Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Torchlight Yapımcısının Kurucuları Runic Games'ten Ayrıldı


    İlk oyunuyla birlikte Diablo'nun yokluğunda, ikinci oyunuyla da çıkışında vasat kalan Diablo 3'ün karşısında oldukça önemli işler yapan Torchlight serisi için üzücü bir ayrılık haberi geldi. Runic Games'in kurucu isimleri Travis Baldtree ve Erich Schaefer, firmadan ayrılacaklarını açıkladı. 
 
    Yapılan açıklamalara göre Runic Games, bundan sonra Perfect World çatısı altında aynen ilerleyip gidecek. Firmanın kurucuları Baldtree ile Schaefer ise, daha küçük ve yeni bir stüdyoda bağımsız projelere imza atacaklar. Ayrılık mesajında altı seneden beri kendilerine destek sunan Perfect World'e teşekkür eden ikili, yeni projeler için heyecan duyduklarını belirttiler. Umarız Torchlight kadar keyifli ve başarılı projelerle karşımıza çıkarlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Torchlight 2 Torchlight Runic Games Perfect World Entertainment RPG
Titanfall'da Hile Yapan Oyuncular Oyunu Oynamaya Devam Edecek Enemy Front'un Çıkış Tarihi Açıklandı, Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

28.3.2014 18:57:27

0
sonbahar yaprakları gıbı bır cok fırmadan buyuk ayrılıkları duyuyoruz ama dıkkat cekmek ıstedıgım konu ıse ayrılanların hepsının bağımsız bır fırma kurarak ozgurce oyun gelıstırmek

xLordRealx

27.3.2014 13:33:43

0
Üzüldüm, bu ayrılık umarım serinin kalitesine olumsuz etki etmez. TL2'yi hala iştahla oynuyorum ama bir TL3 haberine de hayır diyemem.

strangeworld

27.3.2014 12:26:34

0
Torchlight 3 çıkar umarım :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Torchlight 2
+ TAKİBE
AL
30 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız