Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve: "Erken Erişimdeki Oyunlar Tamamlanamayabilir"


    Bildiğiniz gibi Steam'de bazı oyunlar erken erişime çıkıyor ve oyuncular hem merak ettikleri oyunları deneyebiliyorlar, hem de oyunun gelişim sürecine dahil olma (geri bildirimlerle) şansı yakalıyorlar.
 
    Tabi erken erişimdeki oyunlar tam olarak hazır değiller. Bu oyunlarda çok sayıda eksiklik bulunabiliyor. Hatta bazı oyunlar tamamlanamayabilir. Valve soru-yanıt kısmında yaptığı açıklamada  şu sözlere yer verildi:
 
    "Bazı geliştiricilerin erken erişimdeki oyunları tamamlayamayacağı unutmamalısınız. Yani erken erişimdeki oyunları sadece şu anki halleri sizi heyecanlandırıyorsa satın almalısınız"
 
    Erken erişimdeki bazı oyunlar gerçekten de oldukça iyi bir durumdalar, ama bazı oyunlarsa oyunculara büyük sorunları sebebiyle zorluk çıkarabiliyorlar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogamer PC
Türk Geliştiricilerden Yeni Bir Oyun "Save the Comet" Yeni Ubisoft Oyunlarında Hollywood Kalitesinde Animasyonlar için Nvidia Teknolojileri Kullanılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gopgop

5.6.2014 19:14:35

0
DayZ ekibi kısa bir süre sonra dağılacak diyebilirmiyiz ? :D

einhander

5.6.2014 17:30:21

0
erken erısım bıryandan ıyı ama bıryandan kotu sonuclarda dogurabılır :(

gursoyf

5.6.2014 15:51:23

0
benim açıkçası erken erişimden aldığım tek oyun şu anda assetto corsa. ondan da tam olarak memnun değilim. uzun zamandır bir ilerleme yok. açıkçası pek ümitli değilim. bir de şu anda çok beğendiğim grim dawn var. ama işte haberdeki sebepten dolayı almaya çekiniyorum. umarım bu erken erişim olayı korktuğumuz kadar yoktur ve oyunların son hali bizi şaşırtmaya yeter.

FOX-BytkN

5.6.2014 14:15:39

+2
Yani Dayz gibi hevesle alıpta sonradan oyundaki bug ve hacklerden dolayı oyundan soğumamak lazım ne kadar delicesine sizi heyecanlandırıyorsada bunları göz önüne almak lazım

OldGamers86

5.6.2014 13:17:45

+2
Dikkatli olmak lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız