Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fortnite Dünya Kupası, 22 Milyon Kişi Tarafından Canlı Olarak İzlendi

 
     Geçtiğimiz hafta sonu Epic Games tarafından düzenlenen Fortnite Dünya Kupası, Çinli platformlar dahil 22.71 milyon tekil izleyici olarak eş zamanlı izlendi. Escharts sitesinin verilerine göre Fortnite Dünya Kupası, Çinli yayın platformları dahil 22.7 milyon kişi tarafından izlendi. Turnuva en çok Twitch TV ve YouTube Live platformları üzerinden izleyici sağladı.
 
     Twitch TV'de canlı olarak 1.219.974 izleyici tarafından tarafından izlenirken genel olarak maksimum izlenme sayısını tekli karşılaşmalarda 6. Round mücadelesinde; 2.334.826 tekil izleyici sayısına ulaşarak sağladı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen League of Legends Dünya Kupası'na kıyasla Epic Games'in düzenlediği Fortnite Dünya Kupası turnuvası, neredeyse aynı seviyede izlendi. Ancak Fortnite'ın iki yıllık bir çıkışının olduğu göz önünde bulundurulduğunda oyun açık ara dünyayı ele geçirmiş durumda.
 
     16 yaşındaki Kyle "Bugha" Giersdorf, Fortnite Dünya Kupası'nda bireysel yarışma birincisi oldu ve 30 milyon dolarlık rekor ödülü kazandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
Turok 2: Seeds of Evil 9 Ağustos'ta Nintendo Switch'e Geliyor Electronic Arts, 500.000 Dolar Ödül Havuzlu Apex Legends Turnuvasını Duyurdu!

pislik77

31.7.2019 14:27:39

0
16 yaşındaki Kyle "Bugha" Giersdorf, Fortnite Dünya Kupası'nda bireysel yarışma birincisi oldu ve 30 milyon dolarlık rekor ödülü kazandı. 30 milyon dolar ne la şu oyunu manyak gibi oynayıp para kazanıyor insanlar vay arkadaş ya hiç sevmem oyunu ama
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız