Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstore Dükkan Sizin Uygulamasının İlk Meyvesi “Monochorma” Oldu

    TTNET’in dijital girişimcilere ve oyun sektörünün gelişimine destek vermek için, dijital oyun platformu Playstore üzerinde hayata geçirdiği “Dükkan Sizin” uygulaması ilk meyvesini verdi. Türk oyun yapımcısı Nowhere Studios tarafından hazırlanan “Monochroma” adlı oyun, “Dükkan Sizin” uygulaması kapsamında, Playstore’dan platform ve tanıtım desteği alarak geniş kitlelerle buluşacak.
 
    Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET, girişimcilere verdiği desteklere farklı platformlarda yaptığı çalışmalarla devam ediyor. TTNET, girişimcilik ekosisteminin önemli bir parçası olan yerli dijital oyun yapımcılarına “Dükkan Sizin” uygulamasıyla destek verirken, bu alanda oyun sektörünü geliştirecek ilk önemli adımları da atmaya başladı.
 
    “Dükkan Sizin” uygulaması ile Türkiye’de oyun yapmak isteyen tüm yerel oyun yapımcılarına Playstore’un kapılarını açan TTNET, Türk oyun yapımcısı Nowhere Studios tarafından hazırlanan ve yerli oyun içeriğinin gelişiminde önemli bir aşama olarak gösterilen “Monochroma” adlı oyunu, oyunseverlerle buluşturdu.

    Playstore’da oyunseverlerin beğenisine sunulan “Monochroma” oyunu, hem görsel yapısı hem de etkileyici hikâye kurgusu ile dikkat çekiyor.

    “Monochroma” , kahramanların oyun içerisinde ilerlemek için öncelikle bulmacaları çözmesini gerektiren puzzle platform türünde bir oyun olarak oyun severlerle buluşuyor. “Monochroma” oyunu, çocuk olmak, kardeş sahibi olmak, büyümek temaları üzerine kurulan hikâyesini, söz veya yazıya ihtiyaç duymadan, oyunculara etkileyici bir şekilde yaşatıyor. Oyunseverler Playstore’a özel olarak ilk 2 hafta boyunca bu güzel oyuna 39,99 TL yerine 35,99 TL’ye sahip olabilecekler.

   “Monochroma” oyunu hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:
 
 
BASIN BÜLTENİ
 

Bu haberin bağlantısı
URL
monochroma nowhere studios xbla indie pc türk yapımcı steam
Battlefield: Hardline'dan İlk Bilgiler Plants vs Zombies: Garden Warfare'ın PS3 ve PS4 Sürümü Yakında Duyurulabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alito

28.5.2014 21:35:11

0
GreenLight çakması bir işe girişiyor ve ilk işi milleti 'öpmek' oluyor. Umarım batarsın TTNET.

BSC Misafiri

28.5.2014 17:13:21

0
kar için yapıldığı fiyatından da belli oluyor zaten bakın steam greenlight'e 10 dolar civarlarında bu tür oyunlar en fazla.. çıkar için yapılmıyor , eğlence için yapılıyor

redspawn

28.5.2014 13:10:04

0
Destek çikmalari taktire değer ama indirim yapmiş gibi gözükmek sacmalik. İndirim göremedim cunku

Hana-MicHi__

28.5.2014 11:44:43

0
Woowww indirime bak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monochroma
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız