Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 5 Oyuncuları Ek Pakete Boğabilir!

 
 
Geçtiğimiz günlerde yeni detayların ortaya çıktığı The Sims 5 oyuncular tarafından beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Serinin bir önceki oyunu olan The Sims 4'ün piyasaya sürülmesinden bu yana neredeyse on yıl geçti ve hayranlar artık yeni bir oyun bekliyor ancak 5. oyun da önceki oyun gibi oyuncuları ek pakete boğabilir.
 
The Sims 5'in oynaması ücretsiz model ile sunulması planlanıyor
 
 
 
The Sims 4 oyunu ilk etapta karşımıza ücretli bir şekilde çıkmıştı ve daha sonra ücretsiz bir modele geçti. Bu geçişle beraber oyuncu sayısında artış gerçekleşti ancak oyundaki neredeyse tüm temel içerikler DLC olarak satılıyor ve bunları almak için de bir miktar ödeme yapmak durumunda kalıyoruz. Yaşam simülasyonu olarak karşımıza çıkacak olan The Sims 5 de onlarca paketi karşımıza çıkarabilir.
 
Project Rene olarak bilinen The Sims 5 şu anda geliştirilme aşamasında yer alıyor ve ücretli içerikleri sunmaya hazırlanıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun oynaması ücretsiz olarak karşımıza çıkmayı bekliyor ve The Sims 4 ile aynı modeli benimsemeyi hedefliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming the sims the sims 5 sims maxis simülasyon electronic arts the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts
Rise of The Ronin'den Yeni Detaylar Ortaya Çıktı: Assassin's Creed ve Ghost of Tsushima Karışımı Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız