Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 5'in Oyun Haritası Sızdırıldı!

 
Electronic Arts bünyesinde geliştirilen The Sims 5 oyunundan çeşitli detaylar sızdırıldı. Kod adı Project Rene olan serinin devam oyununun tam haritası şu anda açığa çıkmış durumda. Geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde oyunun PC sürümünün detayları internete yayılmıştı.
 
The Sims 5 oynaması ücretsiz olacak
 
 
Reddit platformu üzerinde yer alan 'DzXAnt22' adındaki bir kullanıcı, The Sims 5 oyunundan çeşitli ekran görüntüleri paylaştı. Ekran görüntülerine bakacak olursak oyunun doğrudan hangi haritaya sahip olacağını görebiliriz. Merak edenler için görüntülerde yer alan kırmızı alanlar oyunun test aşamasında mevcut olan kısımları temsil ediyor.
 
The Sims 5 oyunu hakkında şu ana kadar bildiklerimizi aktaracak olursak oynaması ücretsiz bir yapıya sahip olacağını söyleyebiliriz. Tahmin edilene göre Electronic Arts ücretsiz model yapısını koruyarak ücretli ek paket sistemini oyuna dahil edecek ve para kazanma yöntemini ek paketlerden sağlayacak.
 
Öte yandan Kasım 2022 içerisinde alfa öncesi bazı görüntülerin sızdırıldığını gördük. Bu görüntüler, geliştirici ekibin The Sims 5'i resmi olarak açıklamasından bir ay sonra ortaya çıktı. Kod adı Project Rene olan bu yeni The Sims oyunu serinin köklerine bağlı kalmayı hedefliyor.
 
Sızdırılan tüm görüntülere göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming The Sims 5
Silent Hill 3'ün Lakeside Eğlence Parkı Unreal Engine 5'e Aktarıldı Bus Simulator 21 Amazon Prime Gaming Üyelerine Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız