Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

United Eleven’a Yeni İçerik Güncellemesi Geldi



     Nexon Europe, menajerlik simülasyonu United Eleven için yeni bir içerik güncellemesi yayınladı. Yeni güncelleme ile birlikte hem oyuna yeni başlayan hem de başarılı bir kariyere ve şöhrete sahip olan menajerler birçok avantajdan faydalanacak.

     Güncellemede Kulüp Oluşturma özelliği tamamen yenilendi. Bu sayede oyuna giriş ve sıfırdan kadro oluşturma süreçleri kolaylaştığı gibi, menajerler tüm süreç üzerinde daha fazla kontrole sahip oluyorlar. Gelişme aşamasındaki menajerler en sevdikleri kulüpten üç oyuncuyu ve mevcutlar arasından bir adet Altın puanlı yıldız oyuncuyu başlangıç takımlarına seçebilecekler. Takımın geri kalanı Avrupa liglerinden en iyi oyuncularla doldurulacak.

     Nexon Europe, yeni güncelleme kapsamında özel bir etkinlik olarak “Promotion Push”u düzenliyor. Etkinlik kapsamında menajerler üst liglere yükseldikçe değerli oyun içi öğeler elde edebilecekler (bunların arasında Premium Oyuncular, Antrenman Kartları ve hatta garantili Altın Oyuncu). Haftalık olarak gerçekleştirilecek etkinlik, 12 Kasım’da başlayarak 9 Aralık’a kadar sürecek.

     Nexon Europe Ürün Müdürü Paul Lee, güncellemeyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Menajerler için, rakipleri karşısında elde ettikleri başarıyı ölçmelerinin taşıdığı önem kadar oyuna yeni başlayanların olabilecek en iyi seçeneklere sahip olması da önemlidir. Yeni içerik güncellemesiyle deneyimli menajerler diğer menajerler karşısındaki karşılaştırmalı durumlarını görebilecekler. Oyuna yeni başlayanlar ya da yepyeni bir kadro kurmak isteyenler ise sıfırdan güçlü bir takım kurma keyfini yaşayacaklar. Rekabet başlasın!

     Daha fazla bilgi için oyunun resmi sitesini ziyaret edebilir, oyuna dair en son gelişmeleri oyunun Facebook sayfasında görebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Menajerlik oyunu Nexon F2P Ücretsiz Tarayıcı Web Tabanlı Spor
EA Access Kullanıcıları Dragon Age: Inquisition'ı Oynamaya Başlayabilirler Assassin's Creed Rogue'un İlk İnceleme Puanları Belli Oldu

thief garrett

13.11.2014 12:42:28

+1
Şu oyunlardan hep nefret ettim edeceğim (Tarayıcı bazlı oyunlar) Hepsi insanı soymaya kalkıyor en son oynadığım tarayıcı bazlı oyunda enerji barı vardı ve strateji oyunuydu 3-4 hamle sonra enerjin bitiyordu ''haydi geçmiş olsun'' 1 enerji için 30 dakika bekletiyorlardı bu oyunda böylemi bilmiyorum ama kesinlikle mikro ödemeler var diye biliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
United Eleven
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız