Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Cadılar Bayramı İndirimi Bitmeden Alabileceğiniz 20 TL Altı Oyunlar

 
 
Steam kapsamında şu anda "Cadılar Bayramı" etkinliği bulunuyor ve bu etkinlikle beraber de birçok oyunun indirime girdiğini görebiliyoruz. Bu kapsamda listemizde 20 Türk Lirası altında yer alan oyunları derliyor ve sizler için en uygun olanını sunmaya hazırlanıyoruz.
 
Bu liste içerisinde 20 Türk lirası ve altında olan oyunlar yer alıyor ve bu oyunları satın alarak kütüphanenizi genişletebiliyor ve aynı zamanda bu yapımlara bir şans verebiliyorsunuz. Aynı şekilde liste içerisinde oyunların açıklamaları da bulunuyor ve oyunların nasıl bir yapıya sahip olduğunu da bu kapsamda öğrenebiliyorsunuz. Diğer taraftan oyunun fragmanlarını da aşağıdaki listeye bırakıyor ve bu fragmanları izleyerek de oyunların nasıl bir sistemle beraber karşımıza çıkacağını anlayabiliyorsunuz.
 
Steam platformu içerisinde bizlere sunulan Cadılar Bayramı etkinliği 2 Kasım tarihine kadar sürüyor ve bu tarihten sonra ise etkinlik sona eriyor. Diğer taraftan 20 Kasım tarihinde ise bildiğiniz üzere Türk Lirası Steam platformundan kaldırılmaya hazırlanıyor. Bunun sonrasında ise artık dolar üzerinden fiyatlandırmalarla beraber karşılaşmayı bekliyoruz. Dolayısıyla bu indirim etkinliği Türk Lirası kaldırılmadan önceki son etkinlik olarak karşımıza çıkıyor ve bu etkinlik kapsamında birçok indirimli oyundan yararlanabiliyor ve bunları kütüphanenize eklemenizde fayda var diyebiliyorum.
 
Şimdi geçelim listemize;
 
The Forest
 
 
 
Endnight Games ekibi tarafından geliştirilen ve bizlere sunulan oyun tam bir hayatta kalma deneyimini bizlere aktarıyor. Oyunun şu anda Steam Cadılar Bayramı indirimi etkinliği kapsamında 8 Türk lirasından karşımıza çıktığını görebiliyor ve oynayacak en iyi seçimlerden biri olduğunu söyleyebiliyoruz. Bunun dışında oyunu isterseniz tek başınıza isterseniz de arkadaşınızla beraber oynayabiliyor ve eşli bir maceraya da adım atabiliyorsunuz.
 
Bildiğiniz üzere oyun içerisinde yolcu uçağı kazası bulunuyor ve bu kazadan sağ kurtulan tek kişi olarak biz devreye giriyoruz. Bu kazadan sonra elbette kendimizi bilinmeyen bir bölgede buluyor ve burada yamyamların olduğunu görebiliyoruz. Bu bölge içerisinde bizlere sunulan zorluk seviyesi gitgide artış gösteriyor çünkü tam bir hayatta kalma deneyimini bizlere aktaran yapıp içerisinde karakterimizin her bir ihtiyacı ile beraber ilgilenmeye çalışıyor ve bununla beraber de oyundaki yerimizi almaya koyuluyoruz.
 
 
 
Hayatta kalma unsurlarının korku öğeleri ile beraber birleşiminden oluşan yapım içerisinde gece ve gündüzden döngüsü yer alıyor ve bu gece ve gündüz döngüsü gerçekten de oyun içerisinde oldukça önem arz ediyor. Çünkü gündüzleri burada yamyamların daha az olduğunu deneyimleyebiliyor ve akabinde ise geceleri bu yamyamlar daha fazla ortaya çıkıyor ve sizleri ürküterek aynı zamanda size zarar verebiliyor. Bunun dışında oyunda karakterinizin her bir ihtiyacı ile ilgilenmek durumunda kalıyoruz. Susuzluğuyla, yeme içmesiyle ve yaralanması ile ilgili olarak tüm ihtiyaçlarını karşılamanız gerekiyor.
 
Bunun dışında oyunda hayatta kalma mekanikleriyle beraber haşır neşir olabiliyor ve etrafı keşfederek istediğiniz şekilde araştırmaya koyulabiliyorsunuz. Bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki etrafı keşfetmek ve etraftan çeşitli kaynaklar toplamak oldukça önem arz ediyor. Bu topladığınız kaynaklarla beraber kendinize ait bir üs yani bölge inşa ediliyor ve bu bölgeyi de korunaklı hale getirebiliyorsunuz. Dolayısıyla kendinize ait burada bir yerleşim yeri inşa etmek durumunda ve aynı zamanda kendinizi yamyamlara yani düşmanlara karşı korumak durumu durumunda kalıyorsunuz. Kısacası oyun içerisinde geniş kapsamlı bir deneyimin ve uzun sürecek bir oyun akışının bizlere sunulduğunu söyleyebiliyoruz.
 
 
 
Nitekim bu özellikler dışında yine bildiğiniz gibi elinize aldığınız kaynaklarla beraber yeni araçlar üretebiliyor ve kendinizi koruyup kollayabileceğiniz araçlarla ve nesnelerle beraber ilerlemenize başlayabiliyorsunuz. Oyunun diğer taraftan arka planında bir hikaye yer alıyor ancak bu hikaye ilginizi çeker veya çekmez bu tamamen size kalmış durumda. Oyun zaten hikayesi ile beraber ön plana çıkmıyor sadece hayatta kalma mekanikleriyle beraber daha fazla oyuncuya hitap etmek istiyor.
 
Şu anda oyunun ikinci yani devam oyunu Sons of The Forest ile beraber karşılaşıyor ve bununla beraber de devam oyunu içerisinde yeni mekaniklerle hikaye ile ve daha fazlasıyla beraber karşılaşabiliyoruz. Aynı zamanda yeni devam oyunu içerisinde yapay zekanın da yanımızda olduğuna görebiliyor ve ilk oyunu denemediyseniz ve daha sonrasında ise ikinci oyuna başlamak istiyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz diyebilirim.
 
7 Days to Die
 
 
 
The Fun Pimps ekibi tarafından biz oyunculara sunulan çevrimiçi çok oyunculu bir yapı ile beraber karşımıza çıkan 7 Days to Die, Steam indirimleri kapsamında 9 Türk lirasından bizlere sunuluyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyun 14 milyon üzerinde satışla beraber büyük bir başarı yakalıyor ve bu satış rakamı ile beraber de elbette oyun içerisindeki gelişmeleri görebiliyoruz.
 
Hayatta kalma, inşa etme, zanaatkarlık mekaniği ve daha fazlasıyla beraber ön plana çıkan yapım içerisinde aynı şekilde korku odaklı bir deneyim bizlere aktarılıyor ve diğer taraftan ise kule savunma ve rol yapma unsurlarının da burada olduğunu görebiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde gerçekten de farklı oyun türlerinin harmanlandığını görebiliyor ve aynı şekilde burada açık bir dünya içerisinde yer alabiliyoruz. Oyunda çevrimiçi odaklı bir yapı olduğundan bahsettik ve bu yapı ile beraber savaşabiliyor, üretim yapabiliyor, etrafı yağmalayarak çeşitli kaynakların sahibi olabiliyor diğer taraftan ise madencilik işine girişebiliyor ve farklı bölgelere doğru ilerleyerek burada yeni kaynaklar keşfedebiliyoruz.
 
 
 
Bunun dışında oyunda karakter gelişiminin ön planda olduğu bir yapı bizlere aktarılıyor ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla beraber de bu oyunu deneyimleyebiliyorsunuz. Oyun içerisinde zombi hayatta kalma türü ile beraber karşılaşabiliyor ve aynı zamanda rol yapma unsurlarının da burada olduğunu görebiliyoruz.
 
7 Days to Die içerisinde yukarıdaki oyunda yer verdiğim gibi aynı şekilde üretim mekanikleri, inşa etme mekanikleri ve daha fazlası yer alıyor ve bu iki oyun içerisinde de benzer türde yapılar bizlere aktarılıyor. 7 Days to Die'da elbette kendine ait ve benzersiz bir yapı ile beraber karşımıza çıkıyor ve burada zengin ortamları ve ilgi çekici atmosferleri bizlere sunuyor. Oyunda yine topladığımız kaynaklarla beraber farklı üretim seçenekleri ile karşılaşıyor ve burada zırhtan silaha araçlardan aletlere kadar birçok üretim yapabiliyor ve bunları üreterek de kendimizi zombilere karşı koruyabiliyoruz. Bunun dışında onarabileceğimiz ve tekrar üretim yapabileceğimiz bir mekanikle beraber de burada karşılaşabiliyoruz.
 
Yapım içerisinde zombi temasıyla beraber karşılaşıyor aynı zamanda inşa etme mekaniği ile beraber de kendimize ait bir üs kurabiliyoruz. Burada yine yukarıda bahsettiğim oyunda aynı şekilde kendimize ait bir bölgeyi inşa edebiliyor ve bu bölgeye farklı tuzaklar yerleştirebiliyoruz. Bölgeyi istediğimiz şekilde daha korunaklı ve güvenli hale getirmek için etrafa tuzaklar yerleştirebiliyor, elektrik gücünü etraftaki çitlere verebiliyor, otomatik taretler ve otomatik kapıları buraya koyabiliyor ve daha fazlasıyla beraber kendi bölgemizi daha güvenli hale getirebiliyorsunuz. Dolayısıyla oyun içerisinde oldukça fazla seçenek karşımıza çıkıyor ve bu seçeneklerle beraber de elbette oyundaki yerimizi alabiliyoruz.
 
 
 
Bu tarz oyunları siz de biliyorsunuz ki arkadaşlarla beraber oynamak daha eğlenceli ve daha güzel bir deneyimin kilidini bizlere aktarıyor. Dolayısıyla bu oyunu arkadaşlarınızla beraber oynamanızı ve tek başınıza oynamamanızı tavsiye ediyorum. Oyunda her ne kadar tek başınıza oynayabileceğiniz bir yapı bulunsa da elbette çevrimiçi modlarla beraber oyun destekleniyor hem çevrimiçi PVP hem de eşli oyun modları ile beraber oyundaki yerinize alabiliyorsunuz.
 
Kısaca toparlayacak olursak güzel bir hayatta kalma deneyimine adım atmak istiyorsanız ve uzunca vakitler geçirmek istiyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. 7 Days to Die yukarıda da bahsettiğim gibi 9 Türk lirasından karşımızda bulunuyor ve oyunun 2013 tarihinde çıkış yaptığını söyleyebiliyoruz. Şu anda oyun "çok olumlu" etiketine sahip bir şekilde piyasadaki yerine koruyor.
 
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series
 
 
 
Skybound Games tarafından oyuncuları sunulan ve bu etkinlik kapsamında en çok önerebileceğim ve tavsiye edebileceğim bir sürüm The Walking Dead: The Telltale Definitive serisi diyebilirim. Bu sürüm içerisinde toplamda 4 sezon, 400 Days ve The Walking Dead: Michonne paketleri bulunuyor. Final sezonu ise ayrı olarak bir paket halinde bizlere aktarılıyor. Elbette bununla beraber tüm ek paketleri ve yeni bir deneyime bu sürümle beraber adım atabiliyor ve üst düzey bir zombi macera deneyimi elde edebiliyorsunuz.
 
Liste içerisinde yukarıda da belirtilen oyun içerisinde zombi ve yamyam temalı yapı daha çok karşımıza çıkıyor ve bu oyun da aynı şekilde zombi temalı ve seçim odaklı bir yapı ile beraber bizlere aktarılıyor. The Walking Dead: The Telltale serisini siz de biliyorsunuz ki oyun içerisinde hikaye odaklı ve seçim mekanikleriyle ön plana çıkan bir deneyim bizlere aktarılıyor. Oyunda ana karakterimizle beraber ilerliyor, zombilerden kurtulmaya çalışıyor ve verdiğimiz kararların sonucunu oyun içerisinde görebiliyoruz. Oyunda bir yanda hayatta kalmaya çalışırken diğer yandan ise hikayenin gidişatına dokunabiliyor ve burada gerçekten de üst düzey bir deneyim elde edebiliyoruz.
 
 
 
The Walking Dead evreninde geçen ancak farklı karakterleri konu alan bu yapım içerisinde Lee adlı karakterle beraber maceramıza başlıyor ancak ilerleyen sezonlarda ve maceralarda bu gidişat oldukça fazla değişim gösteriyor ve diğer taraftan ise farklı bir karakterle beraber de aynı şekilde ilerleyebiliyoruz. Oyun yer yer aksiyonun dozu yükseltmeye hazırlanırken diğer yandan ise hikayenin gidişatının gerçekten de bizlerde merak uyandıran bir yapıyla geldiğini görebiliyoruz.
 
Bu tarz oyunları seviyorsanız elbette bu oyuna muhakkak göz atmanızı ve oynamanızı tavsiye ediyorum. Oyun içerisinde gerçekten de dizi tadında sürükleyici bir yapı yer alıyor. Bu yapı ile beraber toplamda 4 sezonda ilerlemeye koyuluyor ve final sezonuyla beraber de hikaye sona erdirebiliyoruz. Bir solukta başlayıp bir çırpıda bitirebileceğiniz yapım içerisinde hikaye kapsamında gerçekten duygusal ve sürükleyici bir yapı yer alıyor. Bununla beraber ben de bu oyunu birden fazla kez oynamış bulunuyorum ve muhakkak bunu oynamanızı tavsiye ediyorum. Oyun gayet ideal bir oyun süresini bünyesinde barındırıyor ve gerçekten de oynamanıza ve vakit harcamanıza değecek bir yapıyı içeriyor.
 
 
 
Bunun yanı sıra yukarıda da bahsettiğim gibi 400 Days ek paketi oyuna yeni bir soluk getiriyor ve bu ek paket içerisinde yer alan karakterler de ana hikayeyi bir yerden bağlanıyor. Dolayısıyla bu ek paket ile beraber farklı karakterlerin neler yaşadığını biliyor ve bu kapsamda ana hikaye ile bağlantısını çözmeye çalışıyoruz. Şaşıracağımız ve ilgi çekici bulacağımız noktalar da aynı şekilde burada bulunuyor. Bu da güzel bir ek paket olarak karşımıza çıkıyor diyebilirim.
 
Diğer taraftan The Walking Dead: Michonne ek paket içerisinde kendine ait bir hikaye kurgusu bulunuyor. Bu kapsamda ise uzun vakitler geçirebileceğimiz bir yapı bizlere sunuluyor. Yine burada Michonne adlı karakteri kontrol ediyor, burada ana karakterin başına neler geldiğine bakabiliyor ve burada yine yapacağımız seçimlerle beraber de hikayenin gidişatına dokunabiliyoruz. Dolayısıyla burada vereceğimiz kararlarla beraber hikayenin sonuna gelebiliyor ve gerçekten de ilgi çekici detayların da bu ek paket içerisinde olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Tüm bu içerikler ve uzun oynanış süresi 19 Türk Lirası ile beraber Steam'deki yerini alıyor ve indirim kapsamında alabileceğiniz ve uzun süreler geçirebileceğiniz bir yapıya bünyesinde barındırıyor. Dolayısıyla ben de bu paketi sizlere tavsiye ediyorum.
 
Hellblade: Senua's Sacrifice
 
 
 
Ninja Theory ekibi tarafından biz oyunculara sunulan karanlık odaklı aksiyon macera oyunu gerçekten de oynadığım en iyi atmosfere sahip yapımlardan biri olarak yer buluyor. Oyunda güzel bir yapı yer alıyor ve arka planda bizlere aktarılan hikaye ile beraber oyun içerisinde ilerlemeye başlıyoruz. Steam indirimleri kapsamında 7 Türk lirasından satışta bulunan bu yapım gerçekten de alınması ve oynanması gereken oyunlardan biri.
 
Yapım içerisinde Viking çağından fırlayan kelt bir savaşçı olarak yer alıyor ve burada kadın bir karakteri kontrol ediyoruz. Kadın karakterin sevdiğinin ruhunu huzura kavuşturma macerasında tuhaf yaratıklarla beraber karşılaşabiliyor ve oyundaki aksiyon sistemi gerçekten de oyuncuları tatmin edecek şekilde karşımıza çıkıyor. Oyunda çok üst düzey bir aksiyon sistemi bulunmuyor ancak bu aksiyon sistemi gerçekten de oyunculara vuruş hissiyatının ön planda olduğunu ve gerçekten de yeterli olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla aksiyon sistemi gayet yeterli bir şekilde karşımıza çıkıyor diyebiliriz.
 
 
 
Aksiyon sisteminin dışında oyunun atmosferleri ve mekanları gerçekten de ilgi çekici olarak yer buluyor ve bununla beraber de oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Oyun içerisinde çizgisel yapının olduğundan bahsettik ve bu çizgisel yapı ile beraber ilerleyebiliyor, daha karanlık bölgelerin ve binalar içerisine girebiliyor ayrıca buralarda karşımıza çeşitli bulmacalar çıkabiliyor. Bulmacaların zorluğu elbette yer yer zorluk gösterse de burada sürekli olarak gitmediğimiz yerlere ilerlemek durumunda kalıyor ve açığa çıkarılmayan sırları bu arada açığa çıkarmaya çalışıyoruz.
 
Oyun içerisinde yine seçebileceğiniz çeşitleri zorluk seviyeleri bulunuyor. Kolay orta ve zor modlar arasından seçebileceğiniz bu yapım içerisinde istediğiniz şekilde hikaye başlıyor ve aynı zamanda bu hikaye hem ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla beraber destekleniyor. Oyunda yer alan animasyonlar da gerçekten üst düzey bir şekilde karşımıza çıkıyor ve karakterimizin korktuğu ve şaşırdığı anlarda yüz ifadeleri muhakkak görülmesi gereken durumlar arasında bulunuyor. Dolayısıyla gerçekçi anlamda güzel bir deneyim bizlere sunuluyor ve ilerlediğimiz esnada ise hem irili ufaklı düşmanlarla hem de farklı patron savaşları ile beraber karşılaşabiliyoruz.
 
 
 
Hellblade: Senua's Sacrifice içerisindeki düşman çeşitliliğine bakacak olursak gayet yeterli bir seviyede olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bu yeterlilik elbette oyuncudan oyuncuya karşı değişebilir çünkü oyunda sürekli olarak aynı tarz yaratıkların karşısına çıktığını görebiliyor ve bunun yanı sıra ise bazı yaratıkların kalkana sahip olduğunu ve bu kalkanların indirilmeden onları vuramayacağınız hatta arkalarından dolaşmadan onları indiremeyeceğimiz durumlarını ortaya çıkarıyor. Dolayısıyla oyunda bu tarz farklı yaratıklar bulunuyor ancak sürekli olarak bu düşmanlarla beraber kapışmadığımız için çok sıkıcı bir şekilde karşımıza çıkmıyor diyebiliriz.
 
Karanlık bir atmosfere sahip ve karmaşık bir duyguyu bizlere hedefleyen Hellblade: Senua's Sacrifice'ı muhakkak oynamanızı tavsiye ediyorum. Gerçekten de güzel atmosferiyle ve ilgi çekici içerikleriyle beraber bizlere sunuluyor.
 
INSIDE
 
 
 
Playdead ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan karanlık atmosfere sahip platform macera oyunu terk edilmiş ve yalnız bir çocuğun hikayesini bizlere aktarıyor. Oyunda platform unsurlarının yanı sıra bulmaca içerikleri de bizlere aktarılıyor ve biz de burada bulmacaları çözmeye çalışarak oyundaki karakterimizi kontrol edebiliyoruz.
 
Bir çocuğun bulunduğu ve bu çocuğun da karanlık bir projenin merkezinde olduğu yapım içerisinde farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyor ve arka planda yer alan hikayenin ve bizlere sunulan içeriğin sırlarını açığa çıkarmaya çalışıyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca bu bölgelerin karanlık atmosferinin olduğunu görebiliyor ve aynı zamanda burada bulmacaları çözmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Örneğin oyun içerisinde bir kasayı aşağıya doğru atmaya çalışıyor ve bu kasayla beraber de yolumuza açabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde bu tarz çevre unsurlarını kullanarak açabileceğiniz çeşitli yollar bulunuyor ve böylece kendi yolumuza devam edebiliyoruz.
 
 
 
Türkçe dil desteğinin de bulunduğu yapım içerisinde gerçekten de ilgi çekici atmosferler, arka plan sesleri ve içerikler izlere aktarılıyor. Oyun bir yandan yandan görünüm yapı ile beraber bizlere yeni bir deneyimi sunmayı hedefliyor. Bu deneyimle beraber oyunda sürekli olarak ilerlemeye çalışıyor ve arka planda yer alan unsurlarında aynı zamanda aktığını görebiliyoruz. Örneğin oyun içerisinde ilerlerken arka planda bazı çocukların da olduğunu görebiliyor ve bunların hareket ederek farklı bir hamle yaptığını ve arka planda canlı bir içeriğin olduğunu deneyimleyebiliyoruz. Bu da oyuna çeşitlilik kadar unsurlar arasında yer alıyor ve atmosferi güzelleştiren detaylar bu şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Oyunda yağmur altında ilerlerken ve yürürken gerçekten de güzel ve ilgi çekici ses deneyimi ile beraber karşılaşabiliyor ve kendimizi gerçekten de gerçek hayatta yağmur altında ilerlerken hissedebiliyoruz. Dolayısıyla oyunun atmosferi ve atmosfer sesleri gerçekten de üst düzey bir şekilde karşımıza çıkıyor. Zaten oyunu deneyimlemek için de elbette kulaklık setinin olması gerekiyor ve ancak bu şekilde en iyi deneyimi elde edebiliyoruz.
 
 
 
Oyunda yer alan hikaye biraz kapalı bir şekilde bizlere aktarılıyor ve oyun sonunda ise bazı soru işaretleri ile beraber karşılaşabiliyoruz. Dolayısıyla oyunun hikayesi doğrudan bizlere aktarılmadığı için elbette kendi yorumlamalarımızı da bu hikaye içerisine katabiliyoruz. Böyle bir içerikle beraber bu oyunu denemenizi tavsiye ediyorum ve ucuz bir şekilde karşımıza çıkan bu oyun yaklaşık olarak 2-3 saatlik bir deneyimi bizlere aktarıyor ve sizin oynayışınıza da bağlı olarak oyunu daha kısa veya daha uzun sürelerde bitirebiliyorsunuz. Kısacası oyun hem atmosferiyle hem de çevre sesleri ile beraber dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncular tarafından beğenilen bir yapım olarak da piyasadaki yerini koruyor.
 
Steam indirimleri kapsamında yer alan ve denememiz gereken projeler arasında bulunan INSIDE, 13 Türk Lirası ile beraber satışta bulunuyor. İndirim kapsamında elbette yukarıda da belirttiğimiz gibi 20 TL ve altındaki oyunları bu haberimizde derliyor ve bununla beraber de oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve ilgi çekici hikaye içeriğiyle ve platform unsurları ile beraber karşılaşmak istiyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyunun aynı zamanda bir demo sürümü de bulunuyor. Bu demo sürümü ile beraber de oyundaki yerinizi alabiliyor ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorsunuz. Dolayısıyla demo sürümünü deneyerek oyunu satın alıp almayacağınıza da karar verebiliyorsunuz.
 
Batman: Arkham Collection
 
 
 
Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition, Batman: Arkham City - Game of the Year Edition ve Batman: Arkham Knight oyunlarını içeren Batman: Arkham Collection sürümü gerçekten de alınması ve  kütüphaneye eklenmesi gereken paketler arası alıyor. 3 farklı oyunla beraber yer aldığınız yapım içerisinde hikayeyi sona erdirebiliyor ve Batman macerasına da burada başlayabiliyoruz.
 
3 farklı oyunu içeren bu yapım şu anda indirimler kapsamında 15 Türk lirasından karşımızda bulunuyor ve böylece gerçekten de geniş bir macera bizleri bekliyor diyebiliriz. Paket içerisinde ilk etapta birinci oyunla beraber daha çizgisel ve küçük bir bölge ile karşılaşırken diğer oyunlarla beraber bu kapsam daha da genişletiliyor ve Batman karakteriyle beraber buradaki yerimizi alabiliyoruz. Bildiğiniz üzere Batman karakterinin aksiyon şeması gerçekten de üst düzey bir şekilde karşımıza çıkıyor ve burada düşmanlarla beraber çeşitli kombolar yapabiliyor ve onları toplu bir şekilde indirebiliyoruz.
 
 
 
Film evreninden de karşımıza çıkan yapım içerisinde elbette farklı kötülerin bizlere sunulduğunu görebiliyor ve her bir oyun içerisinde farklı kötü ikonik karakterlerle beraber karşılaşabiliyoruz. Dolayısıyla burada Joker'den Harley Quinn’e zehirli sarmaşık karakterinden kedi kadına kadar oldukça fazla kötü karakter yer alıyor ve bunlarla beraber de oyundaki yerinizi alabiliyoruz. Elbette bazı noktalarda hikayenin gidişatı sebebiyle kötü karakterlerle beraber aramız iyi olabiliyor ve kedi kadınla beraber de bazı birlikteliğimiz bu yapım içerisinde bulunabiliyor ve yer yer de bu kedi kadınla beraber ilerleyişimizi sürdürebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda kullanabileceğimiz farklı karakterler de bulunabiliyor.
 
Oyun özünde aksiyon ve macera sistemini bizlere aktarıyor ve bununla beraber de arka planda yer alan hikayeyi bizlere sunuyor. Bu sistemle beraber oyunda gerçekten de tatmin edici bir deneyimle karşılaşabiliyoruz. Uzun süreler boyunca oynayabileceğimiz ve vakitler geçirebileceğimiz bu paket içerisinde Batman karakterinin neler yaşadığı konusunda ve Batman karakteri olmadan önce nasıl bir hayat yaşadığı konusunda çeşitli bilgilendirmeler alabiliyor ve bu karakterin özünü burada öğrenebiliyoruz.
 
 
 
Batman ile atıldığımız macerada bölgenin suçluluk oranda azaltmaya çalışıyor ve burada bulunan kötüleri ortadan kaldırmaya çalışırken kendi karakterimizin yeteneklerinden ve becerilerinden faydalanabiliyoruz. Oyunda aynı zamanda bir beceri ağacımız bulunuyor, bu beceri ağacı elbette yeni yetenekleri ile beraber karşımıza geliyor ve aynı zamanda burada Batman karakterine yeni yetenekler yükleyebiliyoruz. Karakterimizin bir seviyesi bulunuyor ve bu seviyeyi arttırarak da farklı araçlarla beraber düşmanların karşısına geçebiliyoruz. Örneğin yapım içerisinde yer aldığımız bu süre boyunca Batman karakterimizin batarang nesnesi bulunuyor. Bu araçla beraber düşmanların üzerine bunu atabiliyor ve onları sersemletebiliyoruz. Diğer taraftan kancamızla beraber ulaşamadığımız kısımlara çıkabiliyor ve kancanımızı daha fazla yükselterek daha etkili noktalara atışımızı gerçekleştirebiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde bu tarz geliştirmeler ve özelleştirme seçenekleri de bulunuyor diyebilirim.
 
3 farklı oyunla beraber karşımıza çıkan bu paket muhakkak almamız gereken sürümler arasında yer alıyor. Bildiğiniz üzere 20 Kasım tarihi ile beraber Steam Türk lirasını bu platformdan kaldırmaya hazırlanıyor ve bundan sonraki süreçte ise oyunları dolarla beraber almak durumunda kalıyoruz. Durum böyle olunca elbette bu paketler oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkıyor ve almamız gereken ve kütüphaneye eklememiz gereken bir paket diyebilirim.
 
Bu liste içerisinde işte Cadılar Bayramı etkinliği kapsamında 20 TL altı oyunları derledik. Elbette sizin de ekleyecekleriniz var ise bunları da yorumlar kısmında belirtebilir ve güzel bulduğunuz oyunları arkadaşlara önerebilirsiniz. Bunun dışında etkinlik 2 Kasım tarihinde yani yarın TSİ 20:00’de sona erecek. Dolayısıyla son günlerimiz diyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun listeleri en çok oynanan oyunlar
Warcraft Rumble Resmi Türkçe Dil Desteği ile Geliyor! Gran Turismo 7 için Büyük Güncelleme Tarihi Açıklandı: 7 Yeni Araç Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Listeleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız