Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Yapımı Oyun Monochroma Kickstarter’da!


     Küçük bir çocuk ve onun kardeşinin macerasına ortak olacağımız Türk yapımı Monochroma, son dönemin en azında oyunlar açısından bir hayli popüler olan bağış sistemi Kickstarter'da yer aldı.
 
     Daha önce Steam Greenlight'ta da boy gösteren yapım Nowhere stüdyosu tarafından geliştiriliyor. IGN gibi birçok siteye de konuk olan Monochroma, 2009 yılından beri geliştirme aşamasında.
 
     Limbo tarzı grafikleri ve atmosferi ile öne çıkan yapım 1950'li andıran fantastik bir şehirde ve bir robot fabrikasının etrafında şekillenen bir hikaye örgüsüne sahip. Oyun ile ilgili konuşan Journey’nin Yapımcısı Kellee Santiago “Monochroma’nın karanlıklarında ve yağmurlarından kendimi kaybetmek için sabırsızlanıyorum!” derken Papo & Yo Kreatif Direktörü Vander Caballero ise “Batı’nın en iyi bağımsız oyun stüdyolarını bile zorlayacak, hayret verici bir oyun” dedi.
 
     Temmuz ayı boyunca Kickstarter'daki yerini koruyacak olan oyunun demosuna buradan ve buradan ulaşabilir, oyunun Kickstarter sayfasına ise buradan göz atabilir ve bağışta bulunabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
monochroma nowhere studios xbla indie pc türk yapımcı
Steam Yaz İndirimleri Yarın Başlıyor Nintendo: "İşten Çıkarmalar Çözüm Olamaz"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.7.2013 17:54:47

-1
öncelikle bir oyunu eleştiren birinin illa oyun üretmesi gerekmez ergen olduğunuzdan bazı şeyleri idrak etmeyebilirsiniz türk oyun dünyasu gelişsun diye çalıntı oyuna para harcayacak kadar şahsen ben aptal değilim. çalıntı oyun google chroma pardon monochroma dönecek olursakta her şeyin grafik ya da animasyon olmadığını indie oyunlar (ör. faster than light, hotline miami) fazlasıyla kanıtladı böyle çalıntı oyunlarla türk oyun dünyası filan gelişmez minecraft, terraria ve don't starve bu üç oyun birbirine ne kadar benzesede her birinin kendine has tarafları var ve şu an alfa sürümü çıkmış olan cube world isimli oyunda büyük ihtimal minecrafttan etkilenmiş ama çalıntı bir fikir olduğunu kimse söyleyemez.

BSC Misafiri

11.7.2013 04:12:57

0
Ya beyler amacım terbiyesizlik yapmak değil. Ama gerçekten şu oyun içi animasyonlar bi 2013 oyununa yakışıyor mu biri bana bunu anlatsın yaa... Şu hareketlerin 3. sınıflığını gördükçe benim içim içime sığmıyo. Kovsunlar yollasınlar oyundan uzak tutsunlar kimse bunun animasyonlarını yapanı, yerine eminim adam gibi birini bulurlar. Vallaha istemiyorum bu oyun böyle kalas gibi oyun içi hareketlerle çıksın...

testingerror

10.7.2013 22:28:16

+2
Özgün bişeyler yapın diyen,astrofizik uzmanı,arkadaş.Bugüne kadar ne yaptın?Hazıra konmamızda üzerimize yoktur,bi halt üretmeyiz.Sonrada üretenede,saçmasapan eleştiriler yaparız.Destek olmuyorsanız köstekte olmayın.Adamlar bişeyler ortaya çıkarmış,tebrik etmek lazım.Fikirler alıntı kopya olabilir fakat teknoloji böyle gelişiyor zaten.İlk FPS oyunu çıktıktan sonra,diğer firmaların FPS lerine çalıntı diyor musunuz.Çoğu birbirine benziyor,her anlamda benziyor.Bioshock gibi gökyüzüne şehir kurmuyor çoğu firma.Oyun güzele benziyor,artislik yapan arkadaşlarıda sahneye bekleriz.Portal gibi devrim yaratan bi puzzle oyunu yapın,topluca öpelim sizleri.Yapamazsınızda topluca öpecez.Hodri meydan

BSC Misafiri

10.7.2013 21:18:58

-1
yeter YA HER ŞEYİ ÇALIYORUZ DİZİYİDE ONUDA BUNUDA BÖYLE OYUN YAPACAKSAK YAPMAYALIM ARKADAŞLAR YA! VALLAHİ DİYECEKLER BAZILARI EE NE YAPALIM ANCA BÖYLE OLUYOR BÖYLE OLACAKSA BAŞTA DİYER SORUNLARIMIZI HALLEDELİM ÖYLE BUNA GEÇELİM...

Recharged

10.7.2013 17:52:12

0
İzlediğim game play tatmin edici geldi.Umarım beklediği ilgiyi görür ve ekip yeni oyunlar üzerinde çok daha hevesli çalışır.

BSC Misafiri

10.7.2013 17:19:34

0
Sahsen haberini aldim kontroller degisicekmis bu yuzden mac ve linux demosu su an yayinlanmamis.

BSC Misafiri

10.7.2013 16:53:33

0
demoyu denedim. atmosfer iyi güzel fakat kontroller problemliydi. umarım full sürümde düzelir.

omelette

10.7.2013 14:36:08

0
Yine ergenlerin diline düşmüş bir Türk oyunu. Oyun yapımcılarının yorumlara baktım da merak saldı bağış yapabilirim Ve Türkçe bilgi almak için http://www.monochromagame.com/Monochroma/kickstarterTR.html

BSC Misafiri

10.7.2013 14:30:38

-1
Limbo çakması.Bir kerede özgün bir oyun yapın ya

Executor06

10.7.2013 14:20:40

0
Türk yapımı da kim bu türkler ? haklarında hiçbir bilgi verilmemesi garip geldi

BSC Misafiri

10.7.2013 13:35:21

0
IGN 'i bilmem ama kickstarter sayfasinda böyle bir sorun yok. Hem kandirmis falan bunlar yanlis söylemler. Kendi yaptigimiz oyunlari bir kerede koruyalim. Hergun bizden birileri cikip cryisis moturunun hazir modelleriyle fps oyun yaptik, yapiyoruz diye dolasiyor onlara agizinizin suyu akiyor. Bazilari oturup gercekten oyun yapiyor. denmeyen kalmiyor. Ayariniz yok.

BSC Misafiri

10.7.2013 12:48:30

-1
İGN oyunu incelemiş ama oyunun yapımcıları türk değil çek olarak tanıtmış.Yazıklar olsun.

BSC Misafiri

10.7.2013 12:48:24

0
Kickstarter'a sadece amerikan vatandaşları katılabiliyordu. Yapımcı ekip bir amerikan bulup bizim yerimize başvur deyip insanları kandırmış belli ki.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monochroma
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız