Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Rome II İçin Yeni Bir Güncelleme Yolda Olabilir

 
     2013'ün Eylül ayında çıkış yapan Total War: Rome II için anlaşılan yeni bir DLC planı var.
 
     İlk olarak çıkışından bir yıl sonra Empereror Edition ve birkaç ay sonrasında da Wrath of Sparta paketi alan oyun aradan geçen 3 yıla yakın bir süreden sonra yeni bir DLC alacak gibi görünüyor. Total War resmi YouTube sayfasından yayınlanan 8 saniyelik videoda sadece oyunun logosunu görüyoruz. Ancak yapımcı ekipten yapılan açıklamaya göre yeni bir genişleme paketi üzerinde çalışılıyor. Şimdiye kadar ki en kapsamlı hikaye güncellemesi olacağı söylenen çalışma ekip adına da bir ilk. Zira daha önce çıkışı üzerinden bu kadar zaman geçen hiçbir oyunları için çalışma yapmamışlar. Tabi bu durumda oyunun popülaritesi de büyük rol oynuyor. Steam verilerine göre 7000'e yakın oyuncu günlük olarak Total War: Rome II oynuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Total War: Rome II Creative Assembly Sega RTS Strateji
League of Legends Oyuncuları İçin Eğlencenin Sınırları Ortadan Kalkıyor Elgato 4K 60 FPS Kayıt Yapan Yeni Kartını Çıkarıyor

TheStarBox

8.11.2017 10:03:29

0
Rome 2 yi çok beğenmiştim ama Attilla nin çıkacağını duyunca onu on sipariş geçmiştim. Keşke Rome 2 alsaymışım, Attila sanki Rome 2 nin ek paleti gibi hissettiriyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Rome II
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız