Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 4 için Snowy Escape Genişleme Paketi Duyuruldu

 
Electronic Arts, The Sims 4 için Snowy Escape genişleme paketini tanıttı.

13 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
PlayStation Store'da 280,00 TL, Xbox Store'da 278,00 TL ve Steam'de 269,00 TL'den ön siparişe açıldı. Oynamak için ana oyun gerekli. 
 
İçeriği:
 

Heyecan verici kış sporları için ekipmanlarınızı hazırlayın, doğal kaplıcalarda rahatlayın ve Japon stili evinizi tasarlayın. Yeni macera yollarını keşfedin — Mt. Komorebi dünyasında Sim'lerinize zirveye tırmanma ve diğerleriyle bağ kurma konusunda meydan okuyun. Kızakla kaymaktan kar kayağına ve kotatsu masasının etrafındaki güveçlere kadar her yaşam tarzına uygun bir şey var. 
 
Heyecanı Yakalayın — Dağlık bölgedeki aktivitelerde Sim'inizin yeteneğini ve dayanıklılığını test edin. Yokuş aşağı kaymak için kayak takımınızı alın, kar kayağınızı bağlayın veya başka bir Sim ile kızağa binin. Tırmanmayı mı tercih edersiniz? Kaya tırmanışı becerilerini geliştirerek Sim'inizin cesaret gerektiren ve bazen de tehlikeli tırmanışlarda dağın zirvesine çıkarın.

Zen'inizi Bulun — Doğal kaplıcalarda Sim'inizin kaygılarını giderin, ardından kotatsu masasındaki güveçlerle keyif yapmasını veya bambu ormanlarında ve karlı arazilerde yürürken sosyalleşmesini sağlayın. Sessiz sakin yürüyüşlerin ve huzur veren müziğin keyfini çıkararak duygularınızı kontrol edin ve içinizdeki zen'i keşfedin.

Mabedinizi Kurun — Geleneksel detayları veya Japon stili eşyaların ve dekorların modern dokunuşlarını tercih ederek shoji kapılar, pencereler, perdeler, tatami matlar ve daha fazlasını kullanıp hayatınızı tamamlayan bir ev tasarlayabilirsiniz. Başınızın üstündeki kağıt fenerlerin yumuşakça parladığı Genkan girişlerde ayakkabılarınızı çıkarın veya dışarıda kendi kayalık bahçenizi kurun.

Yaşam Tarzınızı Tanımlayın — Yaşam Tarzları ve Düşüncelerin eklenmesiyle birlikte yeni kişilik ve ilişki etkilerini açın. Yaşam Tarzları, Sim'inizin eylemlerini ve alışkanlıklarını açıkça yansıtarak davranışlarını değiştirir. Benzer şekilde ortak deneyimler, Düşünceleri etkiler ve Sim'lerin birbirleriyle olan ilişkilerinde uzun süreli etkiye sahip olarak sosyal etkileşimlerini yönlendirir.

 
Duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts
Red Dead Online'a Halloween Pass ve Yeni Oyun Modu Dead of Night Geldi Pac-Man: Mega Tunnel Battle ve Hello Engineer Google Stadia için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lamuarte

21.10.2020 17:15:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: TheMuyu sims 4 oyununun fiyatı bu %10 indirimli fiyat birde. soyguncu gerçekten bu firmalar <img src="http://store.donanimhaber.com/61/13/6b/61136baf5411fb597e0306fb82d30774.png" align="middle" border="0" alt="">
Şu sims aslında zevkli oyun ama çok eksik. Oyundan düzgün bir zevk almak için bu saçma fiyatı vermek zorunda hissediyor insan. Ea gibi bir firmanın altında olmasaydı keşke.

TheMuyu

21.10.2020 08:56:45

0
sims 4 oyununun fiyatı bu %10 indirimli fiyat birde. soyguncu gerçekten bu firmalar

matador_mirkhan

21.10.2020 08:39:14

0
Ana oyun o kadar etmiyor!

haktan24

20.10.2020 23:26:56

0
289 tl ek paket way anasını sayın seyirciler ulan ea ne paragöz adamsın millet utanır bu nasıl fiyat
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız