksika Vadisi'nin yerli sakinlerinin konuştuğu dil olan "Nahuatl" ve Yucatán Yarımadası ile kuzey Belize'de konuşulan Maya dili olan "Yucatec Maya" adı verilecek.
 
Dövüşte ustalaşın, hem yakın dövüş/menzilli dövüş hem de büyü sistemini kullanarak heyecan verici ve akıcı bir dövüş anlarına tanıklık edin. Farklı saldırı tarzlarına uygun gerçek bir savaşçı olun. Mictlan'ın silahlarına erişirken, tarihle doğru orantılı bir şekilde eğlencede ilerleyebilir, eski silahları ve zırhları yeniden oluşturabilirsiniz.
 
- Parlak, keskin ve acımasız obsidiyen parçalarına sahip ahşap bir sopa olan ölümcül Macuahuitl ile düşmanlarınızı kesin ve biçin.
- İtme gücüne sahip, insan boyunda olan sırık silahı Tepoztopilli'yi kullanarak düşmanları uzakta tutun.
- Herhangi bir zırhı veya düşmanı kolayca delip geçen ölümcül Atlatl'ı kullanarak mızraklarınızı çok uzak bir mesafeden fırlat.
-Ruhları çağırmak, düşmanları yenmek ve kendinizi korumak için sihir becerilerinizi artırın ve büyüler yapın.
 
Mictlan'ın ailesi her gün büyüyor. Şimdiye kadar, Latin Amerika'daki en büyük sanatçılardan ve kişiliklerden bazılarının katılımıyla gurur duyuyoruz.
 
Roco Pachukote, İspanyol rock müziğinin efsanesi ve Maldita Vecindad grubunun kurucusu. Bir müzik efsanesi, aktivist, şair ve inanılmaz bir insan olan Roco, sadece müzik yapımcımız olmakla kalmayacak, aynı zamanda Mictlan'da önemli bir karakter olarak yer alacak.
 
Horacio García Rojas, Meksika'nın adını, kültürünü ve geleneklerini koruyan yetenekli bir Meksikalı aktör. Netlifx dizilerindeki Diablero ve Narcos: México gibi rollerin yanı sıra 2016'da Alan Jonsson Gavica'nın filmi La Carga'daki Tlamemeh Painalli rolündeki olağanüstü performansıyla da tanınır. Horacio, yeteneklerini ana karakter olarak oyunumuza katkı sağlayacak.
 
Hernán dizisinin baş kahramanı Marina "La Malinche" rolündeki Ishbel Bautista, Mictlan'daki varlığıyla sevgili karakterlerimizden biri olarak bizleri onurlandıracak. Böyle yetenekli bir aktrisle iş birliği yaptığımız için son derece minnettarız.
 
Ünlü oyuncu, içerik yaratıcısı, analist, Meksikalı komedyen, FEDELOBO, Mictlan'ın ailesine katılarak cesur bir savaşçı ve müthiş bir avcı olan “El Criador de Loberros” adlı bir karakteri yorumluyor.
 
Akademi Ödüllü, The Sound of Metal filmiyle En İyi Ses Oscar'ını kazanan Carlos Cortes de ekibimizdeki bir başka parlak yıldız.
 
Guillermo Alarcon, Mictlan: An Ancient Mythical Tale'in yaratıcısıdır. Mexico City'de doğup San Francisco'da (CA) büyüyen Guillermo Alarcon, 20 yılı aşkın süredir Animasyon ve Sinema, Fotoğraf ve İnteraktif Medya alanlarında çalışmakta. Tokyo, Japonya merkezli Meta Studios Creative Agency K.K'nin Kurucusu ve Yaratıcı Direktörü.
 
Guillermo, 97'den fazla ülkeye giderek ve dünya çapında yüzlerce arkeolojik alanı ziyaret ederek birkaç yıl geçirdikten sonra Mictlan: An Ancient Mythical Tale'i yapma fikrini ortaya attı. Antik tarih, ata kültürleri ve maneviyata olan tutkusu, Mictlan dünyasını yaratması için ona ilham verdi.
 
Mictlan'ın geliştirme ekibi, otantik bir Mezoamerikan atmosferini yakalamak için en iyi Meksikalı uluslararası tasarımcıların ve sanatçıların katılımıyla sürekli olarak genişlemekte. Yerlileri ve Meksikalıları oyunun geliştirilmesine doğrudan dahil ederek Meksika topluluğunu desteklemek için fırsatlar yaratmak, Mictlan'ı bu kadar özel kılan unsurlardan biri. Eşsiz ve başarılı bir oyun oluşturmak için ekibin her bir üyesinin katkılarına derinden değer veriyoruz. Oyun, sinema, müzik ve hikaye anlatımını birleştirecek ve en iyi deneyimi sunacak.
 
- İşletim Sistemi: Windows 7
- İşlemci: Intel Core i5-3570K veya AMD FX-8310
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 470 GTX veya AMD Radeon 6870 HD serisi kart veya üstü
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX uyumlu
- Ek Notlar: SSD önerilir
 
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: ntel Core i7-4790 veya AMD Ryzen 3 3200G
- Bellek: 12 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon R9 Fury
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
 
- Project Ryu
 
 
 
Altı kişilik bağımsız bir ekip olan RYU Production, şu anda Project RYU adlı (Unreal Engine 5 üzerinde) yepyeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Project RYU, Kore'de geçen tek oyunculu bir oyun olacak. Görünüşe göre, Project RYU hem üçüncü şahıs hem de birinci şahıs bakış açılarına sahip olacak. Bu oyunda, oyuncular büyük olasılıkla bir kadın kahramanı kontrol edecek.
 
RYU Production gerçekten güzel ortamlar yaratmayı başaran bir ekip. Sadece bu değil oyunda gerçekten dikkat çeken yüksek detaylara sahip dokular yer alıyor. Oyunun aydınlatma sistemi de oldukça gelişmiş görünüyor (UE5'te yer alan Lumen teknolojisinin kullanıldığı varsayılıyor).
 
Bu oyunun ne zaman çıkacağına dair şu anda herhangi bir bilgi yok. Küçük bir ekipten bahsettiğimiz için birkaç yıl sürebilir (veya iptal edilebilir). Her iki durumda da bu yapım gayet iyi görünüyor.
 
- Rooted
 
 
 
Headlight Studio tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan hayatta kalma korku üs inşa etme oyunu Rooted, şu anda geliştirilme aşamasında. Bu tekli ve çok oyunculu hayatta kalma oyununda, tehlikelerle dolu eski ve büyük bir dünyayı keşfedin. Kurtarma, inşa etme, zanaat, avlanma, .. gelişen ve büyüleyici bir kıyamet sonrası ortamda yalnız veya arkadaşlarınızla hayatta kalmaya çalışın. Rooted, Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor.
 
Rooted, kıyamet sonrası bir hayatta kalma oyunu. 2100 yılı civarında geçiyor. Bu oyunda hayatta kalan birkaç kişiden birisin. Küresel bakteriyolojik savaş nedeniyle çöken geçmiş uygarlığın kalıntıları arasında ilerlemeli ve uyum sağlamalısınız.
 
Yıllar geçtikçe doğa bir şekilde bazı bölgeleri güvenli hale getirmeyi hatta araziyi geri almayı ve yıkıcı bakteri silahlarının kalıntılarını temizlemeyi başardı. Ancak kentsel alanlar bu konuda daha az şanslı. Oraya korumasız gidersen başın belaya girer. Dikkatli ol.
 
Kampınızı geliştirmek ve yaşam koşullarınızı iyileştirmek için tek başınıza veya arkadaşlarınızla, artıkları ve nesneleri toplamak, öğeleri eski haline getirmek ve hatta yol boyunca zanaat yapmayı öğrenin. Yeni şeyler üretmek için keşfetmeniz gerekir. Çevrenizi izleyin. Tehlikenin birçok yüzü olduğu için işiniz kolay olmayacak.
 
Rooted dünyasını keşfederek maceraya başlayın. Kampınızı ormanda, köyde veya şehir merkezinde oluşturun; yalnız veya arkadaşlarınızla iş birliği içinde oynayın. Arkadaşlardan bahsetmişken...daha fazla gerçekçilik için dost ateşi Rooted'da önemli bir unsur. Ekibiniz veya diğer kişiler istedikleri zaman oyun oturumunuza katılabilir. Oyun içi iletişim sistemi (VOIP), takımınızın deneyimine gerçekçilik katar.
 
Kurtardığınız ve ürettiğiniz tüm öğeleri kullanarak kampınızı kurun ve geliştirin. Oyunda ilerledikçe savunmanızı geliştirebilir, görevleri yapabilir, elektrik temin edebilir ve atölyenizi geliştirebilirsiniz...
 
Bir binadaki evleri, ofisleri ve hatta tüm katları güvence altına alarak köylerde veya şehirde bir karakol kurun. Barikatlar, bölmeler, tuzaklar yapın. Kendini korumak için bir şeyler yapmaktan çekinmeyin. Seyahat mesafesi uzun olabilir. İkincil bir karakol inşa etmek her zaman bir artıdır.
 
Yaşam koşullarınızı iyileştirmek, ulaşımı kolaylaştırmak, yemek yemek, kendinizi korumak ve iyileştirmek için çeşitli araçlar yapın. Keşif ve kurtarma, Rooted'da önemli bir anahtar bileşendir. İster mekanik, ister elektronik ve hatta giysi olsun, geçmiş uygarlıktan birçok eşyayı kurtarabilir, onarabilir ve kullanabilirsiniz.
 
Sökmekte olduğunuz nesnelerin durumuna bağlı olarak az ya da çok nadir parçaları kurtarın. Ne kadar çok kurtarırsanız, onları yeniden birleştirmeyi öğrenme olasılığınız o kadar artar. Hayatta kalmayı daha da kolaylaştırmak için kampınızı yeni öğrendiğiniz eşyalarla yükseltin.
 
Yalnız değilsiniz. Hayvanlar tehlikeli olduğu kadar yararlı da olabilir. Daha iyi bir hayat için doğru yol almaya çalışan diğer insanlarla da tanışacaksınız. Bazı düşmanlar düşündüğünüzden daha güçlü olabilir. Her şeye dikkatlice bakın ve rakibinizi akıllıca seçin.
 
Rooted, yaşayan bir dünyadır. Ormandan şehrin merkezine kadar, yaptıklarınızın da etkili olduğu gelişen büyük bir dünyayı keşfedin. Zamanla yeni alanlara, yeni öğelere ve yeni işçilik seçeneklerine erişim kazanırsınız. Büyük olaylar dünyayı etkileyerek size ve arkadaşlarınıza yeni zorluklar getirecek. Hazırlıklı olmalısınız.
 
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7
- İşlemci: Intel Core i5
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
 
- Vigilance 2099
 
 
 
Envoidant Studios tarafından geliştirilen rol yapma aksiyon macera keşif oyunu Vigilancer 2099, UE5 ile geliştirilen bir diğer yapım. Vigilance 2099, yoğun atmosfere sahip cyberpunk bir şehirde ödül avcısı olarak oynayacağınız açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyun. Para kazanın, donanımınızı özelleştirin, şehri aracınızla havadan ve karadan keşfedin ya da yürüyerek seyahat etmeyi seçin.
 
Prey City olarak bilinen bu fütüristik, cyberpunk şehre girin ve açık dünyayı kendi başınıza keşfedin. İster aracınızı havada, ister yağmurlu şehir sokaklarında sürün, isterseniz de dışarı atlayıp karanlık sokaklara yürüyerek çıkın. Bularak veya öldürerek para kazanın ve donanımınızı yükseltmek için harcayın ya da gidip bir mega şirketle anlaşma yapın. Bu aksiyon RPG'si sizi eski bir federal yapısına ve suçla dolu şehrin altına götürüyor. Suç merdiveni boyunca ve zirveye tırmanın.
 
İster birinci şahıs ister üçüncü şahıs olsun, bu genişleyen fütüristik şehirde sınırsız uçuşunuzun tadını çıkarın. Aracınızı havaya kaldırın, mega şehir ve yükselen gökdelenler arasında uçun. Ya da radyonun başındayken bir araba sürmek için neonlu sokaklara gidin.
 
Ancak Prey City'nin ara sokaklarında ve balkonlarında ödül peşinde koşarken bazen aracınızı geride bırakıp ayağa kalkmak en iyi seçenek olacaktır. Şehrin yoğunluğundan yararlanın ve bir çıkıntıdan diğerine atlayarak ödülünüze ulaşın.
 
Gergin ortama sahip göğüs göğüse mücadele edeceğiniz bir dünya. Düşmanlarınıza karşı koyun ve zayıflıklarından yararlanın, onları açığa çıkarın ve sonra yere indirin. Öldürücü güç kullanmadan temizlemeyi seçmenin faydaları da vardır.
 
Kameralara sızın, güvenlik droidlerinin kontrolünü elinize alın ve silahlarını düşmanları öldürmek için kullanın, daha sonra devam eden kargaşada, kendi silahlarımızdan biriyle bitirici hamleler yapın ya da onları betona çarpın. Her iki durumda da hedefinizi nasıl yakalamaya veya öldürmeye karar vereceğiniz sizin seçiminizdir.
 
Bir ödül hakkında hayati bilgiler almak için çevrenizi tarayın, potansiyel olarak daha iyi bir ödül almak için sorgulama yapın, becerilerinizi geliştirmeye devam etmek için sonsuz ödül havuzundan yararlanın, sibernetik yükseltmeler ve silahlar için donanımınızı geliştirmek adına para harcayın ve daha fazlasını yapın. Vigilance 2099, her zaman hak ettiğiniz siberpunk oyunu.
 
Vigilance 2099, Blade Runner ve iptal edilen PREY 2 oyunundan esinlenen yeni bağımsız yapımdır.
 
Hem ödül avcılığı hem de parkur unsurlarına sahip olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca hem üçüncü şahıs hem de birinci şahıs kamera açılarıyla oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Bu son prototip video, uçan araçları ve koşu animasyonunu gösteriyor. Ayrıca oyunun bazı savaş mekaniğinin yanı sıra hackerlık sistemini de ortaya çıkarıyor.
 
Oyunun ne zaman çıkacağına dair henüz bir bilgi yer almıyor.
 
- İşletim Sistemi: Windows 10
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1050
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
- Ek Notlar: Onaylanmadı
 
- Code: To Jin Yong
 
 
 
Tencent Games'in yan kuruluşu Lightspeed Studios, Jin Yong'ın dövüş sanatları roman serisine dayanan açık dünya aksiyon oyunu Code: To Jin Yong'ı geçtiğimiz süreçte duyurdu. Oyunun hangi platformlara geleceği ve çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Lightspeed Studio oyun hakkında şunları bildirdi: "İlk Unreal Engine 5 oyunumuz geliyor. Code: To Jin Yong, ünlü roman yazarı Jin Yong'ın beğenilen dövüş sanatları roman serisinden uyarlandı. İlk Unreal Engine 5 açık dünya oyunu olan Code: To Jin Yong, yakında dünyanın dört bir yanındaki oyunculara sunulacak. Oyuncular, dövüş sanatlarının geniş ve görkemli dünyasını özgürce keşfedebilecek."
 
Code: To Jin Yong şu anda Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor ve daha tamamlanmasının çok olduğu bildiriliyor. Ancak bekleyen hayranlar, akıcı aksiyona, yüksek grafiklere ve heyecan verici oynanışı bekleyebilir.
 
- ArenaNet Projesi
 
 
 
Guild Wars 2 geliştiricisi ArenaNet, çok oyunculu öğeler içeren ve Unreal Engine 5'te geliştirilen, duyurulmamış bir proje üzerinde çalışıyor. Bu oyun kikaye tabanlı MMORPG serisinin bir diğer oyunu olacak, Kore pazarı için yeni bir MMO veya tamamen farklı bir şey olup olmayacağı henüz belli değil.
 
- Mortal Online 2
 
 
 
Ocak 2022'de piyasaya sürülen Mortal Online 2 şu anda Unreal Engine 4 kullanan bir MMORPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Star Vault yakın zamanda Mortal Online 2'nin UE5 motoruna taşınacağını onayladı. Sürükleyici bir MMO olan MO2, PvP oyunlarını seven hardcore oyuncular için zor, karmaşık ve mükemmeldir bir içeriği harmanlıyor.
 
Akılda kalan bir dünya. Sınıf veya seviye yok. Kendi benzersiz karakterinizi oluşturarak istediğiniz becerileri geliştirin. Ticaret, ekonomi ve konut. Milyonlarca işçiliğin kombinasyonu. Birinci şahıs sürükleyici dövüş sistemi. Keşif. Patronlar (boss). Ganimetler ve PvP. Hepsi sizleri bekliyor.
 
Mortal Online 2'nin ana modu, bir aylık oyun süresiyle beraber oyunculara sunuluyor. Bir aydan sonra oyuncuların oyunu oynamaya devam etmeleri için tekrardan abone olması gerekiyor.
 
Mortal Online 2'de benzersiz deneyimlerini ve içeriklerini bu oyuna diğer oyuncular dahil ediyor. Oyuncu odaklı fantastik dünyada kaderinizi siz şekillendirin. İster ustalıkla hazırlanmış silahlar ve zırhlar yapan bir zanaatkar, ister dünyanın bir bölgesini işgal eden güçlü bir grubun üyesi, ister canavarları eğiten bir terbiyeci, isterseniz de başkalarını soyan bir eşkıya veya zayıfları korumaya çalışan asil biri olabilirsiniz. Yolculuğunuzun hikayesini yapacaklarınız belirleyecek ve her kısmın yönlerini siz seçeceksiniz.
 
Bir zamanların büyük imparatorluğunun hareketli şehirlerinden kasvetli volkanik çorak arazilere, buzlarla kaplı dağ zirvelerinden çalılıkların arasında sinsi sinsi ilerleyen hayvanlarla dolu bunaltıcı sıcak ormanlara, sisle kaplı bambu ormanlarından yüzyıllardır keşfedilmemiş karanlık mağaralara kadar birçok bölge sizleri bekliyor. Mortal Online 2 dünyası inanılmaz fırsatlarla, yaratıklarla, sırlarla ve kaynaklarla dolu.
 
Dört ırk ve her bir ırkta birden fazla soyu karıştırma seçeneğiyle, isteğinize ve amacınıza göre mükemmel bir karakter oluşturabilirsiniz. Karakterinizin görünümünü derinlemesine özelleştirmenin yanı sıra sınıflara bağlı kalma sınırı olmadan istediğiniz gibi şekil verebilirsiniz.
 
Çok çeşitli etkili zırhlara, silahlara ve büyülere yatırım yapın. Kapsamlı ve benzersiz yetenekler listesinden seçim yapın ve bu yeteneklerde ustalaşın. Seçtiğiniz yolculuk sizi yeni bir yola götürürse, uygun gördüğünüz şekilde karakterinizi özgürce yeniden eğitin.
 
 
Mortal Online 2, farklı oyun tarzlarını kolaylaştırmak için genişleyen bir içerik listesiyle beraber geliyor. İster tek başınıza ister başkalarıyla birlikte, istediğiniz şekilde oynama seçeneğini sunuyor. Balıkçılık, zırh ve silah işçiliği, simya ve kasaplık gibi çok sayıda derinlemesine meslekte ustalaşın; Koleksiyonlarınıza eklemek için nadir büyüleri bulun ve karanlık zindanları araştırın; Geniş bir dekorasyon listesiyle evinizi inşa edin ve döşeyin; Kar için uzak diyarlara gidin ve satış yapmak için nadir otlar seçin; Ya da aynı kafadaki maceracılardan oluşan grubu tek bir loncada toplayın ve bir kaleyi ele geçirin. Hangi tarafa giderseniz gidin, Nave'deki zamanınız diğerlerinden farklı olacak. Burada geçireceğiniz zaman tamamen size ait ve her zaman tarihinin bir parçası olacak.
 
Mortal Online 2, etkili seçimler ve sonuçlarla dolu bir dünyadır. Eşyalarınızı bir depoya yerleştirmek dışında, zırhtan topladığınız kaynaklara kadar neredeyse her şey ölümüzle beraber gidecek. Bu durum sadece canavarlarda ve çevresel tehlikelerde değil, diğer oyuncularda da yer alacak. Loncalar çatışır, düellolar yapılır ve bazıları eşkıya rolünü bile üstlenebilir.  Hepsi gerçek zamanlı dövüş sistemini kullanır. Çatışmalarla şekillenen bu dünyadaki her mücadele, Nave'in tarihini sonsuza dek değiştirecek bir şeyin kıvılcımını oluşturabilir.
 
Hızlı seyahat olmadan dünya büyük kalır. İyi korunan yerleşim yerlerinden ayrılmayı ve vahşi doğaya gitmek isterseniz, bu tehlikeli olabilir. Her zaman aynı noktada bulunmamalarına izin veren dinamik bir sistem tarafından desteklenen birçok varlık keşfedilmeyi bekliyor. Geyik gibi ürkek canlılarla, tam zırhlı askerleri oyuncak gibi fırlatabilen devasa trollerle karşılaşacaksınız.
 
Nadir eşyalar toplamaya, yanınızda savaşması için bir canavarı evcilleştirmeye veya nadir bir yaratığı avlamaya çalışın, dünyanın sunduğu olanaklar çoktur ve sürekli olarak büyümektedir.
Mortal Online 2'de oyuncuların eylemleri ve kararları ilerlemenizi ve gidiş yolunuzu etkiliyor.
 
İster vahşi doğada karşınıza çıkan bir ev, ister bir bölge üzerinde sahiplik iddiasında bulunan bir lonca, isterse de yerel bir müzayede evinde satın alınabilecek mal ve hayvanların bir listesi olsun, hepsini tıpkı sizin gibi oyuncular yapıyor.
 
- 64-bit sistem ve sistemi içerir
- İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 (64-bit sürümleri)
- İşlemci: AMD FX-6100/Intel i3-3220 veya Eşdeğeri
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7750, NVIDIA GeForce GTX 650 veya Eşdeğeri
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 90 GB kullanılabilir alan
 
- 64-bit sistem ve sistemi içerir
- İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 (64-bit sürümleri)
- İşlemci: AMD Ryzen 7 1700/Intel i7-6700K veya Eşdeğeri
- Bellek: 32 GB RAM
- Ekran Kartı: AMD RX Vega 56, Nvidia GTX 1070/GTX1660Ti veya Eşdeğeri
- DirectX: Sürüm 12
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 110 GB kullanılabilir alan
 
- Redfall
 
 
 
İlk olarak E3 2021 etkinliğinin bir parçası olarak duyurulan aksiyon macera oyunu Redfall,  Arkane Studios tarafından geliştiriliyor. Redfall, stüdyonun güçlü aksiyon-macera deneyimini devam ettirmeye hazırlanıyor. Başlangıçta 2022 yılı içerisinde çıkması planlanmış olsa da Redfall ne yazık ki 2023'e ertelendi. Ayrıca oyunun Unreal Engine 5 motorunu kullanacağı doğrulandı. Oyuncular, tek başına ya da diğer oyuncularla co-op bir şekilde Massachusetts kasabasında vampir lejyonlarıyla karşılaşacak.
 
Redfall, oyunculara Redfall, Massachusetts ada şehrinde ortaya çıkan vampirlerin gizemini gün ışığına çıkarırken, tek başına veya en fazla diğer üç arkadaşlarıyla birlikte oynama imkânı veren, hikâye tabanlı bir açık dünya nişancı oyunu.
 
Aralarından seçim yapılabilecek çeşitli kahramanlardan oluşan bir ekiple oyuncular, Redfall'u geri alırkenözel silahlardan oluşan bir cephanelik toplayabilir ve karakterlerini özgün beceriler ve güçlendirmelerle kişiselleştirebilirler.
 
Redfall, Prey ve Dishonored'ın arkasındaki ödüllü ekip Arkane Austin'den açık dünya, co-op bir FPS oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Arkane'nin özenle hazırlanmış dünyasını yansıtan ve sürükleyici aksiyon mirasını sürdüren Redfall, oynanış unsurlarıyla da ön plana çıkıyor. Bu özellikler hikaye odaklı aksiyon nişancı oyununa canlılık katıyor.
 
Massachusetts, güneşi kapatan ve vatandaşları dış dünyayla kesen bir vampir lejyonu tarafından kuşatma altında. Açık dünyayı keşfedin ve vampirlerin görünüşünün ardındaki gizemi çözerken kendinizi derin bir hikayeye bırakın. Kasabayı mahvetmekle tehdit eden yaratıklara karşı bir avuç kurtulanla müttefik olun.
 
Redfall, tek ve çok oyunculu seçenekleri sorunsuz bir şekilde bir araya getirerek, oyuncunun tek başına karanlığa girmesine veya dört oyuncuya kadar co-op bir şekilde ekip kurmasına olanak tanır. Takım arkadaşları farklı kahraman dizilimlerini deneyebilir ve vampir kıyametine yaratıcı çözümler bulmak için güçlerini birleştirebilir. Bu oyunda özel silahlardan oluşan bir cephanelik toplayabilir ve karakterinizi, ateşli silahlar, gizlilik ve diğer birçok şey için geliştirebilirsiniz.
 
Oyun tarzınıza uyacak şekilde benzersiz yükseltmeler ve yeteneklerle de karakterinizi özelleştirebilirsiniz.
 
Yanlış giden bilim deneyleri tarafından yaratılan ve psişik yeteneklere sahip Redfall'un vampirleri, yaratıcı olmanız için size ve ekibinize meydan okuyacak. Vampir lejyonunun ve onların manyak takipçilerinden oluşan kuluçkaların üstesinden gelmeye çalışacaksınız. Bunun için her kendine özgü yeteneklere sahip çeşitli kahramanlardan oluşan bir ekip arasından seçim yapacaksınız.
 
- DEVINDER CROUSLEY: Bir kriptozoolog ve hevesli bir mucit. Kendi yarattığı silahlarla donanmış, kendini kanıtlama görevinde.
- LAYLA ELLISON: Bir şeylerin çok yanlış gittiği bir araştırma tesisinde staj yapan biyomedikal mühendisliği öğrencisi.
- REMI DE LA ROSA: Hayatını ön saflarda geçirmiş parlak bir savaş mühendisi. Robot kohortu Bribón'un yardımıyla Redfall'da hayatta kalanları kurtarmaya yardım etmeye kararlı.
- JACOB BOYER: Eski bir keskin nişancı daha sonra özel müteahhit oldu. Redfall'daki garip olaylar, Jacob'ı gizemli bir tarafa yönlendirdi.
 
Redfall, tanıdık olanı sıra dışı olanla harmanlayan ve zengin bir dünyada geçen gerçek bir Arkane deneyimi. Redfall'un açık dünyası, Talos I (Prey) uzay istasyonu ve Dunwall'ın (Dishonored) arkasındaki yetenekli seviye tasarımcılar tarafından hazırlanıyor. Kasabanın bir zamanlar hareketli şehir merkezinden perili ormana kadar, kıyı şeridindeki büyük bir tahta kaldırımdan ötesine kadar birçok yer Redfall'ın birçok gizemini bir araya getiriyor. Sizi büyük bir mücadele bekliyor.
 
- Wronged Us
 
 
 
Delutional Studio, 2023'te konsollarda ve PC'de piyasaya sürülmesi planlanan bir açık dünya hayatta kalma korku oyunu olan Wronged Us'u duyurdu. Hangi konsollara çıkış yapacağı açıklanmadı.
 
Wronged Us, küçük bir kasabada geçen sinematik hikaye odaklı bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Oyuncu, terk edilmiş bir kasabayı keşfedecek, psikolojik korkularla yüzleşecek, bulmacaları çözecek ve yol boyunca çeşitli yaratıklarla mücadele edecek. Bunun yanı sıra oyuncular şehrin farklı bölgelerini keşfetmekte ve NPC'lerle etkileşim kurmakta özgür olacak.
 
Delusional Studio'nun resmi web sitesine göre Wronged Us "hala geliştirme aşamasında" yer alıyor. Bir buçuk yıldır tek kişilik geliştirme projesi olarak karşımıza çıkan bu proje için işe alımlar başladı.
 
Geliştirici, Dark Souls'un açık dünyası ve görev tasarımından, Silent Hill'in hikayesi, ortamı ve atmosferinden, Resident Evil'in oynanışı ve mekaniklerinden ilham aldığını belirtiyor.
 
- Grasshopper Manufacture ekibinin yeni oyunu 
 
 
 
NetEase Games tarafından satın alındıktan sonra geliştirici Grasshopper Manufacture ekibi şu anda önümüzdeki on yıl içinde üç oyun yayınlamayı planlıyor. Automaton Media ile ResetEra aracılığıyla gerçekleştirilen bir röportajda şu anda yeni oyunun ön geliştirme aşamasında olduğunu ve UE5 motoruyla geliştirildiği doğrulandı.
 
- Firesprite ekibinin yeni projesi
 
 
 
Firesprite ekibi en az iki yeni Unreal Engine 5 oyunu üzerinde çalışıyor. İş listeleri, hem hikaye odaklı bir korku macerası oyununun hem de çok oyunculu bir aksiyon oyununu geliştirme aşamasında olduğunu gösteriyor. 
 
- Abandoned
 
 
 
PlayStation 5'e özel sinematik birinci şahıs korku hayatta kalma shooter oyunu. PC'ye de geleceği belirtiliyor.

Abandoned'ın hikayesi Jason Longfield adlı karaktere odaklanıyor. Jason kendisini tuhaf bir ormanda uyanarak bulur. İlk başta ormana nasıl geldiğine dair fikri yoktur fakat daha sonra kaçırıldığını ve karanlık bir amaç doğrultusunda buraya getirildiğini hatırlar. Savaşarak hayatta kalmaya ve buradan kaçmaya çalışır.

Geliştirici ekibin belirttiğine göre Abandoned son derece detaylı bir açık dünyada geçen ve hayatta kalma türüne gerçekçi bir yaklaşım benimseyen bir oyun.

Gerçekçi hissettiren benzersiz kişisel oynanış deneyimi hedefleniyor. Örnek olarak Jason koştuğu veya korktuğu için nefes nefese kalırsa hedef alması düşecek. Silahların ateşlenmesi de diğer FPS oyunlarının aksine gerçekçi bir şekilde yavaş olacak.

Gerçek 4K çözünürlükte 60 kare hızında çalışacak. DualSense kontrolcüsünün dokunsal geribildirim ile uyarlanabilir tetikler özelliklerinden faydalanacak ve 3D ses desteği sunacak.
 
Abandoned, oyuncuların sağduyu ve içgüdülerini test eden bir gerilim oyunudur. Görevleri tamamlamak için doğru yolu bulmalı, nereye bakılacağı ve ne ile etkileşime geçileceğini bulman gerekir. 
 
Abondoned için yaşanan önceki gelişmeler ve haber başlıkları
 
Abandoned Geliştiricisi Silent Hill iddiaları için Konami ile İletişime Geçtiğini Belirtti 
 
Hayatta kalma korku oyunu Abandoned, Blue Box Studios tarafından uzun süredir geliştirilme aşamasında bulunuyor. Geliştirilme aşamasında yer alan oyun üzerinde bu zamana kadar birçok varsayım yapıldı. Oyunun ekran görüntülerine, oyun içi görüntülerine ve ekibin logosuna dayanarak işin arkasında Konami'nin olduğu ve yeni Silent Hill oyununun geleceği iddiaları ortaya atıldı.

Geldiğiniz noktada Gazeteci Colin Moriarty, hayatta kalma korku oyunu Abandoned geliştiricisi Hasan Kahraman ile bir röportaj yaptı. Kahraman, bu iddiaları konuşmak ve sonlandırmak adına Konami ile iletişime geçtiğini belirtti.

Bu konu hakkında Hasan Kahraman şu sözleri söyledi: "Onlara ulaştım. Çok stresliydim. Çünkü insanlar bu oyunun Silent Hill olduğunu düşündü. Olay kontrolden çıktı. Biz küçük bir ekibiz. Bu zamana kadar büyük bir kitlemiz olmadı. Böyle bir tecrübemiz de yok. Niyetimiz bu değildi. Ben de Konami'ye ulaştım ve durumu anlattım."

Öte yandan uzun süredir haber alınamayan Abandoned'ın iptal edildiği iddiaları ortaya atıldı. Bu iddiaları ortadan kaldırmak için Blue Box yeni bir Tweet attı ve oyunun geliştirilmesinin devam ettiğini belirtti.
 
- Payday 3
 
 
 
Mayıs 2016'da geliştirildiği resmi olarak duyurulan Payday 3'ün yakın bir zamanda çıkış yapması planlanmıyor gibi görünüyor. Starbreeze yayınladığı şirket raporunda, Payday 3'ü 2022-2023 gibi çıkarmayı hedeflediklerini açıklıyor.

Starbreeze son zamanlarda mali kayıplar, işten çıkarmalar ve ortaklıkların satılması ile zor bir dönemden geçiyor. Özellikle Overkill's The Walking Dead oyununun iptal edilip satıştan kaldırılmasından sonra büyük bir zarar yaşadılar.

Şirket raporunda belirtilene göre, planlanan yayıncılık anlaşmaları ile 2020'nin ikinci yarısından ve asıl Payday 3 ile mobil oyun Payday: Crime War'dan elde edilecek gelirler ile 2022 itibarıyla nakit akışında büyük bir artış bekleniyor.

Ek olarak, Starbreeze'in iki şirkete ayrıldı: Starbreeze Publishing ve Starbreeze Studios. Tüm fikri mülkiyet ve varlıkların çoğu Starbreeze Publishing'e devredildi. 
 
- Project M
 
 
 
Hundred Soul mobil oyununun arkasındaki Güney Koreli stüdyo HOUND 13, konsol ve PC için geliştirilmekte olan karanlık fantezi aksiyon RPG oyunu Project M'i geliştiriyor. Oyun şu anda geliştirilme aşamasında olup daha fazla ayrıntı ilerleyen süreçte yayınlanacak.  
 
- Rennsport
 
 
 
Ekipten mesaj
 
Rekabet yüzyıllardır kültürel mirasımızın bir parçası olmuştur. Ancak rekabetimizi zaman içinde sürekli olarak geliştiriyoruz. Şimdi bir sonraki evrimin zamanı. Sanal dünyada yarışmanın büyüsünü arttırmak istiyoruz ve bu yüzden RENNSPORT'u sizlere sunmak istiyoruz. 
 
Profesyonel sporcuların, teknisyenlerin ve ortakların tutkusu ile profesyonel sporlardan herkese en son teknolojiyi getirmek istiyoruz. Birlikte, yarının sınırlarını zorlamaya çalışıyoruz. 
 
Mükemmel yarış oyunu yapmak bizim saplantımız. Ultra gerçekçi yarışları ve aynı zamanda eğlenceli bir sürüş deneyimi sunmak istiyoruz. Bu hedefe ulaşmanın uzun bir yolculuktan geçeceğini biliyoruz. Ancak topluluğumuzla birlikte buraya varmaya kararlıyız. 
 
Sıfırdan başlayarak, ileri teknolojili modern yazılım mimarimiz, sanal yarış deneyimlerinde bir sonraki adımı atmamızı sağlıyor. Bu mimari, etkileyici direksiyon arkası grafiklerini sizlere sunmamız yardım olacak ve etkileşimli bir topluluk yaratarak kullanıcı tarafından oluşturulan içeriklere olanak sağlayacak.
 
Otomotiv endüstrisindeki uzmanlar tarafından geliştirilen ve doğrulanan bunun yanı sıra Unreal Engine 5 motoruyla geliştirilen bu yapım üstün bir deneyim sunmayı hedefliyor.
 
E-sporda dünya lideri olan ESL, artık profesyonel yarışlara hazır. RENNSPORT, e-sporun gereksinimleri göz önünde bulundurularak geliştiriliyor. İzleyici etkileşimi, profesyonel yayın araçları ve paylaşılması kolay öne çıkan klipler için modern teknolojiyi tanıtarak sporumuza duyulan ilgiyi geliştirmeye çalışıyoruz. 
 
RENNSPORT, PC için geliştiriliyor. 
 
- Shadow of Conspiracy: Chapter 2
 
 
 
Elysium Game Studio, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için "hikaye odaklı, üçüncü ve birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu" Shadow of Conspiracy: Chapter 2'yi oyunculara sunacak. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Shadow of Conspiracy: Chapter 2, zorlu dövüş sahneleriyle birlikte nişancı ve gizlilik mekaniğini birleştiren, hikaye odaklı, üçüncü ve birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunudur.
Burada oyuncular, bir polis şefinin cinayetini araştırıyor ve 2087 yılının Berlin'ine bir bakış atıyor; Bulmacayı ve cinayeti çözmenin anahtarı olan kayıp bir kızı bulmak ise sizin temel amacınız...
 
- ILL
 
 
 
Gizem, keşif ve iç bulandırıcı canavar tasarımlarına odaklanan ILL, rahatsız edici ve ürkütücü bir atmosfer yaratmak için Unreal 5'i kullanıyor. Şeytan burada ayrıntılarda gizlidir ve bu hayatta kalma-korku oyunu hakkında fazla bir şey bilinmiyor. Erken oyun ön izlemeleri Epic'in teknolojisinin benzersiz bir şekilde korkunç bir deneyim yaratmak için kullanıldığını gösteriyor. Team Clout's tarafından geliştiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun listeleri en çok oynanan oyunlar
Hangar 13, Yeni Mafia Oyununun Geliştirildiğini Duyurdu! Eylül 2022'de Çıkış Yapacak Switch Oyunları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MaeglinElendil

31.8.2022 08:11:29

+4
Dosya konusu çok iyi fakat editörün dili çok kötü. İçerik tamamen kopyala yapıştır ve Google translate gibi duruyor. Her oyuna özet özet kendisi bir şeyler yazsaydı keşke. Çok daha derli toplu olurdu. Ben haberlerden alıştım gerçi artık

TheNewAtilla

30.8.2022 20:11:43

0
Bilmediğim çok oyun varmış.

ahrimar

30.8.2022 13:35:53

+4
guzel bir derleme olmuş. Bu tür yazıların devamını diliyorum. Çer çöp oyun tanıtımlarını başka bir mekanda yada ayrı bir sitede yapın. PC kullanıcıları ile diğer konsıl kullanıcılarınıda ayırın lütfen.

BSC Misafiri

29.8.2022 23:40:08

0
Büyük yapımcılar bir oyunu Yüksek grafikli yapmak isterse zaten Unreal Engine 5 olmadanda yaparlar adamların kendi oyun motorları var.. Bu UE5 indie yapımcılara yaradı asıl..

BSC Misafiri

29.8.2022 23:19:57

0
Unreal Engine 5 demek illa oyun gerçekçi gözükecek demek değil..Bu gerçekçilik olayı tamamiyle yapımcıda bitiyor..

BSC Misafiri

29.8.2022 22:43:13

0
alın size yeni nesil tepe tepe oynayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Listeleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız