Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Simon Pegg ve Nick Frost'un Başrolünde Olduğu Truth Seekers Dizisi Yayınlandı

 
Simon Pegg ve Nick Frost'un yeni dizisi Truth Seekers yayınlandı. 
 
Amazon Prime Video üzerinde yayınlanan dizi 8 bölümden oluşuyor ve her bölüm yaklaşık olarak yarım saat. Dizinin yapımcılığını Stolen Picture yapıyor yani Simon Pegg ve Nick Frost'un yapım şirketi. Dizinin oyuncuları şöyle: Nick Frost, Simon Pegg, Emma D'Arcy, Samson Kayo, Malcolm McDowell ve Susan Wokoma. 
 
Dizinin tanıtım yazısı: "Nick Frost ve Simon Pegg'in rol aldığı Truth Seekers, yarı zamanlı olarak sıra dışı olayları araştıran, İngiltere'deki hayalet gözlemlerini, terk edilmiş tımarhaneleri ve keşfedilmemiş İkinci Dünya Savaşı sığınaklarını inceleyip filme almak üzere bir araya gelen bir ekibi anlatan doğaüstü bir komedi. Doğaüstü deneyimleri sıklaşınca ölümcül ve korkunç bir komployla karşı karşıya kalıyorlar."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dizi Haberleri Truth Seekers nick frost simon pegg komedi paranormal dizi konusu fragman oyuncular ne zaman yayın tarihi
The Witcher Dizisinin 2. Sezonundan Yeni Görseller Paylaşıldı Xbox Series X ve Xbox Series S Çıkış Kutlaması Canlı Yayını 10 Kasım'da

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız