Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead: Final Sezonu Comic-Con Kısa Tanıtım Videosu

 
   Telltale Games, bu hafta gerçekleşecek San Diego Comic-Con 2018 etkinliği öncesi The Walking Dead: Final Sezonu için kısa bir tanıtım videosu yayınladı.

   Telltale Games, 19 Temmuz'da San Diego Comic-Con 2018'de The Walking Dead: Final Sezonu için canlı oynanış demosu yayınlayacak ve 20 Temmuz tarihinde Türkiye saati ile 18:00'da YouTube'a yüklenecek.
 

Artık öfkeli ve yetenekli bir hayatta kalan olan Clementine yolculuğunun son bölümüne ulaştı. Yıllarca yollarda hem canlı hem ölü tehlikelerle karşılaştıktan sonra terk edilmiş bir okul, Clementine ve AJ'nin sonunda bir eve sahip olma fırsatı olabilir. Fakat orayı korumak için fedakarlık yapılması gerekecek. Bu heyecanlı ve duygusal final sezonunda yapacağın seçimler, ilişkilerini etkileyecek, dünyanı şekillendirecek ve Clementine'ın hikayesinin nasıl biteceğini belirleyecek.

 
   The Walking Dead: Final Sezonu birinci bölümü 14 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için; bu yılın sonlarında Switch için çıkacak.

   Kısa tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios ps4 xbox one
The Culling 2 Satıştan Kaldırılıyor, The Culling Oynaması Ücretsiz Oluyor Call of Cthulhu Çıkış Tarihi Duyuruldu

BSC Misafiri

20.7.2018 05:08:54

0
TWD için ikinci alt dizi çıkabilir haberleri görmüştüm, hazır konu olarak bu oyunu ve bu finalden sonrasını diziye taşıyabilirler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız