Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unpacking, 10 Mayıs'ta PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor

 
 
Yayıncı Humble Games ve geliştirici Witch Beam, zengin hikaye temalı Unpacking'in PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümlerinin 10 Mayıs'ta çıkış yapacağını duyurdu. Unpacking ilk olarak 2 Kasım 2021'de Xbox One, Switch ve Steam, GOG ve Humble Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Unpacking, eşyaları kutulardan çıkarma ve onları yeni bir eve yerleştirme konusu hakkında bir bulmaca oyunudur. Parça parça yapboz, parça ev dekorasyonu, paketini açtığınız hayata dair ipuçlarını öğrenirken tatmin edici bir yaşam alanı yaratmaya davetlisiniz. 
 
Unpacking'de temel amaç, kutulardan eşyaları çıkarmak ve çıkardığın eşyaların kime ait olduğunu hakkında bilgiler edinmek. Çıkardığınız eşyalar sayesinde eşya sahibinin hayat hikayesini öğreneceksiniz.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu simülasyon pc Unpacking
Microsoft'un Önümüzdeki Süreçte Xbox Bulut Oyunlarını TV'lere Getireceği Bildirildi Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses, 2022'nin Sonlarına Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Unpacking
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız