Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Punisher Netflix Dizisinin İkinci Sezonu Onaylandı

 
   The Punisher Netflix dizisinin ikinci sezonu resmi olarak onaylandı.

   Dizinin ikinci sezonu The Punisher resmi twitter hesabı üzerinden paylaşılan kısa bir teaser ile onaylandı, bunun dışında herhangi bir bilgi verilmedi.
 
   Frank Castle / Punisher karakterini Jon Bernthal'in canlandırdığı The Punisher Netflix dizisinin 13 bölümden oluşan ilk sezonu 17 Kasım'da yayınlandı ve oldukça da beğenildi. Dizinin IMDb puanı şu anda 57 bin civarı oy ile birlikte 8,9.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitter
Yeni Digimon Story Oyunu Geliştiriliyor Wasteland 2: Director's Cut Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.12.2017 22:32:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: WeAllHaveSecrets Keyifle izlediğim bir diziydi. Marvel oyunlara da yönelmeye başlamışken şu karakterin de sağlam bir oyunu yapılabilir aslında. Daha önce bir oyunu çıkmıştı fena değildi diye hatırlıyorum o döneme göre. Zaten oldukça acıklı bir hayatı olan bir karakter. Şöyle iyi oynanış mekanikleriyle ve güzel bir hikaye ile -zaten karakter oyuncuları etkilemeye müsait- iyi bir oyun yapılabilir diye düşünüyorum
Hala oynanabilir bir oyun kendisi. Remake gelirse tadından yenmez. (remastered demiyorum)

Venom59

13.12.2017 10:54:56

+1
Keyifle izlediğim bir diziydi. Marvel oyunlara da yönelmeye başlamışken şu karakterin de sağlam bir oyunu yapılabilir aslında. Daha önce bir oyunu çıkmıştı fena değildi diye hatırlıyorum o döneme göre. Zaten oldukça acıklı bir hayatı olan bir karakter. Şöyle iyi oynanış mekanikleriyle ve güzel bir hikaye ile -zaten karakter oyuncuları etkilemeye müsait- iyi bir oyun yapılabilir diye düşünüyorum

BSC Misafiri

13.12.2017 08:31:14

+1
Ağır ilerlese de izlerken hiç sıkılmadım çok keyif aldım:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız