Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Assassin's Creed: Mirage için DLC Planlarının Olmadığını Açıkladı

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak yeni Assassin's Creed oyunu Mirage için yeni bir açıklama yapıldı. Ekip şu anda oyunun çıkışıyla beraber herhangi bir ek paketi veya genişleme içeriğini planlamadığını belirtti.
 
Mirage serinin diğer oyunlarına göre daha küçük ölçekli olacak
 
 
 
Seri üzerinde çalışan yaratıcı yönetmen Stéphane Boudon yaptığı bir açıklamada Assassin's Creed Mirage oyununun daha küçük ölçekli bir yapıda olduğunu açıkladı. Bu kapsamda Assassin's Creed Unity ve Syndicate oyunlarının ölçeğine benzer şekilde olacağını ve ek paket almayacağını belirtti.
 
En son yayınlanan Assassin's Creed oyunu Valhalla'ydı ve bu oyun 2020'de piyasaya sürüldü. Valhalla çıkışıyla beraber diğer Assassin's Creed oyunlarından daha fazla içerik aldı ve genişlemelerle beraber kapsamını arttırdı. Aynı zamanda Valhalla serinin en iddialı oyundan biri olarak karşımıza çıktı.
 
Assassin's Creed Mirage ile beraber Ubisoft seriyi biraz da köklerine döndürmeyi hedefliyor ve daha küçük ölçekli bir aksiyon macera deneyimini sunmaya hazırlanıyor. Mirage, 12 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC ve Luna için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Son yayınlanan oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming aksiyon macera Assassin’s Creed Mirage
Overwatch 2 Türkçe Dil Desteğine Kavuştu Assassin's Creed Mirage için Geliştirilen Giysi Bıçak Darbelerini Hissettiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.7.2023 18:13:43

0
Oyunun kendisi DLC lan zaten : D ahahahah.

BSC Misafiri

17.7.2023 13:54:18

0
Normalde 2 senede bir ac oyunu çıkartıyorlar. O iki sene boyunca dlc lerle destekliyorlar. Şimdi durum farklı muhtemelen 2024 de assassin's creed red çıkış yapacak. İnsanları seriden bıktırmamak için arada biraz boşluk bırakıyor olabilirler. Şimdi seri çöp, bıktık filan diyenler olabilir ama birde gerçeklik var. İnternette aratırsanız Valhalla 20 milyon oyuncu sayısına ulaştı. Serinin en çok kazanan oyunu diye haberler var. Hala peynir, ekmek gibi satıyor.

xXBerkanXxD

16.7.2023 17:54:25

0
DLC planları yok çünkü oyunun kendisi DLC olarak düşünülmüş :D

BSC Misafiri

16.7.2023 09:28:30

0
Epic Store'den ; "Lüks Sürüm'de Prince of Persia temalı bir kıyafet, kartal ve binek görünümleri, silahlar ve başka ögeler var. Basim'in hikâyesini deneyimleyin. Basim, yaman bir yankesici. 9. yüzyıl Bağdat'ının keşmekeşli sokaklarını arşınlarken kafasındaki sorulara cevap bulmaya çalışıyor ve adalet arıyor. Ölümcül bir Usta Suikastçı olun ve onun kaderini inanılmaz bir şekilde değiştirin." + "Şimdi ön satın alım yaparak The Forty Thieves (Kırk Haramiler) macerasını bonus olarak edinin."

BSC Misafiri

15.7.2023 19:10:58

+1
Ubisoft ve DLC'siz oyun.. 2000'lerin başında olsak belki inanırdım, en azından inanmış gibi yapabilirdim :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Mirage
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız