Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twtich Rakibi KICK Platformuna Erişim Engeli Getirildi

 
 
Yakın zamanda dünya çapında hızlı giriş yapan ve ülkemizde de büyük yankı uyandıran Twitch rakibi canlı yayın platformu KICK için erişim engeli getirildi. Daha önce Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından inceleme altına alınan bu platforma şimdi ise ülkemizde ne yazık ki erişim sağlanamıyor.
 
KICK'e şu anda ülkemizden giriş sağlanamıyor
 
 
 
Bildiğiniz üzere Twitch platformunun sahibi Amazon olarak karşımıza çıkıyor ancak belirtilene göre KICK uluslararası bir kumar sitesine bağlı olarak çalışıyor. Ülkemizde bir hayli eleştirilen bu durum sonrasında ve aynı zamanda Twitch aboneliklerinin zam alacağı haberinin üzerine KICK hizmetine erişim kapanmış durumda.
 
BTK, erişim engeli ile alakalı şu ana kadar herhangi bir resmi açıklamada bulunmadı. Genel olarak bakacak olursak birçok kişi bu erişim engelinin yakın bir zamanda kaldırılacağı ve tekrar masaya oturulacağı haberini bekliyor. Öte yandan her iki platform içerisinde de "casino" yayınları devam ediyor ve bu kategoriler içerisinden de bu yayınlara ulaşabiliyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
KICK
Tales of Arise Satışları 3 Milyona Ulaştı Lady Gaga, Fornite'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.2.2024 17:50:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: Fearless_tr Türk yayincilara ne teklif ettilerse adamlar varini yogunu kicke yatirdi her yerde kick reklami yapiyorlardi, daha düne kadarda bunlar kumarci vss derlerdi ilginc zamanlardayiz :)))
Ellerinde mi patladı yani?

Fearless_tr

21.2.2024 16:56:39

0
Türk yayincilara ne teklif ettilerse adamlar varini yogunu kicke yatirdi her yerde kick reklami yapiyorlardi, daha düne kadarda bunlar kumarci vss derlerdi ilginc zamanlardayiz :)))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız