Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bucky'i, The Falcon and The Winter Soldier Dizisinden Sonra Daha Çok Görebiliriz

 
The Falcon and The Winter Soldier ile Marvel'ın dizi tarafı da hayata geçmiş olacak. Bu dizi de Kaptan Amerika'nın kalkanını Sam'e, yani Falcon'a vermesinden hemen sonrasında Sam'in ve Bucky'nin gelişen hikayesine odaklanacak.
 
Bildiğiniz gibi bundan önceki Marvel yapımlarında Bucky'i çok fazla göremiyorduk. Winter Soldier filmi hariç her zaman yan karakterin de yan karakteri olmuştu. Ancak karakteri canlandıran Sebastian Stan'in dublörü John Nania, karakterin geleceği hakkında konuştu.
 
Dizi hakkında konuşamayacağını söylese de Marvel'ın ilerideki yapımlarında Bucky'i çok daha fazla görebileceğimizi söyledi. Bucky'nin dizi ile birlikte hikayesinin bitmeyeceğini de ekledi.
 
The Falcon and The Winter Soldier normale Ağustosa ayında başlayacaktı, ancak salgın sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelendi. Hala ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi The Falcon and the Winter Soldier captain america disney+ falcon winter soldier
Xbox Series X 10 Kasım'da $499 Fiyattan Çıkıyor The Venture Bros. Animasyonu İptal Edildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız