Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Rome II - Empire Divided Çıktı

 
   SEGA ve geliştirici Creative Assembly Total War: Rome II'nin yeni indirilebilir içeriği Empire Divided'ı bugün, 30 Kasım, itibariyle çıkardı.

   Empire Divided şu anda Steam'de 44,00 TL fiyat ile satışta. Empire Divided'ı oynayabilmek için Total War: Rome II - Emperor Edition'a da sahip olmanız gerekiyor ve onun fiyatı da 4 Aralık tarihine kadar %66 indirimli olarak 30,26 TL.
 
   Ek olarak Creative Assembly halihazırda oyuna sahip olanlara ‘Wrath of Sparta’, ‘Black Sea Colonies’ veya ‘Nomadic Tribes indirilebilir içeriklerinden birini ücretsiz olarak sunuyor. Total War Access üzerinden giriş yaparak alabilirsiniz.
 
   Empire Divided Tanıtım Yazısı:

- Total War: ROME II için büyük çaplı bir Sefer Paketi
- Oyuncular kendilerini Roma için kritik bir dönüm noktası olan üçüncü yüzyıl krizinin ortasında buluyor
- Beş kültür grubu içinde on farklı ulustan biri olarak oynayın
- İnce ayrıntılarla hazırlanmış zafer koşulları olan Yeni Kahraman Uluslar, meşhur liderler ve özenle işlenmiş hadise zincirleri
-  Döneme özgü yeni hadiseler, ikilemler ve görevler
- Yeni Sefer özellikleri: Salgınlar, Tarikatlar ve Haydutluk
- Baştan yapılandırılmış teknolojiler ile yeni ve özgün binalar

   Yıl MS 270. Birbiri ardına güç için çekişen beceriksiz imparatorlar ve gaspçılardan sonra Roma İmparatorluğu ekonomik olarak çökmenin eşiğine gelmişti. Bu Roma’nın girdiği en vahim krizdi. 
 
   Roma’nın istikrarsızlığından çıkar sağlamaya istekli barbar kabileleri, medeniyetin zenginliklerini talan etmek için sınırlarda bir fırtına gibi toplanıyordu.

   Doğuda, Sasaniler nihayetinde Roma topraklarına taarruza geçerek doruğuna ulaşan büyük bir sefere koyuluyordu. Onları ancak Palmira’nın önderlik ettiği sağlam bir savunma geride tutuyordu. Kraliçe Zenobia direniyor, ancak daha ne kadar dayanabilir?

   Bir zamanların görkemli lejyonları şimdi güçten düşmüş halde ve zorlanarak savunmaya çekilmekte; zaman Roma’nın aleyhine işliyor. Ancak yine de umut var. Aurelian Roma’nın dizginlerini eline almaya hazır, yüzleşeceği zorluklar adeta dize gelmez görünse bile...

   Bölünmüş İmparatorluk’u birleştirecek ve Roma’ya eski görkemini tekrar kazandıracak mısınız? Yoksa Roma’nın nihaî çöküşüne giden yolda aracı mı olacaksınız?
 
   Empire Divided hakkındaki tüm detaylara Steam sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Total War: Rome II Creative Assembly Sega RTS Strateji
League of Legends Şampiyonluk Ligi Takımlarının Son Durumları The Bureau: XCOM Declassified Humble Store'da Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Rome II
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız