Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Venture Bros. Animasyonu İptal Edildi

 
İlk bölümü 2018 yılında yayınlanan, son sezonu ise 2018 yılında yayınlanan The Venture Bros. animasyonunun iptal edildiği açıklandı.
 
Açıklamayı dizinin yaratıcısı Christopher McCulloch Twitter üzerinden yaptı. Tweet'ine göre dizi yayınlandığı kanal olan Adult Swim tarafından iptal edildi. Bahsi geçen Tweet'i aşağıda bulabilirsiniz.
 
İptal edilme kararından sonra çıkan en büyük söylenti ise dizinin 8. sezonuna HBO Max üzerinden devam etmesi. Şu an için sadece düşünülen bir durum, ancak The Venture Bros.;'u tekrar görebilmenin tek yolunun da bu olduğunu düşünülüyor.
 
The Venture Bros. son dönemin başarılı animasyonlarından biriydi. Umuyoruz bir şekilde aynı kalitesi ile tekrar ekranlara dönüş yapar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri The Venture Bros. animasyon iptal edildi
Bucky'i, The Falcon and The Winter Soldier Dizisinden Sonra Daha Çok Görebiliriz EA Play Yakında Xbox Games Pass'e Dahil Oluyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız