Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses, 2022'nin Sonlarına Ertelendi

 
 
Yayıncı PQube ve geliştirici UNDERSCORE, bulmaca macera oyunu Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses'i önceden planlanan bahar çıkış tarihinden 2022'nin sonlarına erteledi. Oyun Switch konsollarına çıkış yapacak.
 
Aliisha - The Oblivion of Twin Goddesses, iki kız kardeşi kontrol ettiğiniz bulmaca tabanlı bir oyun olarak karşımıza çıkacak. İki kız kardeşten birini de ister tek başınıza isterseniz arkadaşınızla beraber oynayın.
 
Erteleme hakkında ekip şunları belirtti: "Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses'in çıkışını yılın sonlarına ertelemeye karar verdik. Bu karar, topluluktan aldığımız destek ve geri bildirimlerin ardından geldi. Özellikle hareket kontrollerinin kullanımıyla ilgili çok sayıda geri dönüş aldık. Bu ek geliştirme süresinde birçok özelliği geliştireceğiz ve sizlere en iyi deneyimi sunmak için yenilikler getireceğiz.
 
Anlayışınız için teşekkür ediyoruz. Sizi Lisha, Aisha ve AMBU'yla tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu bulmaca macera Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses
Unpacking, 10 Mayıs'ta PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor Outward: Definitive Edition 17 Mayıs'ta Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız