Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft: Prince of Persia ve Beyond Good & Evil Serileri Bitmedi


    Ubisoft'un en ünlü serilerinden birisi olan Prince of Persia'yı uzun süredir göremiyoruz. Beyond Good & Evil'ın devam oyununun yolda olduğu açıklanmasına rağmen hala bu seriden bir haber duyamıyoruz.
 
    Yine de Ubisoft bu oyunlar konusunda ümitsizliğe düşmememizi söylüyor.  Firmanın patronu Yves Guillemot'ın bu konudaki açıklaması şu şekilde:

    "Bu serilerin yapımını tamamen durduracak değiliz. Bu oyunlar üzerinde çalışacağız. Geliştirici ekiplerimiz neler yapabileceğimiz konusuna eğiliyorlar. Bence ileride görecekleriniz sizi çok memnun edecek. Yine de tam olarak istediğimiz şeyi sunmak biraz zaman alacaktır." 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
pop prince of persia ubisoft adventure pc ps3 xbox 360 action
Everybody's Gone to the Rapture için Yeni Bir Video Yayınlandı Far Cry 4'ün PS4 ve PS3'e Özel Paylaşım Sisteminin Ayrıntıları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

17.6.2014 14:41:38

0
dedıklerıne katılıyorum aynı fıkırlere sahıbız

necrospiritus

14.6.2014 14:17:21

0
üçlemeyi remake yapsınlar razıyım ne enfes olurdu.

Snobbie

14.6.2014 13:57:19

0
Yıllardır "prens" Bir "kral" olamadı...

BSC Misafiri

14.6.2014 11:23:43

0
Gelse çok çok sevinirim ama zor Ubisoft artık hep AC yapıyor. Yapsa bile WW kalitesini yakalamaz.

BSC Misafiri

14.6.2014 11:23:32

0
Gene bebek yüzlü prensle gelecekse kalsın..

Master_Evil

14.6.2014 01:46:51

0
güzel bir pop oyunu gelmeli artık çok özledik

Jack Rabbit Slims

14.6.2014 01:15:14

0
Ben cell shade olanı da Forgotten Sands'i de beğenmiştim valla, her sene AC basacaklarına biraz PoP yapsınlar.

ankara

14.6.2014 00:01:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ Ac çıktı pop bitti olayın özeti bu, geçen nesilde pop yaptılar da noldu hepsi de vasat oyunlardı, yapacaklarsa adam gibi birşey yapsınlar fifa serisine dönen ac yerine.
Ha Unutmadan eksiyi koyalım (:

laserion

13.6.2014 22:28:11

+1
quote:

Orijinalden alıntı: KaptanRita PoP'un AC gibi dinamiği yok beyler. Ha deyince AC oyunu yaparsın ama Ha deyince PoP olmuyor. Mesela üçlemeden yola çıkarsalar en son Prensin içindeki ruh çıkıyordu gidiyordu. Farahla yaşamaya devam ediyordu falan filan. Ben bir PoP hayranı olarak düşünüyorumda buna nasıl bir senaryo olur diye öyle kolay bulamıyorum. <br><br>Ubisoft'un öyle bir senaryo bulması lazım ki bize 3'lemenin tadını getirsin. Gerek senaryoyla, gerek karakterlerle, gerek düşmanlarla. Buda pek fazla kolay değil, uğraşılıcak birşey. Ayrıca sizi 3'lemeye geri döndüreceğiz diye söylese 2010'da bütün PoP hayranları 4-5 yıl beklerdik.<br><br>Adamlar 2007'de AC ön plana çıksın bunu devam ettirelim diye 2008'de çizgi film gibi bir PoP çıkardılar. Maksat bu oyun 2. plana atılacak düşüncesiydi. Çünkü AC yaparsan suikastle ilgili birçok şey yaparbilirsin. Ama PoP'un hikayesi dar. Kafa yorarak senaryo çıkarman lazım.
Merhaba Prince Of Persia dediğimizde çoğumuzun aklına Sand Of Time, Warrior Within ve The Two Thrones gelir ilk iki oyun gidişat olarak güzel bir yol izlerken üçüncü ve üçlemenin son halkası olan The Two Thrones son anda yapılan bazı değişikliklerle seriyi bitirecek bir hikaye ile bizlere sunuldu, ama gerçekler böyle değil eğer benim gibi sizde POP fanatiği iseniz E3 (2005) de gösterilen Prince Of Persia The Two Thrones'in Trailer'ını hatırlarsınız oyun içi bazı görüntüleri barındıran bu videoda Prens ve Kaileena yaşlanmamış bir şekilde gösteriliyor. ikiside yakalanıp esir ediliyor ve Kaileena yı kurtarmaya çalışan Prens Warrior Within de en son zamanda geriye gittiği için olaylara müdahale edememiş ve krallığını vezire kaptırmış oluyor yani zaten vezir zamanın kumlarının gücünü çoktan tatmış anlayacağınız Prens kumlardaki güçten etkilenip kara prens e dönüşüyor hikaye orjinalde bu isteyen olursa bahsettiğim Trailer'ın linkini atabilirim. Bu arada Warrior Within de Prensin Öldürdüğünü sandığı Shahdee ölmüyor zamanda başka bir boyuta atlıyor ve prensin peşine düşüyor bunlar benim uydurmam değil gerçekte konu bu şekilde işleyecekti oyun son anda değişikliğe uğradı zaten grafiklerden anlayabilirsiniz nasıl aceleye getirildiğini Warrior Within'in grafiklerinin The Two Thrones'den iyi olduğu bariz ortada zaten. Buda bahsettiğim Trailer linki isteyen izlesin görsün : [link=http://youtu.be/dZdla9O0WCg]Trailer[/link] Oyun içi (gameplay): [link=http://www.youtube.com/watch?v=pQ-8l8qUY5o]Oyun İçi Video[/link]

alito

13.6.2014 21:40:16

0
Pop her zaman Ubisoft'un önemli silahlarından biri olarak kalacaktır. Pop'un da sırası gelecektir, sabretmek lazım.

UzmaN345

13.6.2014 20:59:54

0
Yeni PoP bekliyoruz... Warrior within tadında...

KaptanRita

13.6.2014 19:52:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé
alıntı:

Orijinalden alıntı: KaptanRita

alıntı:

Orijinalden alıntı: Kvothé

gelirse de muhtemelen ac serilerindeki mekaniklere çok benzeyecektir. bekleyelim bakalım ubi yi.


Sen şaka yapıyorsun değil mi ? AC mekaniğine mi benzicek ? AC'nin bütün mekaniği PoP'tan alındı ne saçmalıyorsun ? Aslında AC, PoP'a benziyor PoP AC'ye değil. AC, PoP'un açık dünya halidir bu açık ve NET. Kapşon hariç AC'nin bütün giyimi PoP'tan alıntı.

PoP serisi efsane bir seri. Benim hassas olduğum bir seri. Tüm dünyada PoP'a rakip tanımayacağım bir seri. Senin böyle yazman sinirlendirdi -.- AC, PoP'un çakmasıdır.

bir yanlış anlaşılma oldu galiba kastettiğim o değildi ubi dediğiniz gibi pop tan ac ye ciddi kopya çekerek geçti . Benim demek istediğim bunun üzerine koyabilecekleri ek bir mekanik olacağını sanmıyorum anlamındaydı ama neyse.... Ben herhangi bir oyuna da çakma demedim hassaslaşmanıza gerek olduğunu da sanmıyorum.
Yok kardeş PoP'un mekaniği farklı, AC'nin mekaniği farklı. WW oynadıysan ordaki kılıç kullanma mekaniğin hiçbiri yok AC'de. Herneyse kırdıysam kusura bakma.

Kazumatr

13.6.2014 19:35:24

0
Konu assassins creed olunca her sene cikarmayi birakin utanmasalar oyunu parcalara bolup ayda bir dlc ile assassins creed cikartmayi bilirler.Iş pop a gelince tabi umursamazlar artik assassins creed icin tum kaplamalar programcilar seri urwtime gecti diger oyunlari yapmak zorluyor tabi yuklenmeyelim :)

BSC Misafiri

13.6.2014 19:19:54

-1
AC serisi batmadan Pop falan çıkmaz arkadaşlar, ben yeni pop dan ziyade isim haklarının satıldığı haberini duymak isterim. Ubisoft Prince in isim haklarını Rockstar, Square Enix gibi firmalara verse EA' a bile razıyım o seneki AC nin satışlarını geçmezse daha oyun oynamam. Ubisoft Prince falan çıkarmaz çıkarsada asla 3 leme gibi olamaz ya 2 boyutlu olur yada Forgotten Sands gibi bug dolu Free Form Fighting sistemi olmadan leş grafiklerle sunarlar.

TossA CoinTo Your Witcher

13.6.2014 19:06:05

+2
quote:

Orijinalden alıntı: KaptanRita

Sen şaka yapıyorsun değil mi ? AC mekaniğine mi benzicek ? AC'nin bütün mekaniği PoP'tan alındı ne saçmalıyorsun ? Aslında AC, PoP'a benziyor PoP AC'ye değil. AC, PoP'un açık dünya halidir bu açık ve NET. Kapşon hariç AC'nin bütün giyimi PoP'tan alıntı. PoP serisi efsane bir seri. Benim hassas olduğum bir seri. Tüm dünyada PoP'a rakip tanımayacağım bir seri. Senin böyle yazman sinirlendirdi -.- AC, PoP'un çakmasıdır.
bir yanlış anlaşılma oldu galiba kastettiğim o değildi ubi dediğiniz gibi pop tan ac ye ciddi kopya çekerek geçti . Benim demek istediğim bunun üzerine koyabilecekleri ek bir mekanik olacağını sanmıyorum anlamındaydı ama neyse.... Ben herhangi bir oyuna da çakma demedim hassaslaşmanıza gerek olduğunu da sanmıyorum.

Guest-BBC886F5C

13.6.2014 19:01:23

0
ii bir pop gelse adına yakışır kanlı canlı

KaptanRita

13.6.2014 18:13:11

-1
PoP'un AC gibi dinamiği yok beyler. Ha deyince AC oyunu yaparsın ama Ha deyince PoP olmuyor. Mesela üçlemeden yola çıkarsalar en son Prensin içindeki ruh çıkıyordu gidiyordu. Farahla yaşamaya devam ediyordu falan filan. Ben bir PoP hayranı olarak düşünüyorumda buna nasıl bir senaryo olur diye öyle kolay bulamıyorum. Ubisoft'un öyle bir senaryo bulması lazım ki bize 3'lemenin tadını getirsin. Gerek senaryoyla, gerek karakterlerle, gerek düşmanlarla. Buda pek fazla kolay değil, uğraşılıcak birşey. Ayrıca sizi 3'lemeye geri döndüreceğiz diye söylese 2010'da bütün PoP hayranları 4-5 yıl beklerdik. Adamlar 2007'de AC ön plana çıksın bunu devam ettirelim diye 2008'de çizgi film gibi bir PoP çıkardılar. Maksat bu oyun 2. plana atılacak düşüncesiydi. Çünkü AC yaparsan suikastle ilgili birçok şey yaparbilirsin. Ama PoP'un hikayesi dar. Kafa yorarak senaryo çıkarman lazım.

KaptanRita

13.6.2014 18:02:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair Şimdi seneye ubisoft çıkar bir pop patlatır üstüne de der biz bunu 5 yıldır geliştiriyorduk
Derse ben inanırım, Çünkü son PoP mayıs 2010'da çıktı. Unity'i 3 yıl çalışıp güzel bir grafik çıkardıysa PoP'ada 5 yıl vermiştir.

KaptanRita

13.6.2014 17:59:40

-3
quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé gelirse de muhtemelen ac serilerindeki mekaniklere çok benzeyecektir. bekleyelim bakalım ubi yi.
Sen şaka yapıyorsun değil mi ? AC mekaniğine mi benzicek ? AC'nin bütün mekaniği PoP'tan alındı ne saçmalıyorsun ? Aslında AC, PoP'a benziyor PoP AC'ye değil. AC, PoP'un açık dünya halidir bu açık ve NET. Kapşon hariç AC'nin bütün giyimi PoP'tan alıntı. PoP serisi efsane bir seri. Benim hassas olduğum bir seri. Tüm dünyada PoP'a rakip tanımayacağım bir seri. Senin böyle yazman sinirlendirdi -.- AC, PoP'un çakmasıdır.

dark_hell_86

13.6.2014 17:59:04

+1
Pop 3lemesini yeniden ele alıp yeni bir konu ve oynanış dinamiği üzerinden tekrar bir üçleme rahatlıkla yapılabilir. Bkz Tomb Raider. Binbir gece masalları değil mi esin kaynağı sürüyle hikaye var. Ubinin yeni pop yapmaya niyeti yok son oyunlarda hem kötü olup hem de satışları yerleri öpünce işi askıya aldı ara arada unutmadık diyip ümitlendiriyor insanları.

TossA CoinTo Your Witcher

13.6.2014 17:27:37

+1
gelirse de muhtemelen ac serilerindeki mekaniklere çok benzeyecektir. bekleyelim bakalım ubi yi.

KortX

13.6.2014 16:47:27

0
PoP serisinin adına yakışır bir oyun bekliyoruz senden ubisoft inşallah bizi hayal kırıklığına uğratmazsın.

thief garrett

13.6.2014 15:19:31

+1
Abi şurada PoP PoP diye mızmızlanmayın, yahu yeni oyun istemek en doğal hakkınız ama en azından gidin change.org gibi kampanya sitelerinde devam ettirin davanızı işin özü lütfen burada mızmızlanmayın ubisoft sizi buradan duyamaz :) sürçü lisan ettiysek affola.

defected

13.6.2014 14:41:57

0
beyond good & evil zaten seri değil ki şu sitede ne zaman düzgün haber göreceğiz arkadaş ya hep sallamasyon iş

gypaetus

13.6.2014 14:39:46

0
"Bence ileride görecekleriniz sizi çok memnun edecek." eğer 2D PoP söylentileri doğruysa ileride göreceklerimiz bizi hiç memnun etmeyecek Guillemot efendi..

Alondate

13.6.2014 14:12:33

0
Beyond good and evil çok iyiydi fakat %100 bitirmeye kalktığınızda bile oyun süresi pek uzamıyordu. Umarım gelecek oyun biraz daha uzun olur. Gerçi şu an çıkacak oyun şöyle olsun böyle olsun demek çok bencilce olursa sonuçta en başta oyunun çıkması daha önemli. Pop serisi de o klasik üçlemedeki gibi olmayacak gibi geliyor bana. En son mobile çıkan oyunu özellikle kötü yorumlar yüzünden satın almadım

BSC Misafiri

13.6.2014 14:01:17

0
PoPun veliahtı AC'dir ne zaman ki AC tahttan inerse PoP gene çıkar.

mehmedaltair

13.6.2014 13:55:57

0
Şimdi seneye ubisoft çıkar bir pop patlatır üstüne de der biz bunu 5 yıldır geliştiriyorduk

KAKÁ

13.6.2014 13:41:30

-4
Ac çıktı pop bitti olayın özeti bu, geçen nesilde pop yaptılar da noldu hepsi de vasat oyunlardı, yapacaklarsa adam gibi birşey yapsınlar fifa serisine dönen ac yerine.

Wandagor

13.6.2014 13:26:38

0
Warrior Within havasını verebileceklerse buyursun gelsin yok biz ac çakması bişey sunacaktık derlese uzak dursun

Mactavish-

13.6.2014 13:03:57

+1
3. Oyun efsaneydi ondan sonra cikanlar coptu bence.

fresheyır

13.6.2014 12:47:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely Bence bunlar hep taktik. Neden? adamlar ne kadar zamandır doğru düzgün PoP çıkarmadı e hepimiz de çıkmadığı için ağzımızın suyu aka aka PoP bekliyoruz. Şimdi çıkaracaklar harbiden satış rekoru kıracak yani.
olay öyle işlemiyor işte adamlar acyi hersene çıkarıyorlar hersenede kitle arta arta alıyorlar pop'yı unutmuşlardır çoktan ayrıca yeni nesil pop ne bilmiyorki ac de açık dünya heryere zıplıyorsun tırmanıyorsun popda açık harite değil heryere tırmanamıyorsun ee adamın 60$ var pop mu alsın acmi alsın ? hadi sen ben pop aldık geriye kalan bilmem kaç milyon adam ac alıcak

senseman62

13.6.2014 12:20:25

+1
Pop 2008 ve Pop tfs gibi olacaksa hiç uğraşmasınlar daha iyi Acden başlarını kaldırıp pop'a baktıklarımı var sanki,Pop WW gibi bir oyun çıksa mükemmel olur.

StrangerLovely

13.6.2014 12:16:34

0
Bence bunlar hep taktik. Neden? adamlar ne kadar zamandır doğru düzgün PoP çıkarmadı e hepimiz de çıkmadığı için ağzımızın suyu aka aka PoP bekliyoruz. Şimdi çıkaracaklar harbiden satış rekoru kıracak yani.

David Attenborough

13.6.2014 12:06:26

0
Assasin's Creed'den fırsat bulurlarsa çıkarırlar artık.

rcpyksl

13.6.2014 12:04:55

+3
Dayanamadım bir yorum daha yazıyorum..Sen gel abi 20 yıl önce 2 boyutlu pop oyunu yap 10 sene sonra 3 boyutlu yap 10 sene sonra 2 boyuta tekrar dön..Şaka gibi valla :D VR cihazlarıyla boyut arttıracağınıza gidip boyut azaltıyorsunuz.

rcpyksl

13.6.2014 12:02:44

0
İki boyutlu bir pop gelecek diye 3 yıl bekleyeceğiz.Şaka gibi..Artık tekrar 3 boyutlu bir pop için kaç yıl beklememiz gerek bilemiyorum..

Nicolae

13.6.2014 12:01:36

0
Yeni bir PoP gelirse satış rekorları kırar. İnsanlar senelerdir bekliyor artık buna son vermeli Ubisoft.

mementopolis

13.6.2014 11:51:59

+1
Önümüzdeki sene mutlaka duyurmalı artık çok istiyorum yeni bir pop' ..iki boyutlu olmasın mümkün ise.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prince Of Persia
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız