Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Yeni Bir Bilim Kurgu Oyununun Sinyalini Watch Dogs 2'de Verdi

   Ubisoft'un artık her E3 etkinliği esnasında yeni bir oyun duyurduğuna şahit oluyoruz ve belki de Ubisoft'un E3 2017 etkinliğinde duyuracağı yeni oyunu şimdiden ortaya çıkmış olabilir.
 
   Watch Dogs 2'nin bir yan görevinde ortaya çıkan "easter egg" Ubisoft kanadından uzay bilim-kurgu türünde yeni bir oyun geleceğinin sinyalini veriyor olabilir. Ayrıca bu haberin ortaya çıkmasının üzerine eski Ubisoft çalışanı NeoGAF üzerinden yaptığı açıklamasında, şirketten ayrılmadan önce böyle bir proje üzerinde çalışıldığını duyduğunu ancak hiç görme fırsatı yakalayamadığını belirtti.
 
   Watch Dogs 2 içerisinde çıkan bu tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca muhtemel yeni Ubisoft oyunu hakkındaki tahminlerinizi de paylaşmayı unutmayın.
 
   Watch Dogs 2; PlayStation 4 ile Xbox One sistemleri için 15 Kasım 2016 tarihinde çıkış yapacak.Oyunun PC sürümü ise konsol sürümlerinin aksine biraz gecikmeli olarak 29 Kasım 2016 tarihinde oyunculara sunulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Switch Toys R Us Üzerinde Listelendi, Muhtemel Fiyatı Göründü (Güncelleme) Watch Dogs 2 İnceleme Puanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CheKD

14.11.2016 17:13:35

0
Star Trek: Bridge Crew ile alakalı olabilir.

AvPLove

14.11.2016 16:56:04

0

BSC Misafiri

14.11.2016 15:03:49

0
Ubisoft bu diğer şirketler gibi aynı şeyi yapmıyor hep farklı şeyler ama yapımda sıkıntı yaşıyor bu oyun ise büyük ihtimalle VR oyunu olacaktır

Antiboy

14.11.2016 14:34:02

0
Ubisoftun kendine haz bir tarzı var eyer bu bir oyunsa %100 VR olucaktır diye düşünüyorum Hiç ubisoft yapımı gibi gelmedi çünkü
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız