Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Turok 2: Seeds of Evil 9 Ağustos'ta Nintendo Switch'e Geliyor

 
Geliştirici Nightdive Studios, Turok 2: Seeds of Evil remaster'ın 9 Ağustos'ta Nintendo Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

Orijinali 1998 yılında çıkış yapmış olan birinci şahıs nişancı oyunu Turok 2: Seeds of Evil'ın remaster sürümünde yeni düşmanlar, yeni haritalar, 20'den fazla yeni silah, yeni çok oyunculu mod, yeni oyun motoru, yeni grafik sistemi ve geliştirilmiş oynanış gibi birçok özellik bulunuyor.

Turok 2: Seeds of Evil remaster Mart 2017'de PC için, Mart 2018'de Xbox One için çıkmıştı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Turok 2: Seeds of Evil FPS Aksiyon OyunKlasik Dinozor
Garfield Kart: Furious Racing PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu Fortnite Dünya Kupası, 22 Milyon Kişi Tarafından Canlı Olarak İzlendi

Queen Hentai

31.7.2019 07:03:13

0
İlki neydi bu ne olsun. 60 dolardan kitlemeseler bari. Ayıptır be. İndirim yapmayan firma Nintendont. Oyun fiyatları karşısında sattım cihazı. Sadece oyuna para gitmiyor çünkü. Kırık olarak kullanmak sarmıyor Nintendont'u. Konsollardan uzaklaştım. PC kesiyor fakat ara ara özlüyorum be. Kayahan dinleyesim geldi. :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Turok 2: Seeds of Evil
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız