Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Torchlight 2'nin Irkları

Önümüzdeki hafta yeni bilgiler yayınlanacak
 
     E3'e kadar her hafta Torchlight 2 ile ilgili yeni bilgiler vereceğini söyleyen Runic Games sözünde duruyor. Bu hafta Torchlight 2'de bulunacak bazı ırklara yer verilmiş.
 
     Torchlight evreninde Ember ismindeki bir tür büyülü kristal bulunuyor ve akla gelebilecek herşey bu güç kaynağı ile mümkün hale gelebiliyor.
 
     Aşağıdan resimlerine ulaşabileceğiniz ırklardan ilki olan Ezrohir, yarı ölümsüz olan bir canlı. Gücünü Ember'dan alan zırhları, ruhlarına bağlı ve zırhlarını beslemek için daha fazla Ember'a ihtiyaç duyuyorlar.
 
     Sturmbeornen, yarı ayı yarı insandan oluşmuş bir ırk. Korkusuz bir general olan Grell tarafından yönetiliyorlar ve Estherian'ların son şehri olan Enclave'i işgal etmeye çalışıyorlar.
 
     Dwarf'lar, diğer oyun evrenlerinden de tanıdığımız gibi yerin altında makineler üreten kısa boylu yaratıklar. Ember'a duydukları arzu ejderhalara savaş açmalarına ve dolayısıyla da yok olma çizgisine sürüklenmelerine yol açmış.
 
     Varkolyn (İlk oyunda da bulunuyor), Dwarf'ların çöküşünden sonra gölgelerden yükselip yıkıntıları mesken edinmiş bir ırk. Komşularını istila edip yakınlarında bulunan herkese savaş açan bu ırk, bir süre sonra daha fazla büyüyemeyerek ilk ve son imparatorluğuna hükmetmiş.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Torchlight 2 Torchlight Runic Games Perfect World Entertainment RPG Irklar
Serious Sam III'e 4 Yeni Ekran Görüntüsü id Software'den Mod Yapımcılarına Müjde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

key3

12.7.2011 22:28:35

0
çıkmadı gitti yahu.

BSC Misafiri

24.4.2011 17:04:13

0
ilk oyun güzeldi ikincisi daha güzel olcağa benziyor

Jerboa

24.4.2011 14:03:39

0
yani böyle güzel oyunlar yapıyorlar da, şu ırkları biraz daha ciddi yapabilirlerdi. Normal insan ırkı olsa, böyle ne çok şişkin ne çok da zayıf :d ilk oyundaki karakterlerin tip ve özellik kısıtlaması vardı. mesela o kadın karakter de berserker sınıfında olabilirdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Torchlight 2
+ TAKİBE
AL
30 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız