Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Geliştiricilerden Yeni Bir Oyun "Save the Comet"


     Türk geliştiriciler bugün yeni bir oyunla karşımıza çıkıyorlar. Save the Comet adlı mobil oyun Google Play'de ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor. Ayrıca oyun içi objeler satın alma şansımız da var.

     Save the Comet yerçekimi tabanlı fizik kurallarını kullanan bir aksiyon oyunu. Oyunda diğer oyunlardan farklı olarak ana karakter olan Komet'i kontrol edemiyoruz. Bunun yerine etraftaki gezegenleri hareket ettirerek, yerçekimlerinden faydalanıyor ve Komet'in yönünü değiştirerek yönlendiriyoruz. Bunun dışında, meteorlar, asteroidler ve hypernova gibi farklı aksiyonlarla kurtulmamız gereken engellerde işimizi zorlaştırmak için herşeyi yapıyorlar.
 
   Save the Comet'in Google Play sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Save the Comet MogaMecha Game Studio Türk Oyunu Shooter Mobile Mobil Google Play Android
Hohokum'un Çıkış Tarihi Açıklandı Valve: "Erken Erişimdeki Oyunlar Tamamlanamayabilir"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sniper23

6.6.2014 11:49:31

0
Konu nereye gelmiş . Din ne alaka la ? Adamın biri ortaya yem atmış siz de hemen gaza gelmişsiniz.

KaptanRita

6.6.2014 03:33:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: KaptanRita

alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Allah'tan korkmak, kelime içindeki yazıyı büyük yazdırmayı gerektirmez.
Ne yazık ki toplumumuz küçük şeyleri büyütüp büyük şeyleri de küçültür.
Zina yapmasına rağmen müslümanlığı hocadan daha şiddetli savunan adamlar yetişiyor!


Savunacaklar tabi ? Ne oluyor zina yapan dinden mi çıkıyor ? "HİÇBİR GÜNAH DİNDEN ÇIKARMAZ" tabi inkar etmek hariç. Milleti yargılayacağınıza kendinize bakın. Hayatında bir kez bile Yarabbi dememiş adamsın gelmissin milletin ne yazdığını tartışıyorsun. Biraz büyü, büyü, büyü.

Hala din tartışması yapıyorsun, inanırsan kendine inanmazsan yine kendine.



Yavrum ben namaz kılmaya 8 yaşımda başladım. Duaları felan hepsinin teyzem sayesinde evde öğrendim.Bana din dersi vermeye kalkma.
Zaten sizin gibileri böyle kandırıyorlar. Allah affeder diye.
Her boku yiyin ama Allah'ı ağzınızdan eksik etmeyin sonra da cennete gideceğinize inanın.
Kafanız güzelmiş güle güle kullanın.

Habere gelirsek Türk oyun sektörüne yatırımcı çıkmadıktan sonra, sadece mobil platformdan başka iş yapamayız.
Hala daha ülkemizde programcılığın ne olduğunu ne kadar değerli olduğunu öğretecek bir zemin oluşturulamamış. Bizimkiler ancak inşaat işini yaparlar. Yaptıkları projelerin en kötülerini de nedense kendi ülkelerine yapıyorlar. İronik bir durum!


Not:Hala teknolojide veya başka bir bilimin dalında iman gücüyle gelişebileceğimize inananlar var.
Daha ülken Cern e tam üye bile değil. Oradan çıkacak teknolojilerden tamamından yararlanamıyacak.

Not: Ateist felan da değilim. Önce ne yazdığımı oku anla, beyninde idrak et ondan sonra cevap mekanızmanı harekete geçir.
Kardeş senin yaşın kadar benim Sahabeleri, bırak sahabeyi Sadece Hz. İsa'yı, Hz. Hamza'yi, Hz. Bilal'i ve 4 halifeyi dinlemişliğim var. Sen neyden bahsediyorsun ? Kur'anda geçen bütün peygamberleri, sahabeleri dinlemişliğim ; Kur'an-ı Kerim Hatimetmişliğim var. Sofraya besmeleyle oturup, şükürle kalkan Her gece dua edip yatan biri değilsin belki. Peygamberler bile cennetten emin değilken, ben hayatımda bir kez bile emin olmadım salakça konuşma. Senin kadar bende biliyorum Dinimi, senden daha çok biliyorum hatta.

BSC Misafiri

5.6.2014 21:43:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: KaptanRita
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Allah'tan korkmak, kelime içindeki yazıyı büyük yazdırmayı gerektirmez.
Ne yazık ki toplumumuz küçük şeyleri büyütüp büyük şeyleri de küçültür.
Zina yapmasına rağmen müslümanlığı hocadan daha şiddetli savunan adamlar yetişiyor!


Savunacaklar tabi ? Ne oluyor zina yapan dinden mi çıkıyor ? "HİÇBİR GÜNAH DİNDEN ÇIKARMAZ" tabi inkar etmek hariç. Milleti yargılayacağınıza kendinize bakın. Hayatında bir kez bile Yarabbi dememiş adamsın gelmissin milletin ne yazdığını tartışıyorsun. Biraz büyü, büyü, büyü.

Hala din tartışması yapıyorsun, inanırsan kendine inanmazsan yine kendine.
Yavrum ben namaz kılmaya 8 yaşımda başladım. Duaları felan hepsinin teyzem sayesinde evde öğrendim.Bana din dersi vermeye kalkma. Zaten sizin gibileri böyle kandırıyorlar. Allah affeder diye. Her boku yiyin ama Allah'ı ağzınızdan eksik etmeyin sonra da cennete gideceğinize inanın. Kafanız güzelmiş güle güle kullanın. Habere gelirsek Türk oyun sektörüne yatırımcı çıkmadıktan sonra, sadece mobil platformdan başka iş yapamayız. Hala daha ülkemizde programcılığın ne olduğunu ne kadar değerli olduğunu öğretecek bir zemin oluşturulamamış. Bizimkiler ancak inşaat işini yaparlar. Yaptıkları projelerin en kötülerini de nedense kendi ülkelerine yapıyorlar. İronik bir durum! Not:Hala teknolojide veya başka bir bilimin dalında iman gücüyle gelişebileceğimize inananlar var. Daha ülken Cern e tam üye bile değil. Oradan çıkacak teknolojilerden tamamından yararlanamıyacak. Not: Ateist felan da değilim. Önce ne yazdığımı oku anla, beyninde idrak et ondan sonra cevap mekanızmanı harekete geçir.

KaptanRita

5.6.2014 18:41:57

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Allah'tan korkmak, kelime içindeki yazıyı büyük yazdırmayı gerektirmez.
Ne yazık ki toplumumuz küçük şeyleri büyütüp büyük şeyleri de küçültür.
Zina yapmasına rağmen müslümanlığı hocadan daha şiddetli savunan adamlar yetişiyor!
Savunacaklar tabi ? Ne oluyor zina yapan dinden mi çıkıyor ? "HİÇBİR GÜNAH DİNDEN ÇIKARMAZ" tabi inkar etmek hariç. Milleti yargılayacağınıza kendinize bakın. Hayatında bir kez bile Yarabbi dememiş adamsın gelmissin milletin ne yazdığını tartışıyorsun. Biraz büyü, büyü, büyü. Hala din tartışması yapıyorsun, inanırsan kendine inanmazsan yine kendine.

KaptanRita

5.6.2014 18:35:34

0
Türklerin bu sektörde başarılı olabilmesi için Facebook, Twitter gibi sosyal ağları bırakması, Başlarında oğlum bir iş bul çalış diyen babalarının olmaması, Sabırla titizlikle oyun yapmaları, yeterli bilgiyi, eğitimi, kodlamayı yapmaları lazım. Bunlar olmadıkça Türkler ancak mobile oyun çıkarabilirler oda bedavaya. Bu oyunların modası en az 2000 yılında bitti. Biz daha yeni çıkarıyoruz, 14-15 yıl geriden geliyoruz biz. 15-20 kişi toplanınca ya bir inceleme sayfası kuruluyor yada bir oyun haberi sitesi kuruluyor. Bunun yanında maddiyatada gerek var. Ama Türk iş adamları altın, maden, oyuncak, inşaat sektörüyle uğraşıyor. Adam akıllı bir stüdyo kursalar, inşaattan daha çok para kazanırlar haberleri yok. Türkler nasıl para kazanılacağını bilmiyorlar. Ya bir öğretmenlik okuyorlar 2-3 sene atama bekliyorlar yada boş geziyorlar. Bunun yerine bir kodlama, tasarım öğrenseler bak parayı nasıl kırıyorlar. Ha birde böyle oyunların sitelerini kuranlar var Mesela ; AC türkiye sitesi gibi. Milletin oyunlarının reklamını haberlerini resimlerini paylaşacağına kodlama öğren kodlama. Ama yok milletin maşalığını yapıyorlar. (BSC ve bunun gibi sitelerden bahsetmiyorum) Fan sitesi açanlardan bahsediyorum. Mesela İnstagram kurucuları 2 kişi. 2 kişi koca bir siteyi kodluyor, tasarlıyor, geliştiriyor. Onlardan başka çalışan yok. Bizde bunun gibi yok. Oyun dünyasında Türkler en az 15-20 sene geriden geliyor. Bu düzeni değiştirmemiz lazım.

BSC Misafiri

5.6.2014 18:21:45

0
Allah'tan korkmak, kelime içindeki yazıyı büyük yazdırmayı gerektirmez. Ne yazık ki toplumumuz küçük şeyleri büyütüp büyük şeyleri de küçültür. Zina yapmasına rağmen müslümanlığı hocadan daha şiddetli savunan adamlar yetişiyor!

cemecem21

5.6.2014 17:56:08

0
Uzun süredir takip ettiğim bir oyun. İlgi uyandıran bir tarzı var. Umarım başarılı olur.

bkaakco

5.6.2014 17:51:18

0
Videoda güzel duruyor, denemek lazım.

ronaldinho62

5.6.2014 14:18:09

+2
quote:

Orijinalden alıntı: lie_coffin allahı büyük yazdınız cennetti kazandınız aferin
Hayırdır büyük yazmam sana battımı ?

aceloq

5.6.2014 14:17:37

0
Bir oyun geliştiricisi olaraktan , bu oyunu yapanları da destekliyorum , gayet güzel bir oyun olmuş :)

Guest-BBC886F5C

5.6.2014 13:30:58

0
oyunu beğendim

OldGamers86

5.6.2014 13:23:30

0
Fena durmuyor.

BSC Misafiri

5.6.2014 13:01:58

0
farklı duruyo cidden, konsepti iyi ayarlarlarsa güzel bi oyun çıkar bence

lie_coffin

5.6.2014 12:56:09

+1
allahı büyük yazdınız cennetti kazandınız aferin

ronaldinho62

5.6.2014 12:10:01

+3
Şu sıralar Türk oyun sektörünün maşALLAHı var. İnşALLAH Türk yapımı daha nice oyunlar görürüz.

SHamuL

5.6.2014 11:56:43

+2
Her "türk yapımcılar" yazısını okuduğumda ayrı heyecanlanıyorum, inşallah türk yapımcılar tarafından geliştiren oyunların sıradan hale geldiği günler görürüz. Acaba BSC'nin böyle bağımsız yapımcıları toplayarak bir oyun yapmadı ve DonanımHaber'i bir oyun firması olarak görmemiz çok mu ütopik bir fikir olurdu? Olur muydu bilmem ama ne zaman türk geliştiricilerden oyun haberi görsem aklımdan bu geçer ister istemez.

blackdown

5.6.2014 11:48:23

+2
Son zamanlarda Türk Yapımcılar Faaliyet Göstermeye Başladı ve bu beni çok mutlu etti.Keşke arkalarını sağlama atabilecek bir destekçi olsada daha çok ve daha kaliteli oyunlar çıkarabilseler ben inanıyorum ki Türk oyun sektörü gelişecek inşALLAH Türk Yapımcılar Çoğalacak Şu an Sadece Destek'e ihtiyaçları Var

einhander

5.6.2014 11:43:01

0
ben begendım
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Save the Comet
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız