Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 4'e Star Wars DLC'si Geliyor

 
Electronic Arts, The Sims 4 için Star Wars Journey to Batuu indirilebilir içeriğini duyurdu.

8 Eylül'de PC/Mac, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkacak.

İçeriği:
 

The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu Game Pack’te Disneyland ve Disney World’deki Galaxy's Edge’den Batuu adlı uzak gezegeni keşfederken Sim’inizin eşsiz Star Wars hikayesini yazın. Sim’iniz Direniş’e mi katılacak, serserilere mi rastlayacak, yoksa İlk Düzen’e mi destek olacak? Size kalmış! Görevleri açmak, ışın kılıcı veya droid satın almak, Rey ve Kylo Ren gibi ikonik Star Wars karakterleriyle tanışmak için Sim’inizin itibarını yükseltin.

Galaksinin Ücra Köşesini Tecrübe Edin — Sim’leriniz artık kesinlikle evlerinde değil. Milenyum Şahini’nden hareketli kantine ve eşsiz Batuu giysilerine kadar, Sim’leriniz Star Wars’un ikonik görsel ve işitsel unsurlarının içinde olacak. Sim’iniz eve dönerken seyahatlerinizden esinlenilen yeni dekorları ve tarifleri getirin, bir el sabacc oynayın veya eğlenceli ışın kılıcı eğitim seansı düzenleyin.

Kendi Star Wars Hikayenizi Yazın — Direniş, İlk Düzen ve serseriler, Batuu’yu kontrol etmek için savaşıyor, ancak Sim’lerinizin eylemleri kimin kazanacağını belirleyecek. Sim’ler mücadelelere ve özel görevlere katıldıkça gücün dengesine etki edeceksiniz. Starfighter erişimi, yeni kıyafetler ve Batuu’daki kritik görevler gibi ödülleri açın. Kim bilir? Belki Batuu’da bir hayat arkadaşı bulursunuz!

İkonik Karakterlerle Birlik Olun — Görevleri tamamladığınızda Sim’iniz itibar puanları kazanacak ve bu puanları topladıkça Batuu’daki gücün liderleriyle tanışmaya bir adım daha yaklaşacaksınız. Olasılıklar Sim’lerinizin eylemlerine göre değişecek — Direniş üssünü açığa çıkarmak isteyen Kylo Ren’i desteklemeyi mi seçeceksiniz, yoksa İlk Düzen’e karşı mücadelelerinde Rey ve Vi Moradi’ye mi katılacaksınız? Sim’iniz hangi yolu seçerse seçsin, Hondo Ohnaka ve serserileri ekstra galaktik krediye ihtiyacınız olduğunda hep yanınızda olacak.

Kendi Işın Kılıcınızı ve Droid’inizi Alın — En çok istenen Star Wars eşyası olan ışın kılıcının parçalarını bulmak için Batuu’yu keşfedin. Tamamen kişisel kılıcınızı yapmak için her parçayı toplayın. Ardından diğer Sim’leri ışın kılıcı düellolarına davet edin! Ya da Droid Deposunu ziyaret ederek maceralarınızda yardımcı olacak ve birkaç Sim’i haklayacak kendi droidinizi satın alın. Hatta droid dostunuzu evinize getirebilir ve partilerde size eşlik etmesini sağlayabilirsiniz! 


Duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts
Ratchet & Clank: Rift Apart Yedi Dakikalık Oynanış Videosu Observer: System Redux PC'ye de Geliyor, Demo Steam'de Yayınlandı

BSC Misafiri

28.8.2020 11:29:14

0
Yani var ya.. Ne yazsam haklı olarak yayımlanmayacak o yüzden susuyorum.. Aynen EA en ihtiyacımız olan DLC buydu, emin ol buydu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız