Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Üç Duyurulmamış Oyunu iptal Etti!

 
 
Far Cry, Assassin’s Creed, Prince of Persia ve daha fazlasıyla tanınan Ubisoft için işler yolunda gitmiyor. 2022 yılından istediği performansı alamayan Ubisoft, bir yandan Skull & Bones'u tekrardan ertelerken diğer yandan duyurulmamış üç ayrı projeyi iptal ediyor. Finansal anlamda istediği rakama ulaşamayan Ubisoft, hedeflerinde güncellemeye gidiyor.
 
Ubisoft için 2022 yılı pek de iyi geçmedi
 
 
 
2022-23 mali hedeflerine değişiklikler getiren Ubisoft, birçok projeyi iptal ediyor ve mevcut projelerinden bazılarını erteliyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen oyunlardan istediği verimi alamayan Ubisoft, yükselen enflasyonun ve ekonomik giderlerin oyun endüstrisini bir hayli etkilediğini bildiriyor.
 
2022 yılı içerisinde piyasaya sürülen Mario + Rabbids: Sparks of Hope'un ve Just Dance 2023'ün mali açıdan düşük performans göstermesi Ubisoft'un şaşırdığı noktalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Birçok oyundan beklediğini alamadığını belirten Ubisoft CEO'su Yves Guillemo bu konu hakkında şunları söylüyor:
 
"Birçok oyundan istediğimizi alamadık. Yükselen enflasyon ve küresel ekonomik sorunlar oyun endüstrisini etkiledi. Bu sorun genel tüketici harcamalarında bir miktar daralma yaşattı. Bu doğrultuda Mario + Rabbids: Sparks of Hope gibi oyunların düşük performansı bizleri şaşırttı."
 
Nintendo Switch'e özel olarak piyasaya sürülen Mario + Rabbids: Sparks of Hope, 2022'de Bayonetta 3 ve Pokemon: Scarlet & Violet gibi büyük rakiplerle karşılaştı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
PS5 Sistem Güncellemesi DualSense Edge Desteğini Ekliyor Macera Rol Yapma Oyunu Moth Kubit Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.1.2023 09:30:28

0
Kurum kültürleri leş bi kere. Bu kafayla devam edinde ileride belgeselde izleriz batış öyküsünü.

BSC Misafiri

13.1.2023 20:48:51

0
Aynı oyunu kopyalayıp yapıştırırsan, çocukları, ergenleri sömürürsen olacağı bu. Aynı kafayla devam edin de ortada bir marka kalacak mı bakalım!

BSC Misafiri

13.1.2023 16:25:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri İlahi adalet diyoruz biz buna. Milleti fake fragmanlarla, yarım yamalak bug dolu oyunlarla dolandırırken düşünecektiniz. Beter olun. Hep söylerim sizin çapınız sadece mobil oyun üretimine yeter. AAA oyun işi size 5 beden büyük geliyor.
öyle bir anlatmışsınki sanki bunu koca sektörde birtek ubisoft yaptı.

BSC Misafiri

13.1.2023 14:50:45

+1
İlahi adalet diyoruz biz buna. Milleti fake fragmanlarla, yarım yamalak bug dolu oyunlarla dolandırırken düşünecektiniz. Beter olun. Hep söylerim sizin çapınız sadece mobil oyun üretimine yeter. AAA oyun işi size 5 beden büyük geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız