Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Rol Yapma Oyunu Moth Kubit Duyuruldu

 
 
Astrolabe Games, Helena Creative Studio tarafından geliştirilen piksel grafikli macera rol yapma oyunu Moth Kubit'i duyurdu. Oyun 2024 yılı içerisinde Steam üzerinden PC platformuna gelecek. Moth Kubit'te sıradan böcek olarak yer alacağız ve bizlere kurumsal bir iş hayatı anlatılacak. Oyun içerisinde rol yapma ve macera unsurları yer alacak.
 
Piksel grafikli çoklu sona sahip macera oyunu
 
 
 
Moth Kubit oyununda kahramanımız ile bir maceraya atılıyor ve oyuna başlamadan önce bu kurumsal iş hayatı bünyesinde terfi ediyoruz. Oyun içerisinde bizim görevimiz hem şirketi, hem de burada yer alan çalışanları yani böcekleri kurtarmaya çalışıyoruz.
 
Moth Kubit oyununda seçimler oldukça önem arz ediyor. Yaptığımız seçimler sonucunda oyunun bizlere sunduğu herhangi bir sona ulaşabiliyoruz. Oyun içerisinde seçimlerimiz ile şekillenen birden fazla son bulunuyor. Kendine has dövüş sistemini bünyesinde barındıran yapımda kendine özgü dövüş sistemi yer alıyor.
 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Moth Kubi macera rol yapma
Ubisoft Üç Duyurulmamış Oyunu iptal Etti! Epic Games Bu Hafta Üç Ücretsiz Oyun Veriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız