Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dört Büyükler Artık United Eleven'da

Dört büyüklerin mücadelesi artık United Eleven'da.
 
   Nexon Europe’un 50 bini aşkın resmi lisanslı oyuncuya sahip olan futbol oyunu United Eleven'da artık Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor da yer alacak.

17 Temmuz’da çıkan güncellemeden itibaren United Eleven kullanıcıları Spor Toto Süper Lig’deki Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor takımlarının menajerliğini yapabilecekler. Kullanıcılar Türk kulüplerini kullanarak ekip oluşturabilecek, logolar koyarak daha gerçek kılabilecek, doğru taktikler vererek takımlarını zirveye taşıyabilecekler. Wesley Sneijder’den Moussa Sow’a, Oğuzhan Özyakup’tan Jose Bosingwa’ya kadar 4 büyüklerin en gözde futbolcuları United Eleven'da kontrollerinizde olacak ve gerçek yaşamdaki derbi rekabeti sanal ortama taşınacak.

Nexon Europe Operasyon Müdürü Paul Lee, 4 büyüklerin United Eleven’a katılımıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye gerçek bir futbol ülkesi . Bu lisanslı ve güncellenmiş Türkiye ligiyle kullanıcı deneyimini en üst düzeye çıkaracağımıza inanıyorum. Futbolseverlere Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor arasındaki ezeli ve ebedi rekabeti yaşama fırsatını verdiğimiz için çok mutluyuz.” dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Menajerlik oyunu Nexon F2P Ücretsiz Tarayıcı Web Tabanlı Spor
Ubisoft, Assassin's Creed İçin Parkur Uzmanı Aldı Deadfall Adventures Daha Fazla İçerikle PlayStation 3'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
United Eleven
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız