Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

This Is the Police 2 Önümüzdeki Ay iOS ve Android'e Geliyor

 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Weappy Studio, This Is the Police 2'nin 12 Eylül'de iOS ve Android cihazlar için çıkış yapacağını duyurdu.

App Store üzerinde 49,99 TL fiyattan ön siparişe, Google Play üzerinde ön kayıta açıldı.
 
İlk oyunda olduğu gibi, This Is the Police 2 macera ve yönetim türlerini bir araya getiriyor ve bu sefer oyunun hem stratejik hem de taktiksel kısımlarını güçlendirecek daha fazla oynanış mekaniği ile birlikte geliyor. Sadece polislerinin ekipmanlarını yönetmek ve bireysel yeteneklerini akılda tutmak yeterli değil. Her mücadele oyuncunun taktiksel bir savaş sahnesine doğrudan katılımını gerektiriyor ve sonuçlar yaptığınız her karara bağlı oluyor. Artık astlarınız sadece bir kaynak değil; onlar kendi güçlü yanları, zayıf yönleri, korkuları ve ön yargıları olan yaşayan insanlar. Sharpwood kasabasında hayatta kalabilmek için tüm bunları hesaba katmanız gerekiyor.
 
Hikaye kısmında oyuncular birincil karakter olarak Sarah Hamilton tarafından seslendirilen Lilly Reed adlı bir şerifin rolünü üstleniyor. Astları genç bir kadından emir almaya alışkın olmayan kaba erkekler olsa da Lilly Reed düzen ve barışı korumak zorunda. Fakat Sharpwood kasabasına Warren Nash adlı bir yabancı geldiğinde her şey değişir ve Warren Nash'in kasabaya ne getireceği bilinmemektedir: kurtuluş ya da yıkım. 
 
This is the Police 2 şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Mobil versiyon fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers This Is the Police 2 THQ Nordic Weappy Studio
Microsoft'un Yeni Patenti, Akıllı Telefonları Taşınabilir Bir Xbox Yapmayı Planlıyor Beholder 2 Bu Hafta Nintendo Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
This Is the Police 2 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız