Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tales of Arise Satışları 3 Milyona Ulaştı

 
 
Bandai Namco ekibi tarafından oyunculara sunulan ve Japon rol yapma deneyimini bizlere aktaran Tales of Arise yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Açıklanan bilgilere göre oyunun dünya çapındaki satışları 3 milyonu aştı. Bu başarı, oyunun 2 milyon adet sattığının açıklanmasından 21 ay sonra geldi.
 
Japon rol yapma deneyimini bizlere sunuyor 
 
 
 
Tales of Arise, karakter odaklı yapısı ile beraber karşımıza çıkıyor ve oyun içerisinde irili ufaklı düşmanların haricinde devasa düşmanlarla da karşılaşabiliyoruz. Elimizdeki yetenekleri kullanabileceğimiz ve uçup kaçabileceğimiz yapım, 9 Eylül 2021'de Japonya'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Ardından 10 Eylül 2021'de dünya çapında piyasaya sürüldü.
 
Dikkat çeken uzak doğu temasıyla ön plana çıkan oyun 20 Şubat itibarıyla PlayStation Plus (Extra ve Premium) ve Xbox Game Pass üzerinden de erişilebilir durumda. Dolayısıyla bu platformlarda herhangi bir aboneliğiniz varsa oyunu herhangi bir ek ücret ödemeden deneyimleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tales of Arise Bandai Namco PlayStation 4 Xbox One PC
Twitch Türkiye Abonelik Fiyatlarına Büyük Zam Geliyor! Twtich Rakibi KICK Platformuna Erişim Engeli Getirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tales of Arise
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız