Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tropico 6, Surviving the Aftermath ve Griftlands Switch'e Geliyor

Şehir kurma ve diktatör simülatörü Tropico 6, kıyamet sonrası hayatta kalma koloni kurma oyunu Surviving the Aftermath ve deste kurma roguelite oyunu Griftlands Switch'e geliyor.
 
Çıkış tarihleri:
 
Tropico 6: 6 Kasım
Surviving the Aftermath: 2021 ilkbaharı
Griftlands: 2021 yazı
 

Tropico 6
 
 
Siyasi kargaşa ve sosyal huzursuzluk zamanlarında insanlar, öngörülen ve ustalıkla ülkelerinin kaderini yönlendirecek vizyon sahibi liderler arıyor. Tropico adasında korkulan bir diktatör veya barışsever bir devlet adamı olarak kendinizi bir kez daha kanıtlayın ve ulusunuzun kaderini dört farklı dönem boyunca şekillendirin. Uluslararası sahnede yeni zorluklarla yüzleşin ve çalışanlarınızın ihtiyaçlarını daima göz önünde bulundurun.

Seride ilk defa, geniş adaları yönetin, adalarınızı birbirine bağlamak için köprüler kurun ve yeni ulaşım ve altyapı araçlarını kullanın. Özgürlük Anıtı ve Eyfel Kulesi de dahil olmak üzere dünyanın harikalarını çalmak için ajanlarınızı (Tropican) baskınlara gönderin. Sarayınızı istediğiniz gibi özelleştirin ve deneklerinizin iyiliğini kazanmak için balkonunuzdan seçim konuşmaları yapın.
 
- Seride ilk defa büyük takım adalarda oynayın. Birden fazla adayı aynı anda yönetin ve yeni çeşitli zorluklara uyum sağlayın.
- Koleksiyonlarınıza katmak için ajanlarınızı dünya mucizelerini ve anıtlarını çalmak için yabancı ülkelere baskınlara gönderin.
- Köprüler, tüneller inşa edin ve vatandaşlarınızı ve turistlerinizi taksilerde, otobüslerde ve teleferiklerde taşıyın. Tropico 6, tamamen yeni ulaşım ve altyapı olanakları sunuyor.
- Sarayınızın görünüşünü istediğiniz gibi kişiselleştirin ve çeşitli ekstralar arasından seçim yapın.
- Tropico 6, dünyanın en büyük diktatörü olmanın politik yönlerine odaklanan gözden geçirilmiş bir araştırma sistemine sahiptir.
- Seçim konuşmaları geri döndü! İnsanlara hitap edin ve tutamayacağınız sözler verin.
- Tropico 6, 4 oyuncuya kadar çok oyunculu özelliklere sahiptir.
 
 
Surviving the Aftermath
 
 
 
Kıyamet sonrası bir gelecekte hayatta kal ve zenginleş; kaynaklar kıt ama fırsatlar seni çağırıyor. Felaketlere göğüs gerecek en üstün koloniyi kur, koloni sakinlerini koru ve harap olmuş bir dünyaya yeniden uygarlık getir.

Koloni sınırlarının dışına çıkıp çorak diyarları keşfederek kaynak topla, rakip kolonilerle görüş ve haydutları püskürt. 
 
İnsanın Evi Gibisi Yok
Dünyanın sonunu getiren bir olayın ardından hayatta kalanlarla bir koloni kur ve bu koloniyi yönet. Her biri bambaşka 61'den fazla bina inşa et, kaynak toplama ve tarımdan keşif ve güvenliğe kadar her faaliyeti yürüt. 
 
Surviving Earth
Kaynaklar, yabani hayvanlar, rakip topluluklar ve daha birçok şeyle dopdolu bir içeriğe sahip altı farklı biyomdan oluşan ve oyun oynama biçimine göre hayat bulan devasa bir dünyayı keşfet. Her ortam, koloninin hayatta kalma mücadelesini etkileyen farklı koşullara sahip. Uyanık ol: Doğal felaketler, tehlikeli hayvanlar ve haydutlar, hayatta kalmayı başaran topluluğun için büyük birer sınav olacak. 
 
Bana Hayatta Kalma Uzmanı Derler
Koloninin kaynaklarını ve üretimini yönetmek için her biri özel becerilere ve amaçlara sahip 80'den fazla eşsiz Uzman görevlendir. Onları bilimsel görevlere ve malzeme arama seferlerine çıkmaları ve haydutlarla savaşmaları için Geçidin ötesine gönder.
 
Hiç Beklenmedik Şeylere Hazır Ol
Kıyamet sonrasında yaşanan hayat, seni ahlaki seçimler yapmak zorunda bırakacak. Koloninde yaşanan her şeyi kontrol edemeyebilirsin ama yeni uygarlığının karakterini şekillendiren şey, farklı şartlara ve acil durumlara verdiğin tepkiler olacak. 
 
İtibarını Koru
Verdiğin her karar, koloninin hayatta kalma mücadelesi üzerinde korkunç sonuçlar doğurabilir. Diğer toplulukların gözündeki itibarın, ticaret yapabilme becerini, hatta topluluk liderleriyle olan ilişkilerini dahi etkileyebilecek. Kendilerine ait düşünce yapısına sahip koloni sakinleri, yaptığın seçimlere göre tepki verecekler. 
 
Geçidi Savun
Geçitlerini güçlendir ve kolonini azgın hayvanlardan ve ölüm saçan haydutlardan koru. Geçidi aşabilen düşmanlar kolonini istila edip önlerine çıkan her yeri kasıp kavurur. Uzmanlarına liderlik et ve istilacıları püskürt. 
 
 
Griftlands
 
 
Yumruklarının veya sözlerinin gücüyle zorlukların üstesinden gel. Hayatta kalmak istiyorsan kartlarını seçmen ve doğru şekilde oynaman gerekiyor. Aynı anda birbirinin zayıf noktalarını dengeleyen iki deste kur.

Griftlands'in çeşitli hikâyelerindeki her denemende bir şeyler öğren. Her oynadığında farklı düşman, görev ve etkinlik kombinasyonlarıyla karşılaş. Geleceğin, hem seçimlerin hem de kaderin tarafından belirlenir.
 
Yıkılmış Bir Bilim Kurgu Dünyasını Keşfet
Acımasız bir yer olan Havaria dünyasının bir o kadar da acımasız sakinleri var. Seni öldürmek isteyen insanlarla dolu, yemyeşil ve elle çizilmiş yerleri keşfet.

Zorlu Bölüm Sonu Canavarlarıyla Savaş
Eşsiz mekaniklere ve saldırılara sahip güçlü düşmanlarına karşı savaş destelerini test et.

Bir Takım Kur veya Satın Al!
Hedeflerine ulaşmak için paralı askerler tut, evcil hayvanlar bul veya arkadaşlarını çağır.

Yüzlerce Kartın Ustası Ol
Her karakterin seçebileceği eşsiz müzakere ve savaş desteleri bulunuyor. Yenilen düşmanlardan veya ödül olarak güçlü öge kartları elde et.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Haftalık Oyun Önerisi 30: GONNER 2 Furi Geliştiricisinin Yeni Oyun Haven'ın Çıkış Tarihi Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız