Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft'un Yeni Patenti, Akıllı Telefonları Taşınabilir Bir Xbox Yapmayı Planlıyor

 
Microsoft tarafından yakın zamanda yayımlanan bir patent, akıllı telefonları elde taşınabilir bir oyun aygıtına dönüştürmeyi planladığını gösterdi. 
 
Patent geçen hafta dosyalandı ancak yayınlanan görseler cihazın kendisi için değil, "çıkarılabilir giriş modülü"için şarj cihazını tanıtıyor.
 
Digital Trends’in belirttiği gibi, Xbox marka veya sistemine özel bir referans yok, ancak yayınlanan görsellere baktığımızda, fotoğraftaki cihaz Xbox kontrolcüsüne oldukça benziyor ve Xbox'tan alışı olduğumuz X logosunu görüyoruz. Ayrıca; dahili hoparlörler, kulaklık jakı ve kablosuz gibi özellikler içerdiğini görebiliyoruz. Çeşitli renk seçenekleriyle sunulabilir.
 
Nintendo Switch'i az da olsa andıran cihaza dair gelişmeleri ilerleyen günlerde duyabiliriz. Özellikle bu tarz bir cihaz gerçekten geliştiriliyorsa, önümüzdeki yıl E3 lansmanında yeni konsolları Project Scarlett'in yanında görebiliriz. Bahsi geçen tasarım görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer xbox telefon taşınabilir xbox patent yeni
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (13 - 18 Ağustos) This Is the Police 2 Önümüzdeki Ay iOS ve Android'e Geliyor

xenferious

12.8.2019 10:45:27

0
umarım telefon piyasasında psp gibi bir telefonla girerler güzel olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız