Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 5 için Yeni Detaylar Ortaya Çıktı: Yeni Video Geldi

 
 
The Sims köklü bir simülasyon yaşam serisi olarak karşımıza çıkıyor ve serinin en son oyunu 2014 yılında çıkış yapan The Sims 4. O zamandan bu yana seri için birçok ek paket çıkarıldı ve oyunculara sunuldu. Ancak hayranlar yeni bir oyun için beklemeye koyuldu. Şimdi ise The Sims 5 için ilk video yayınlandı ve detaylar ortaya çıktı.
 
The Sims 5 geliyor
 
 
 
Ekim 2022'de Electronic Arts, The Sims 4'ün oynamanın ücretsiz olacağını duyurmuş ve bu hayranlar arasında heyecana sebep olmuştu. Ücretsiz modele geçilmesiyle beraber oyuncu sayısında artış gözlemleye EA bu sistemi sürdürecek gibi görünüyor. Zira The Sims 5'te karşımıza oynaması ücretsiz bir model ile çıkmaya hazırlanıyor.
 
The Sims 5 ile seri zirvelere oynamayı planlıyor ve bu kapsamda birtakım yenilikler ve değişiklikler geliyor. Yeni oyunda her zamankinden daha özgür bir özelleştirme sistemi yer alıyor ve aynı zamanda simslerin duyguları daha net bir şekilde karşımıza çıkıyor. Gelişmiş animasyonların ve modellemelerin karşımıza çıkacağı yeni oyun şimdilik "Project Rene" olarak adlandırılıyor.
 
The Sims 5 için bir çıkış tarihi şimdilik bulunmuyor.  
 
Yayınlanan yeni içeriği aşağıdan izleyebilirsiniz 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming The Sims 5
Beklenen Steam Yaz İndirimleri Başladı: İşte İndirimli Oyun Tavsiyeleri Konami Futbol Oyunları Serisinin 28. Yaşını Kutluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Demir1357

1.7.2023 21:28:39

0
Sims 2ne oynamıştım zamanında

Dhalsim

1.7.2023 15:38:02

0
Kız kardeşlerimizin, kız arkadaşlarımızın, yeğenlerimizin, kızlarımızın daha fazla oynadığı bir oyun. Daha doğrusu ben The Sims oynamayı onlara bırakıyorum. İlk çıktığında The Sims 2 oynamayı denedim. Çevremdekiler oynardı, ayak uydurayım dedim ama olmadı.

BSC Misafiri

1.7.2023 09:41:17

+1
SJW olayının artık nirvanası olur.. Gene kaldık Sims 3'e.

Umit_22

30.6.2023 22:06:06

+4
Cringe muhabbetinden başka hiçbir şey anlamadım videodan. Kardeşim yemişim diğer youtuberların oyun geliştiricilerin yüzünü ya da seslerini. Kısa ve öz yapın yahu şu tanıtım videolarını. Şekilden şekile giriyorlar. Sırf birileri bunlara saldırsın diye, diş teli takmış bir zenci kadını ve arkaya lgbt bayrağını koymuşlar. Maksat reklam olmak. Millet bu yüzden kavga etsin daha fazla duyulsun diye. Böyle ucuz bir reklam peşindeler. Diş telini göze sokmak için kameranın içine girecekti neredeyse kadın. Manyak manyak cringe hareketlerle bir oraya bir buraya zıplıyor. Oyundan sahneler koy, dış sesi var bitti gitti. Bu ne arkadaş siz bize ne izlettiriyorsunuz ya. Zibilyon tane adamı koymuşlar ne dedikleri anlaşılmıyor. Sanki bu kamilleri oynayacağız oyunda. Bu kadar berbat ve ucuz reklam yapanlardan bir cacık olmaz. Zaten bu oyun Sims 4 kadar olursa öpüp başınıza koyun. Sims 3 gibi bir oyun beklemiyorum zaten. Bu videoda da bunu net anladım. Beklentim sıfıra yakın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız