Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Troy Baker ve Emily O'Brien Death Stranding'e Katıldı

 
   Death Stranding'in oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı.
 
   Emily O'Brien resmi Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ve açıklama ile kendisinin ve Troy Baker'ın oyunda yer alacağını doğruladı. (Güncelleme: Fotoğraf kaldırılmış.) 
 
   “Honored to be working alongside these two fine lads on @hideo_kojima ‘s new project Death Stranding. I’m a lucky gal.”
 
   Emily O'Brien'ın seslendirme sanatçısı olarak görev aldığı bazı oyunlar: Days Gone, Dishonored: Death of the Outsider, Batman: The Enemy Within, Guardians of the Galaxy: The Telltale Series, Middle-Earth: Shadow of Mordor.

   Troy Baker ise zaten video oyun sektörünün en çok tanınan hareket yakalama ve seslendirme sanatçılarından birisi. The Last of Us (Joel), BioShock Infinite (Booker DeWitt) ve Uncharted (Samuel Drake) aldığı rollerden sadece birkaçı.
 
   Death Stranding'in oyuncu kadrosuna ayrıca Guillermo del Toro, Norman Reedus ve Mads Mikkelsen gibi önemli isimler yer alıyor.
 
   Death Stranding halihazırda PS4 için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil. Hideo Kojima Dengeki PlayStation'ın bir sayısında "2018'de herkesi çok şaşırtacak bir duyuru yapmayı planlıyoruz." demişti. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PCGamesN Hideo Kojima PlayStation 4 Sony Death Stranding
Dragon Ball FighterZ'nin İlk DLC Karakterleri Bardock ve Broly Olacak Hokuto ga Gotoku Demosu Japonya PlayStation Store'da Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Himurajutsu

22.2.2018 23:44:52

+1
Joel rip beyler sorry.

SOLID SNAKE

22.2.2018 23:44:00

0
Troy Baker'in The Last of Us Part II çıkmadan Death Stranding e katılması direk olarak şu soruları getiriyor akla. Ya Troy Baker last of us 2 çekimlerini tamamladı bitti, Yada Erkenden öleceği için rolü az dı, Çekimlerini tamamlayıp Death stranding'e geçti. Umarım Erken Ölüp rolü az olmaz, Aksine Çekimler tamamlanmıştır ve Last of Us 2 nin de çıkışı yaklaşmış olur. Ama bu geçişi yapmışsa bu iki nedenden biri oluyordur. Yada iki firma ile de çalışıyordur aynı anda.

BSC Misafiri

22.2.2018 22:00:34

0
TLOUP2'nin çıkmasına bu kadar uzun süre varken kadrodan ayrılıp buraya geçiyorsa eğer Joel RIP bence. Fotoğrafın kaldırılma sebebi de insanlar Joel'in öldüğü tarzında teoriler atıp ortalığı karıştırmasın diye olabilir bilmiyorum. Bu da benim teorim..

Thejoker58906

22.2.2018 18:39:52

+1
oyunun kadrosu efsane oyunda efsane duruyor ama hala ne halt oldugunu anlamadım 3 video dur

Hoid

22.2.2018 18:29:38

0
Oyun içi video bekliyorum halen kadro olağan üstü ona diyecek bir şeyim yok , oyun nasıl neye benziyor onu merak ediyorum .

powersmachine54

22.2.2018 17:11:01

+1
Oyunun kadrosu zaten mükemmeldi.Artık kadro daha iyi oldu. Troy baker,Emily O'Brien kadroda olması sevindirici haber,bu oyun öylşe bir oyun olacaksa ki! Hideo kojima reis tüm oyun dünyasını yerinden oynatacak kadar devrimsel,yenilikçi exclusive oyunumuzu aşırı merakla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death Stranding
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız